הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אם יש לך צורב ודיסק ריק, אתה יכול לצרוב. אם אין לך אחד מהדברים האלו או שאינך מעוניין לצרוב - אתה משתמש ב"דיסק וירטואלי", שזה אומר שימוש בתכנה כזו.
תוכל למצוא מדריך כאן: viewtopic.php?t=13272
(למה הוא לא מופיע במדריכים?)
שלום קודם כל תודה על המשחק
שנית יש לי בעיה בחילוץ שלו
הורדתי את המשחק דרך Peer 2 Mail אחרי שסיימתי להוריד חילצתי את קובץ הזיפ שמכיל את קובץ ה-BIN שממנו צורבים את המשחק
אחרי הסוף של החילוץ קיבלתי שגיאה שהקובץ לא תקין ולפי מה שנראה לי זה בגלל שחסר קובץ מספר 062 .
הגעתי למסקנה זו כי ראיתי שבמייל ישנה הודעה שמדברת על קובץ מספר 62 שכנראה מאיזה סיבה לא התווסף למייל
דרך אגב ניסיתי גם להוריד בדרך הראשונה את המשחק אבל הבעיה היא שהקובץ אמור להיות 80 מגה הקובץ מוריד ומסיים את ההורדה אך ירדו ממנו רק 15 מגה
בקשר לקובץ בHTTP, במקום ל"שמור קובץ בשם" תלחץ עליו עם הכפתור השמאלי, או לחילופין תשתמש במנהל הורדות כמו שרז אמר, אבל אם אתה משתמש במנהל הורדות כמו פלאשגט בבקשה אל תפצל את הקובץ (נדמה לי שברירת המחדל של פלאשגט היא פיצול ל-5 חלקים) כי בעלי שרתים לא אוהבים את זה ויכול להיות שימחקו את החשבון בגלל זה.
בקשר לP2M, עושה רושם שלא קראת את הP2M2, לפחות לא עד סופו, כי בחלק האחרון יש תשובה ל"בעיה" שלך ("בעיה" במרכאות כי זו בעצם לא בעיה ומה שהורדת תקין).
טוב קודם כל תודה רבה על הלינק ואני גם יכול יתרום לעצלנים מבינכם שאין להם כוח לחפש את הציטים שאפשר לכתוב בזמן המשחק:
raypoint חמש חיים (הנקודות הצהובות)
raylives 99 חיים
power כל הכוחות שכוללים ריצה הליקופטר אגרוף, אגרוף מושך ותלייה. לא כולל את הפרצוף....
winmap כשעומדים על אדמה יציבה זה מסיים לך את השלב
אין ציט שמשלים לך את כל האלקטרונים, ככה שגם עם הציטים תצטרכו להזיע בחיפושים ושימו לב גם שהציטים גם לא עבדו לי בטירת הממתקים אחרי שמצאתי את כל האלקטרונים.
עוד משהו אני לא מצליח לשמור משחקים עם הדוסבוקס כל פעם שאני מכבה אותה השמירות נעלמות, מישהו מכיר פתרון? בינתיים המחשב דלוק כל הזמן אבל כבר עברתי 2 הפסקות חשמל...
BA כתב:עוד משהו אני לא מצליח לשמור משחקים עם הדוסבוקס כל פעם שאני מכבה אותה השמירות נעלמות, מישהו מכיר פתרון? בינתיים המחשב דלוק כל הזמן אבל כבר עברתי 2 הפסקות חשמל...
לחץ קליק ימני על התיקיה שבה מותקן המשחק ולאחר-מכן לחץ על מאפיינים.
בתכונות, תוריד את הריבוע המסומן בקריאה בלבד ולחץ על אישור.
אם נפתח לך חלון בשם אישור שינויים בתכונה, תוודא שהאפשרות החל שינויים על תיקיה זו, תיקיות משנה וקבצים מסומנת, ולחץ על אישור.