חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
!Bomberman for teh win
!Lemings
זיהיתי ע"י ה-Floater אותו חיפשתי ב-UFOpedia, אבל לכיוון הפעולה הזה הגעתי רק לאחר ש"רימיתי" ע"י בדיקת שם קובץ התמונה. (וגם של Digger)
זיהיתי ע"י ה-Floater אותו חיפשתי ב-UFOpedia, אבל לכיוון הפעולה הזה הגעתי רק לאחר ש"רימיתי" ע"י בדיקת שם קובץ התמונה. (וגם של Digger)
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
נכון! (יש סיבה מיוחדת לאיות הלא נכון? או שוב טעות דפוס?)
בכל מקרה, הרמז הבא והקל היותר היה אמור להיות זה:

עכשיו, יש מישהו שלא מבין את כל הרמזים?
ואני כבר הייתי בטוח שתאמר לי שהגעת לעמוד הפירושונים של ויקיפדיה (בו מוזכר המשחק הנחוד שחור על גבי אפור בהיר). זה היה סיכון אותו לקחתי לפני שנתתי את הרמז, למעשה, התכוונתי לשלוח אתכם לשם במקרה שממש אתייאש מכך שאף אחד לא יפתור תוך הרבה זמן. אבל אם אתה אומר שהסקת את שם המשחק מן התמונות, אז איפה הרימוי פה? זה בדיוק מה שהיית אמור לעשות...BluePrint כתב:זיהיתי ע"י ה-Floater אותו חיפשתי ב-UFOpedia
שם התמונה הוא חלק מן הרמז. בלעדיו קשה לי להאמין שהחידה אפשרית לפתרון בכלל.BluePrint כתב:ע"י בדיקת שם קובץ התמונה
בכל מקרה, הרמז הבא והקל היותר היה אמור להיות זה:

עכשיו, יש מישהו שלא מבין את כל הרמזים?
-
אורח
אני חושב שהשאלה הזאת צריכה להשאל בצורה הרבה פחות אופטימיתOg כתב: עכשיו, יש מישהו שלא מבין את כל הרמזים?
מחזקאורח כתב:אני חושב שהשאלה הזאת צריכה להשאל בצורה הרבה פחות אופטימיתOg כתב: עכשיו, יש מישהו שלא מבין את כל הרמזים?
LOLאורח כתב:אני חושב שהשאלה הזאת צריכה להשאל בצורה הרבה פחות אופטימית![]()
טוב, אני אסביר:
מכל רמז צריך לקחת מילה אחת. השם של התמונה מסביר איזו מילה.
-השם של התמונה הראשונה הוא "name of this game" והמילה שהייתם אמורים לקחת היא Digger.
-שלוש התמונות של הרמז השני לקוחות מהמשחק הזה, שלושתן הן של חייזר מסויים. הראשונה היא התמונה של תוצאה של מחקר על החייזר שנשבה בחיים, השנייה היא תוצאה של מחקר של ניתוח לאחר המוות והאנימציה השלישית היא של החייזר בזמן תזוזה בעת קרב. שם התמונה הוא "name of this alien" ושמו הוא Floater.
-התמונה השלישית בוודאי זכורה לכם מן החידה שהחלה את כל החידון הזה. זהו מסך שכירת המפקדים של המשחק ריוניון ובתמונה מופיעים הבנאים כאשר הגבר היחיד מביניהם מוקף במסגרת (כלומר, נבחר). שם התמונה הוא "profession of this man" ומילה שהייתם צריכים לקחת היא Builder.
-את התמונה האחרונה אני בטוח שכולכם מזהים, זהו צ'אק נוריס אבל שם התמונה הוא "name of his character" וכפי שאני בטוח שכולכם יודעים, שם הדמות אותה מגלם צ'אק בתמונה היא Walker.
Digger, Floater, Builder הן שלוש פעולות שניתן לכפות על הנמלולים במשחק בעל אותו השם. Walker הוא נמלול "רגיל" שלא נכפתה עליו פעולה (למעט בעירה פנימית). ואם אתם מנוסים במשחק אתם צריכים לדעת את זה כי ישנם שלבים שבהם כמעט חובה להעביר את סמן העכבר על הנמלול ולראות מה מקצועו או לראות כמה נמלולים יש בקבוצה צפופה.
