מדריך ל- Virtual PC

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

אני אנסה להתקין מחדש. אחזור לדווח מאוחר יותר (סביר להניח שמחר).
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

דיווח: VMA הותקן ואין שום בעיות עם העברית! :)

אגב, מה אם אני רוצה להשתמש בווינדווס שבכונן C, איך אני מעביר ביניהם?

עריכה: POD עדיין פועל מהר מדי (כנראה בגלל המעבד). Rocket Jockey פועל מצויין.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

בקשר לPOD, גם לי הוא בהתחלה הוא רץ מהר מידי, אבל אחרי שינוי כמה מהאפשרויות ב dgVoodoo הוא פעל כמו שצריך (על win xp, לא ב VPC).
אם אתה רוצה אני אגיד לך מה שיניתי.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

אני מכיר את הבעיה, אתה צריך פשוט להפעיל VSync (או להעביר ל-Direct3D 9) וזה מסתדר (נכון? :>). הבעיה היא שב-VPC אין אפשרות כזאת (לא שידוע לי בכל אופן), למרות שאני לא ממש בטוח שזה מה שיפתור את הביעה...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

raztk כתב:אני מכיר את הבעיה, אתה צריך פשוט להפעיל VSync (או להעביר ל-Direct3D 9) וזה מסתדר (נכון? :>).
בדיוק..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

raztk כתב:דיווח: VMA הותקן ואין שום בעיות עם העברית! :)
רגע, אז מה בדיוק עשית? (אין צורך לפרט יותר מדי, רק העקרון)
raztk כתב:אגב, מה אם אני רוצה להשתמש בווינדווס שבכונן C, איך אני מעביר ביניהם?
אמממ, התקנת את הווינדוס בכונן D ?? :violent1:
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

Og כתב:רגע, אז מה בדיוק עשית? (אין צורך לפרט יותר מדי, רק העקרון)
האמת היא שאני לא זוכר שעשיתי משהו מיוחד. השוני היחידי הוא ה-500MB אאל"ט.
Og כתב:אמממ, התקנת את הווינדוס בכונן D ?? :violent1:
:)

עזוב, מחקתי את כונן D, כרגע אני משתמש בכונן שלך והכל בסדר (חוץ מזה שחסרים כמה קבצי DirectX וההתקנה של DirectX 6 לא עוזרת...).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, בכל מקרה תודה ששימשת כשפן נסיון :)
raztk כתב:(חוץ מזה שחסרים כמה קבצי DirectX וההתקנה של DirectX 6 לא עוזרת...).
זה קרה לי פעם כשהתקנתי גרסה לא מתאימה של DX והיא הפסיקה באמצע. אז התחלתי מחדש(ז"א עם הVHD הנקי) והתקנתי את DX6 לפני המשחק (שהתקין אוטומאטית DX לא מתאימה) וכל היה בסדר. בVHD הנוכחי שלי, מותקנת DX3 מהדיסק של POD (נתתי לו להתקין אותה אוטומאטית אחרי התקנת המשחק) והכל תקין.
R.G

שליחה על ידי R.G »

לא ברור לי איך פספסתי את המדריך כשפורסם...
כל הכבוד על המדריך המפורט. :thumbright:

שתי הערות קטנטנות לגבי המדריך עצמו:
הפסקה הבאה,
Og כתב:עקרונית, כבר ניתן לעשות עם מערכת ההפעלה האורחת כל שברצונכם. הוראות לשימוש כללי ב- VPC ניתן למצוא בסעיף 7 וסעיף 8. אך לפני כל זה, מאוד מומלץ להתקין את התוסף: Virtual Machine Additions. עוד על כך, ניתן לקרוא בסעיף הבא.
בסוף סעיף 5, מופיעה בטעות שוב בסוף סעיף 6.

והפסקה הבאה,
Og כתב:בVPC2007 ניתן לבחור את הגודל המקסימלי של הכונן הווירטואלי תחת אשף יצירת המכונה הווירטואלית בעוד שבVPC2004 הוא נבחר אוטומטית. שימו לב שברירת המחדל לסוג הכונן הווירטואלי היא "דינמי", כלומר שהגודל של הקובץ במחשבכם הוא לא הגודל המקסימלי שבחרתם עבור הכונן הווירטואלי, אלא הגודל של המידע שנמצא עליו.
שמופיעה רק בנספח ב', נתנה לי תשובה למה ששאלתי את עצמי בכל רגע שקראתי את המדריך. הייתי נותן את האינפורמציה הזו בשלב מוקדם יותר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

