BluePrint כתב:מה שלא נכון זו התמונה של לוורן, כיוון שלא ניתן לשחק אותה לפני שמשכנעים את ג'ורג' וושינגטון לכרות את עץ התפו...דובדבנים, שנראה עדיין צומח ופורח ברקע. (כאמור: התא של לוורן נחת על ראש העץ הגדול בעתיד, והיא תלויה ממנו בתחתוניה עד שיורידו אותה מהעץ או את העץ ממנה)
הסבר נכון, מלא ומדויק! כל הכבוד.
BluePrint כתב:והסיבה להבעת ההשתוממות על פניו של Commander Keen, היא שהוא רואה Mad Mushroom.
כידוע לכל מי שביקר ב-Gnosticus IV (כוכב האוראקל), Mad Mushroom הוא זן יחודי לכוכב לכת זה ולא ניתן למוצאו בשום מקום אחר (לפחות לא בסדרת משחקי Keen), במיוחד לא על תחנת חלל של גזע השיקאדי.
זה ההסבר הכי מפורט שהיה אפשר לקבל, ואני רק אתרגם אותו כדי שכולם יבינו בפשטות מה רואים שם ומה לא אמורים לראות שם...
המשחק המוצג הוא קין 5 (או בשמו הכמעט מלא: Commander Keen V: The Armageddon Machine), כל הסביבה החללית והרובוט המנוטרל בימין. היצור הטורקיזי המופרע משורבב הלשון קיים בכלל בקודמו בסדרה - קין 4.
BluePrint כתב:וכיוון שיש לנו שלושה פותרים לחידה משולשת, אני מציע סבב חידות שני לקביעת מנצח ברור שיחוד את החידה הבאה.
הייתי שמח (ואכן יש נוספות כאמור), אבל אני לא מקבל את הקביעה שלך, כלומר, את התשובה של C-man.
לנחש שזה קשור איכשהו לעץ, שזה הפרט הכי בולט בתמונה, לא עונה (מן הסתם?) על הדרישה ל"תשובה מלאה".
לא הייתי מקבל שום תשובה שלא מקשרת את המוצג לאפשרות לשחק עם לוורן (שזה הרי חלק יסודי מאד חשוב במשחק).
כך שהשרביט עובר בכבוד רב אליך, BluePrint. ותודה על התגובות.