?isn't it obvious
ואני חשבתי שכל החכמה בחידה כזו היא שמגלים שהפתרון כל כך פשוט ולא צריך להסביר אותו...
האיות החסר בתשובה הוא טעות.
שלי.
פעמיים, כי לא התגלתה בקריאה שניה.
על פירושונים של ויקיפדיה זו פעם ראשונה שאני שומע, וגם לאחר שחיפשתי וקראתי קצת אני לא מבין איך זה יכול היה לעזור.
אני מגדיר "פתרון תקין" כהסתמכות רק על הרמזים הניתנים, ללא איסוף מידע מאחורי הקלעים, אבל נראה שאני בעמדת מיעוט.
ועכשיו חידה משלי.
סליחה על האיחור, חשבתי להמציא בזריזות חידה באותו סגנון ורגע לפני שפרסמתי אותה נזכרתי שהמשחק המסתתר חדש מדי, אז הנה העלאה באוב (זה לא רמז) של חידת "נחשו על מה אני חושב" לנסיון שני:
"אני מחפס שמחק כזה שטסים בחלל כאילו ויורים בחלליות ואסתרואדים".
האיות החסר בתשובה הוא טעות.
שלי.
פעמיים, כי לא התגלתה בקריאה שניה.
על פירושונים של ויקיפדיה זו פעם ראשונה שאני שומע, וגם לאחר שחיפשתי וקראתי קצת אני לא מבין איך זה יכול היה לעזור.
אני מגדיר "פתרון תקין" כהסתמכות רק על הרמזים הניתנים, ללא איסוף מידע מאחורי הקלעים, אבל נראה שאני בעמדת מיעוט.
ועכשיו חידה משלי.
סליחה על האיחור, חשבתי להמציא בזריזות חידה באותו סגנון ורגע לפני שפרסמתי אותה נזכרתי שהמשחק המסתתר חדש מדי, אז הנה העלאה באוב (זה לא רמז) של חידת "נחשו על מה אני חושב" לנסיון שני:
"אני מחפס שמחק כזה שטסים בחלל כאילו ויורים בחלליות ואסתרואדים".
הנה הדף האמור. הוא יכול לעזור רק אם זיהית את החייזר ברמז השני, כמובן.BluePrint כתב:על פירושונים של ויקיפדיה זו פעם ראשונה שאני שומע, וגם לאחר שחיפשתי וקראתי קצת אני לא מבין איך זה יכול היה לעזור.
טוב בוא נתחיל ברמזים:BluePrint כתב:"אני מחפס שמחק כזה שטסים בחלל כאילו ויורים בחלליות ואסתרואדים"
Tyrian ?
!Cool
"וואי איזה משחק מאגניייב!!!!! אבל מה שאני רוצה היה כאילו מיתוך החללית כזה ושמסתכלים החוצה וטסים קדימה"
wing commander?
"here... kitty kitty"
"זה מאוד דומה אבל הרבה יותר מסובך עם דמויות וכל זה מה שאני רוצה זה סתם יריות
בוחרים לשחק ומייד צריך לירות"
בוחרים לשחק ומייד צריך לירות"
טוב, ניחושים לא עולים כסף... אז... אני לא מכיר את המשחק שאני אנחש ומעולם לא שיחקתי בו אז אני מקווה שאני לא אומר משהו מטופש להחריד:
Descent: Freespace
?
Descent: Freespace
?
spaced out
"לא זה מאד דומה אבל כאילו חדש מדי
נזכרתי שאפשר היה להחליף מיריות רגילות לטילים והיה גם סופר נשק כזה"
נזכרתי שאפשר היה להחליף מיריות רגילות לטילים והיה גם סופר נשק כזה"
flat game theology
"הז משחק שטוח ואני מחשפ משהו תלתממדי שיש בו סתרואידים גדולים שמתפוצצים לקטנים"
זה בסגנון Invaders במקרה?