חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
"...nobody knows"
אף אחד לא יודע? לא מכיר משחק שבו אתה איש ויורים במפלצות?
משחק בו מסתכלים מלמעלה, אפשר להחליף נשקים ולירות טילים, לקנות נשקים בין משימות ונראה חד ויפה בהשוואה למשחקי DOS אחרים?
נוווו... אי אפשר למצוא אותו כאן באתר.
והרגע נזכרתי, אפשר לשחק בו עד שלושה שחקנים ואפילו להלחם אחד בשני כמו ב-DooM.
משחק בו מסתכלים מלמעלה, אפשר להחליף נשקים ולירות טילים, לקנות נשקים בין משימות ונראה חד ויפה בהשוואה למשחקי DOS אחרים?
נוווו... אי אפשר למצוא אותו כאן באתר.
והרגע נזכרתי, אפשר לשחק בו עד שלושה שחקנים ואפילו להלחם אחד בשני כמו ב-DooM.
pushing the point
אני באמת משתדל אבל כתיבה כזו מאד זרה ומאד חורה לי, אז סלח לי על המחסור בשגיאות כתיב ומקשים דביקים.
בסגנון GTA?
אם אתה מתכוון למבט על ומגוון נשקים, אז כן, זה בסגנון GTA. אבל יש כבר מספיק פרטים כדי להבין שזה רק נראה כמו.
(מישהו ניסה לחפש ב-Moby Games?)
בסגנון GTA?
אם אתה מתכוון למבט על ומגוון נשקים, אז כן, זה בסגנון GTA. אבל יש כבר מספיק פרטים כדי להבין שזה רק נראה כמו.
(מישהו ניסה לחפש ב-Moby Games?)
on and OS
לא Take No Prisoners. האנשים נראים גדולים יותר מב-Chaos Engine ואני בטוח שבמשחק שאני רוצה הם נראו קטנים יותר.
זה בכלל משחק ל'חלונות' ואני רוצה משחק DOS.
זה בכלל משחק ל'חלונות' ואני רוצה משחק DOS.
one up
אתה שולט רק על איש אחד אבל אפשר לשחק אפילו שלושה שחקנים ביחד או אחד נגד השני כמו ב-DooM.
".space, the final frontier"
אהה חלליות!
היו גם חלליות בהתחלה אבל אני לא חושב שאפשר להטיס אותם.
היו גם חלליות בהתחלה אבל אני לא חושב שאפשר להטיס אותם.
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
this is getting silly
לא נראה לי אני חושב שזה היה משהו בחלל כמו הישרדות כאילו בין האנשים למפלצות כזה שבכל שלב צריך להרוג את כל המפלצות אחרת מפסידים או משהו.
OOC:
מה קורה פה? באמת אף אחד לא מכיר? (נתתי לאחי הקטן שמכיר את המשחק לקרוא את הפתיל והוא זיהה ברמז השלישי)
החידה הזו היא "Moby Games ready" ובדקתי זאת, לפי המאפיינים שנתתי וקצת חשיבה הגיונית לקח לי 10 דקות למצוא את המשחק באתר הנ"ל ע"י דפדוף משחק-משחק, וזה כולל את זמן טעינת הדפים.
OOC:
מה קורה פה? באמת אף אחד לא מכיר? (נתתי לאחי הקטן שמכיר את המשחק לקרוא את הפתיל והוא זיהה ברמז השלישי)
החידה הזו היא "Moby Games ready" ובדקתי זאת, לפי המאפיינים שנתתי וקצת חשיבה הגיונית לקח לי 10 דקות למצוא את המשחק באתר הנ"ל ע"י דפדוף משחק-משחק, וזה כולל את זמן טעינת הדפים.
Perfect Assassin, Wibarm?
נערך לאחרונה על ידי raztk ב א' פברואר 03, 2008 4:38 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://www.mobygames.com/game/dos/threat
אולי זה? כל הרמזים (או רובם) מתאימים.
אולי זה? כל הרמזים (או רובם) מתאימים.
.all's well that ends... oh, well
raztk: בשניהם לא "מסתכלים מלמעלה".
astralc: כן כן!!! זה זה!!!!!!! גדול אתה אחי!!!!!!!111 אחושרמוטה של זיהוי! איך התגעגעתי למשחק!!!! חחחחחח XDDDDD וכו'.
הכנתי עוד חידה או שתיים (כשיחזור תורי, לא עכשיו. כמובן) שאני חושב לקשות יותר כי בהן צריך להכיר את המשחק לעומק, אבל לאחר שזו נגררה... נראה לי שלא אטרח איתן.
astralc: כן כן!!! זה זה!!!!!!! גדול אתה אחי!!!!!!!111 אחושרמוטה של זיהוי! איך התגעגעתי למשחק!!!! חחחחחח XDDDDD וכו'.
הכנתי עוד חידה או שתיים (כשיחזור תורי, לא עכשיו. כמובן) שאני חושב לקשות יותר כי בהן צריך להכיר את המשחק לעומק, אבל לאחר שזו נגררה... נראה לי שלא אטרח איתן.