כמה דברים נחמדים

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: כמה דברים נחמדים

שליחה על ידי Ingsoc »

עידן כתב:
Ingsoc כתב:סקירה של משחקי נוסטלגיה לכבוד 30 שנה לדוס

שימו לב שהם גם נתנו לינקים להורדה למסע אל העבר לרוב המשחקים.
לא כזה מפתיע. "מסע אל העבר" הוא בכל זאת האתר הכי גדול בארץ למשחקי נוסטלגיה, ולהערכתי גם בעולם הוא נמצא גבוה מאוד מבחינת כמות המשחקים(בטח לאחר מותו של HOTU).
האמת שאף פעם לא חשבתי על מסע במונחים כאלו, אולי יש לכם נתונים על התעבורה שהאתר מקבל מחו"ל?
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

כתבה לעוסה ומשעממת (ושום מילה על זכויות יוצרים). נו, למה כבר ציפיתי?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Ingsoc כתב:
עידן כתב:

לא כזה מפתיע. "מסע אל העבר" הוא בכל זאת האתר הכי גדול בארץ למשחקי נוסטלגיה, ולהערכתי גם בעולם הוא נמצא גבוה מאוד מבחינת כמות המשחקים(בטח לאחר מותו של HOTU).
האמת שאף פעם לא חשבתי על מסע במונחים כאלו, אולי יש לכם נתונים על התעבורה שהאתר מקבל מחו"ל?
לא יודע לגבי נתונים כאלו(גורדי?), אבל לא התכוונתי לזה מהבחינה הזו. האתר הוא גם בעברית, אני בספק שיש לו יותר מידי מבקרים שלא דוברים את השפה...התכוונתי נטו מבחינת כמות המשחקים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אתה חושב שהכמות הזו כל-כך מרשימה גם באמות מידה בינלאומיות? מסופקני.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:אתה חושב שהכמות הזו כל-כך מרשימה גם באמות מידה בינלאומיות? מסופקני.
כאמור, בעידן של אחרי HOTU, האתר הגדול ביותר הבא שאני מכיר(אני מדבר על משחקים נוסטלגיים, לא כאלו שמכילים גם משחקים חדשים) הוא Abandonia, שמכיל, נכון לרגע זה, 1332 משחקים, מתוכם ניתן להוריד רק 1191.

אתה מכיר אתר גדול יותר?

עריכה: משעשע, הם בדיוק מדברים על HOTU בחדשות שלהם. טוב נו, חדשות קצת יותר ישנות...אבל עדיין! :P
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אהבתי את הטיזר הזה :)

http://www.youtube.com/watch?v=qAOtrbWq ... ure=relmfu" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אם הוא יהיה כמו המשחק הראשון אז לא שווה את הכסף.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:אם הוא יהיה כמו המשחק הראשון אז לא שווה את הכסף.
הוא היה סביר. אני לא חובב משחקי Action/RPG בסגנון דיאבלו שכאלו מה שכן, אז אותי זה לא מעניין יותר מידי. אגב, נראה לי זה כבר השלישי בסדרה?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

עידן כתב:אהבתי את הטיזר הזה :)

http://www.youtube.com/watch?v=qAOtrbWq ... ure=relmfu" target="_blank
לא מכיר את המשחק, אבל זה הצחיק אותי :lol:
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

עידן כתב:הוא היה סביר. אני לא חובב משחקי Action/RPG בסגנון דיאבלו שכאלו מה שכן, אז אותי זה לא מעניין יותר מידי. אגב, נראה לי זה כבר השלישי בסדרה?
אני לא יודע איך דיאבלו, אבל דאת'ספאנק הופך פשוט משעמם בשלב מסוים. יש בדיוק שני סוגים של משימות - לך תהרוג X יצורים מסוג מסוים או לך תמצא את חפץ Y (ותהרוג את כל מי שבדרך). שום מחשבה לא נדרשת, רק מעיכת כפתורים. ואם אתה עושה מספיק משימות צדדיות אפשר בקלות לדאוג שתמיד תהיה שתי רמות מעל האויבים וחזק מספיק לחסל אותם בלי צורך בטקטיקה. וגם צד ה-RPG הוא לא ממש מפותח, כל פעם שאתה עולה דרגה אתה נהיה קצת יותר חזק ויכול לבחור בונוס, לא יותר מזה.
אז כן, יש כמה רגעים מצחיקים (אבל בערך אותה כמות של בדיחות מתאמצות שלא העלו אצלי בדל חיוך), והשקעתי בו איזה 20 שעות מחיי כדי לראות את הסוף אבל זה לא מספיק טוב כדי שאני ארצה לעשות את זה שוב.

