מסע
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני מדי פעם מסייר כאן, אמנם, אך לא כותב. פשוט אין לי מספיק ידע, בטח שלא לעומת Og ועידן שפעילים כל הזמן.Eytan123 כתב: תכלס
אתה תיארתי לעצמי שתחזור אבל חשבתי שאת רותם כבר לא נראה כאן וגם לא את ברלו
לפני כחודש חיפשתי משחק ישן, ובגלל זה החלטתי לראות שוב מה קורה. מאז ועד יום ו', לא מצאתי את האתר.
אני ממש שמח לגלות שזו בעיה זמנית בלבד.
בכל מקרה, ממה נובעות הצרות? אני יכול לעזור בקטע הזה אולי?
אח, כמה טוב לחזור הביתה...
כן זה היה בתשלום, אם אני לא טועה גורדי בחר בשרת ההוא כי הוא דרש מעט מאוד כסף (לפי הודעה שלו בנוסטלגיה)Berlo כתב:כנראה שבאמת לא ביקרתי כאן זמן רב, אני זוכר שעידן היה מאוד פעיל...C-man כתב:עידן בצבא והוא לא ממש פעיל בזמן האחרון כי הוא חוזר רק בשבתות.
השרת הקודם נפל, וזה שרת זמני עד שהקודם יחזור (או אם גורדי ימצא פתרון יותר טוב).
השרת הקודם היה בתשלום, אם אני זוכר טוב, נכון?
למה לא לנסות חברה אחרת?
היי,
טוב לראות את כולם פה
בגדול, קיוויתי שאוכל לבשר לכולם על חזרת האתר בו זמנית באמצעות ממשק שליחת המייל בפורום, אך רציתי קודם כל לוודא שהאתר חוזר לשרת קבע ולא מתאחסן על שרתים זמניים...
בדיעבד נודע לי שאופיר גילה את הכתובת של האתר ואת השאר אתם בטח יודעים (אופיר - איך?).
השרת המקורי של האתר עושה המון בעיות, ואני בכלל לא בטוח שנחזור ל-F2S. אם למישהו יש הצעה לשרת אחר, אשמח לשמוע... המחיר של F2S היה מגוחך וקשה לי להאמין שאמצא שרת עם מחיר כזה, אבל עדיין אם מישהו מכיר מישהו וכו' (או שמישהו מוכן לתרום שרת, שזה בכלל יהיה נפלא:-) )
ואל תשכחו לעדכן את הסימניות שלכם ל-www.old-games.org ולא לשום כתובת אחרת
טוב לראות את כולם פה
בגדול, קיוויתי שאוכל לבשר לכולם על חזרת האתר בו זמנית באמצעות ממשק שליחת המייל בפורום, אך רציתי קודם כל לוודא שהאתר חוזר לשרת קבע ולא מתאחסן על שרתים זמניים...
בדיעבד נודע לי שאופיר גילה את הכתובת של האתר ואת השאר אתם בטח יודעים (אופיר - איך?).
השרת המקורי של האתר עושה המון בעיות, ואני בכלל לא בטוח שנחזור ל-F2S. אם למישהו יש הצעה לשרת אחר, אשמח לשמוע... המחיר של F2S היה מגוחך וקשה לי להאמין שאמצא שרת עם מחיר כזה, אבל עדיין אם מישהו מכיר מישהו וכו' (או שמישהו מוכן לתרום שרת, שזה בכלל יהיה נפלא:-) )
מה הבעיה בכלל עם השרת הזה?Gordi כתב:היי,
טוב לראות את כולם פה
בקשר למציאת שרת יציב וזול, אני הייתי מציע להכות את המומחים, כלומר לכתוב הודעות בפורומים שמתעסקים בעיצוב אתרים ואכסון וכו'. לצערי אני לא מכיר כאלה אך יודע בוודאות שיש הרבה בארץ, אפילו בפורום של PHPbbHeb ראיתי שעזרו לאנשים למצוא שרתים טובים שתומכים בPHP.Gordi כתב:היי,
טוב לראות את כולם פה
וד"א, ET כתב לא מזמן בנוסטלגיה שהוא מצא שרת זול וטוב, אם אני מבין נכון זה שרת לאיחסון, אבל אולי גם מבחינת איכסון הוא יעיל? כדאי לשאול אותו...
?
לא הייתה פה הודעה של ברלו? מה קרה לה?
בכל אופן גורדי, עוד משהו חשוב שרציתי לומר: אם אתה זוכר, מזמן כבר הצעתי לך לשים אפשרות לתרום דרך PayPal זה קל, נוח ואנונימי וכל אחד עם כרטיס אשראי יכול להרשם... כמעט כל אתרי ה Abandonware עושים את זה.
זה בהחלט יכול לעזור לרכוש שרת יציב שלא נופל כל שבוע...
לא הייתה פה הודעה של ברלו? מה קרה לה?
בכל אופן גורדי, עוד משהו חשוב שרציתי לומר: אם אתה זוכר, מזמן כבר הצעתי לך לשים אפשרות לתרום דרך PayPal זה קל, נוח ואנונימי וכל אחד עם כרטיס אשראי יכול להרשם... כמעט כל אתרי ה Abandonware עושים את זה.
זה בהחלט יכול לעזור לרכוש שרת יציב שלא נופל כל שבוע...
אין לי מושג למה ההודעה נעלמה..
וד"א כשאני מתחבר לפורום אני מקבל איזו הודעת שגיאה, ואני עושה חזור ומזין שוב את הסיסמה וזה מתחבר כמו שצריך...
זה קורה לעוד מישהו?
[עריכה]
הנה ההודעה:
וד"א כשאני מתחבר לפורום אני מקבל איזו הודעת שגיאה, ואני עושה חזור ומזין שוב את הסיסמה וזה מתחבר כמו שצריך...
זה קורה לעוד מישהו?
[עריכה]
הנה ההודעה:
קוד: בחירת הכל
phpBB : Critical Error
Error updating session key
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'masagames_games.phpbb_sessions_keys' doesn't exist
INSERT INTO phpbb_sessions_keys(key_id, user_id, last_ip, last_login) VALUES ('2fb36de8e347d900d6318f3348137283', 4466, 'd984c3c1', 1147493414)
Line : 229
File : sessions.php