R.G כתב:לא ברור לי איך פספסתי את המדריך כשפורסם...
כל הכבוד על המדריך המפורט. :thumbright:
תודה :)
R.G כתב:הפסקה הבאה,
Og כתב:עקרונית, כבר ניתן לעשות עם מערכת ההפעלה האורחת כל שברצונכם. הוראות לשימוש כללי ב- VPC ניתן למצוא בסעיף 7 וסעיף 8. אך לפני כל זה, מאוד מומלץ להתקין את התוסף: Virtual Machine Additions. עוד על כך, ניתן לקרוא בסעיף הבא.
בסוף סעיף 5, מופיעה בטעות שוב בסוף סעיף 6.
אמת. זו טעות של גורדי, הקובץ ששלחתי לו לא הכיל את הקטע הנ"ל פעמיים (אבל הכיל טעויות אחרות שגורדי תיקן...).
בכל מקרה, תודה. (גורדי, אני אשמח אם תוכל לתקן).
R.G כתב:והפסקה הבאה,
Og כתב:בVPC2007 ניתן לבחור את הגודל המקסימלי של הכונן הווירטואלי תחת אשף יצירת המכונה הווירטואלית בעוד שבVPC2004 הוא נבחר אוטומטית. שימו לב שברירת המחדל לסוג הכונן הווירטואלי היא "דינמי", כלומר שהגודל של הקובץ במחשבכם הוא לא הגודל המקסימלי שבחרתם עבור הכונן הווירטואלי, אלא הגודל של המידע שנמצא עליו.
שמופיעה רק בנספח ב', נתנה לי תשובה למה ששאלתי את עצמי בכל רגע שקראתי את המדריך. הייתי נותן את האינפורמציה הזו בשלב מוקדם יותר.
הממ, העניין הוא שכל המדריך מתרכז בהורדת VHD מוכן, כל הקטע שלא עוסק בVHD להורדה, דהיינו, הקטע של יצירת כונן קשיח חדש, אמור להיות משני ולמשתמשים מנוסים בלבד...

אבל בכל מקרה, אתה יכול לחשוב על איזשהו מקום במדריך שאפשר לדחוף את ההערה הזו באלגנטיות?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

תוקן, תודה.
8)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Og כתב:הממ, העניין הוא שכל המדריך מתרכז בהורדת VHD מוכן, כל הקטע שלא עוסק בVHD להורדה, דהיינו, הקטע של יצירת כונן קשיח חדש, אמור להיות משני ולמשתמשים מנוסים בלבד...

אבל בכל מקרה, אתה יכול לחשוב על איזשהו מקום במדריך שאפשר לדחוף את ההערה הזו באלגנטיות?
כן, אבל לדעת במדובר כאן בכונן דינמי זה חשוב. גם לא ציינת אם הכונן להורדה שאתה מציע הוא כזה - אני מניח שכן.
כי אני למשל חששתי כל הזמן שנחוץ ליצור מעין מחיצה קבועה שתוקצה למכונה הוירטואלית.

אז... הייתי מבהיר את זה כבר בפעם הראשונה שאתה מדבר על הכונן הוירטואלי של התכנה, לציין את זה בתכונות שלו. למרות שאני אישית הייתי רוצה לראות את זה כבר "פעולת התכנה", אבל אני מבין שזה יוצא לא הכי קשור לצורה של התוכן שכבר כתבת שם.
X-reX
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי X-reX »

תודה רבה על המדריך, לא ידעתי שיש תוכנה כזאת וזה יכול לפתור לי הרבה בעיות קיימות.
באמת תודה רבה.

עריכה:
על מנת להתקין את VMA כל שעליכם לעשות הוא לגשת לתפריט File בזמן שמערכת ההפעלה האורחת פועלת (למקרה ששכחתם: יש ללחוץ על מקש ה- Alt הימני בכדי לשחרר את העכבר מהנעילה) ולבחור באפשרות: "Install or Update Virtual Machine Additions". במסך הבא יש ללחוץ Continue, במסך שאחריו Next, ולבסוף Finish. זו התורה כולה.
נדמה לי שרשמת את הקטע הזה כשהשתמשת בVirtual PC 2007, כי בגרסת 2004 התפריט שעליו אתה מדבר הוא Action ולא File
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אורח

Re: מדריך ל- Virtual PC

שליחה על ידי אורח »

אהלן,
יש לי בעיה באיתחול.
אני משתמש בוירטואל פיסי 2007 כי יש ויסטה.
(2004 לא נתמך בויסטה)
שאני מנסה להפעיל את הWIN95 מהמחשב, בזמן האיתחול זה מה שאני רואה:
http://www.siz.co.il/up.php?file=lbiznn2awynt.jpg" target="_blank
כאשר הוא מסיים המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש.
מה לעשות?
תודה לעוזרים...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא