הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אורח כתב:מסיבה כלשהי ה D&D הפסיק לעבוד. אתה חושב שיש קשר?
לא, לא אמור להיות קשר. לפעמים הגרירה נדפקת ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב (גם הוירטואלי וגם לא). ניסית את זה?
אגב, שיטה יותר נוחה משיטת הגרירה, היא שימוש ב Shared folders, הסבר על כך גם כן מתוכנן לגרסה הבאה של של המדריך...
אורח כתב:אתה יודע במקרה איפה קובץ השיאים של הfreecell שבא עם win98
אני לא מכיר את Freecell, אבל אני מניח שאתה מתכוון לסטטיסטיקה (?), אם כן, זה נמצא ב:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\FreeCell
לגבי Shared folders - כל פעם שאני מנסה להפעיל את זה (גם בVBOX וגם בVMWare אגב) זה אומר לי שזה עלול להיות פוטנציאלית מסוכן למחשב ושקבצים עלולים להמחק. באמת יש בזה איזו סכנה או שמדובר רק במקרה שאני מחליט למחוק משהו (או שנניח המערכת הפעלה האורחת נדפקת איכשהו)?
אגב, לגבי הפריסל - כן, זה היה שם. לצערי זה היה כתוב בהקס, ומשום מה כל פעם שהכנסתי את השיאים הם התחרבשו לגמרי, עד שחשבתי על זה שכנראה בREGEDIT כותבים בlittle endian וצריך להפוך הכל. בכל אופן, תודה על העזרה!
אורח כתב:לגבי Shared folders - כל פעם שאני מנסה להפעיל את זה (גם בVBOX וגם בVMWare אגב) זה אומר לי שזה עלול להיות פוטנציאלית מסוכן למחשב ושקבצים עלולים להמחק. באמת יש בזה איזו סכנה או שמדובר רק במקרה שאני מחליט למחוק משהו (או שנניח המערכת הפעלה האורחת נדפקת איכשהו)?
כן, גם לדעתי זו הכוונה של האזהרה, אולי בקובץ העזרה יש יותר פירוט?
יש לי תקלה בהתקנה של הvpc 2007 גם של ה64 ביט וגם של ה32 ביט...את שתיהם הוא לא מתקין לי(יש לי ווינדוס 7) ראיתי שבאתר של מיקרוסופט יש גרסא כזאת לווינדוס 7 אבל זה דורש תאימות...(והווינדוס שלי לא מקורי) יש למישהו פתרון לזה?
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה XP 64Bit יש לי מספר תוכנות שעובדות רק עם XP 32
האם אני יכול להתקין את התוכנה עם מערכת הפעלה XP 32 כמערכת שניה על המחשב שלי?
התקנתי והכול עובד טוב ויפה
והרבה משחקים עובדים נהדר
אבל!!!! יש בעיה אחת גדולה
כול המשחקים ה"כבדים" לא עובדים1
כוכב כחול. משחקי מכוניות בתלד מימד וכו...
אני חושב שהבנתי מה הבעיה צריך כרטיס מסך 3D
אני זוכר שבזמנו היה צריך כרטיס מסך למשחקים הטובים
אז היה וודו 3 מי שזוכר
גיפורס המפורסם
ATI 3D
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה XP 64Bit יש לי מספר תוכנות שעובדות רק עם XP 32
האם אני יכול להתקין את התוכנה עם מערכת הפעלה XP 32 כמערכת שניה על המחשב שלי?
לא ניתן לשנות את כרטיס המסך ואכן משחקים שדורשים כרטיס עם האצת חומרה לא יעבדו, אבל כוכב כחול אמור לפעול בצורה מספקת אם המעבד שלך מספיק חזק. איזה מעבד יש לך? איזו מהירות?
אורח כתב:לא ניתן להציג את המסך של WIN95
ממשיך לבקש ממני לבצע REBOOT או להכניס למחשב BOOT MEDIA, לאחר שמבצע START.
והWIN95 כבר RUNNING
בינתיים עובד ונפתח לי WIN95 אורח , אך במצב בטוח בלבד. האם הבעייה היא בחומת האש של XP או באנטיוירוס שלי -NOD?
משום מה במצב בטוח ה WIN95 לא מזהה לי את כונן הDVD גם כשיש דיסק התקנה של משחק ישן+ בחירה בכונן D ככונן פיזי עבור WIN95
האם תוכלו גם לתת דוגמה כיצד מתקינים משחק באמצעות הכונן הוירטואלי ?