בקשר לשני או שלישי, זה תלוי איך אתה מסתכל על הזה. בעיקרון המשחק הראשון יצא בשני חלקים כי (ע'פ המפתחת) הם ראו שהוא שבחלק אחד הוא ארוך מדי או (ע'פ מה שאני חושב) לא היה להם נעים לקחת 30$ על משחק אחד אז חילקו אותו לשני חלקים ב-15$ כל אחד.
אגב, אם מישהו רוצה לנסות, אני ממליץ רק על החלק השני - מה שנקרא Thongs of Virtue - הוא גם ארוך יותר וגם עם יותר ranged weapons (מה המונח בעברית? כלי יריה?) לעומת החלק הראשון שהוא בעיקר melee (...?).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אוקטרין-ככה זה רוב משחקי האקשן/תפקידים כביכול. בכלל לדעתי ההגדרה של "תפקידים" פה מטעה. אתה מרגיש שייכות לדמות? אני מרגיש שייכות לדמות אם יש סיפור איכותי, דמויות רקע משמעותיות וכו'. קשה לומר שזה קיים במשחקים מהסגנון הזה. אתה צודק שזה נעשה משעמם. אמנם גם אני מסוגל לשחק שעות במשחקים בסגנון, רק לאחרונה חזרתי לשחק שוב ב-Torchlight שהוא בהחלט משחק איכותי, אבל כמו שאתה בעצמך אמרת-כמה אפשר לעשות את אותם קווסטים שפשוט דורשים להרוג דברים בדרך עם לחיצות עכבר ובלי יותר מידי חשיבה(כן, כן, יש מגוון יכולות, כישופים, בע"ח ויצורים תחת שליטתך. בסדר). מה שממכר במשחקים האלו הוא לעלות רמות, ללמוד יכולות מגניבות חדשות(שתשתעמם מהן בסופו של דבר אחרי שתגלה שבעצם רק יכולת אחת/שתיים שוות משהו ובהן תשתמש כל הזמן) ובעיקר למצוא חפצים נוצצים חדשים(Loot). אבל לי אישית זה נמאס בשלב מסויים.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אגב, לגבי הגדרות, לדעתי:

Melee-קרב פנים אל פנים(?)

Ranged-כלי ירייה נשמע בסדר אני מניח(?)

באמת קשה לתרגם את זה לעברית, אולי מישהו פה ששיחק/משחק D&D יידע? :P
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

איזה יופי, הידד :wav:
Ingsoc כתב:האמת שאף פעם לא חשבתי על מסע במונחים כאלו, אולי יש לכם נתונים על התעבורה שהאתר מקבל מחו"ל?
כ-99% מהתעבורה היא מישראל (לא שזה עונה במדויק על השאלה שלך, אבל עדיין...)
Radioactive Grandpa כתב:אתה חושב שהכמות הזו כל-כך מרשימה גם באמות מידה בינלאומיות? מסופקני.
דווקא נראה לי שאם כוללים את השת"ק, אנחנו במקום לא רע מבחינת כמות המשחקים.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Gordi כתב:
Ingsoc כתב:
דווקא נראה לי שאם כוללים את השת"ק, אנחנו במקום לא רע מבחינת כמות המשחקים.
יאפ, זה מה שטענתי מאז ש-HOTU חדל מלהתקיים. לדעתי אנחנו במקום לא רע בכלל יחסית למה שאני מכיר, לפחות. יש מצב שאני טועה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא חושב שזה הוגן להשוות מספר נצחונות בין מתאגרף במשקל קל למתאגרף במשקל כבד. לאתרים באנגלית יש מגוון בעיות שלנו אין, גם אם מתעלמים מהתעבורה העצומה שהשרתים נדרשים. קח למשל את הESA... תרגם את האתר לאנגלית וישר תראה איך הם יושבים לך על התחת.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא