מכירת חורף ב-GOG.com
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מכירת חורף ב-GOG.com
מעבר לכל מיני מבצעים שיתחלפו כל יום, ב-46 שעות הקרובות הם נותנים בחינם את Fallout 1+2+Tactics.
האתר קצת עמוס בדקות האחרונות, אז למי שרוצה כדאי שיחכה קצת שירגע.
http://www.gog.com/promo/fallout_series ... promo_2013" target="_blank
האתר קצת עמוס בדקות האחרונות, אז למי שרוצה כדאי שיחכה קצת שירגע.
http://www.gog.com/promo/fallout_series ... promo_2013" target="_blank
Re: מכירת חורף ב-GOG.com
הקדמת אותי. אני מציע לתת כותרת טובה יותר לנושא. משהו כמו "משחקים בחינם ב-GOG! כנסו עכשיו!!1".
הייתי מציע למי שמעוניים במשחקי Fallout להוריד וליצור להם גיבוי מכיוון שכנראה הם ייעלמו מ-GOG בתחילת השנה (הזכויות עוברות ל-Bethesda).
זה משהו רישמי?
בכלל, מותר להם לעשות את זה? אם קניתי משחק, הם יכולים פתאום להגיד שהם איבדו את זכויות ההפצה ולהוריד לי אותו מהספריה?
בכלל, מותר להם לעשות את זה? אם קניתי משחק, הם יכולים פתאום להגיד שהם איבדו את זכויות ההפצה ולהוריד לי אותו מהספריה?
לא משהו רשמי, פשוט ראיתי דיונים על כך בפורומים של GOG על זה שמכיוון ש-Interplay מאבד את הזכויות שעוברות ל-Bethesda ומכיוון שהאחרונה לא מחבבת חוסר ב-DRM (ובכל מקרה הם לא מוכרים את המשחקים שלהם ב-GOG) מאוד ייתכן שהם ימשכו את ההסכמה למכירת המשחקים שלהם ב-GOG.
אני יודע שבעבר משחקים שהורדו מהאתר המשיכו עדיין להופיע בספריות של המשתמשים שקנו אותם, אולם מדובר במקרים שמשחקים הורדו בגלל חוסר פופולריות, לא ממש ברור מה יקרה במקרה שמשחקים מורדים בגלל משיכת ההסכמה למכירתם מטעם בעלת זכויות היוצרים.
בכל מקרה, עדיף להיות בטוח ולגבות על כל מקרה שיבוא.
אני יודע שבעבר משחקים שהורדו מהאתר המשיכו עדיין להופיע בספריות של המשתמשים שקנו אותם, אולם מדובר במקרים שמשחקים הורדו בגלל חוסר פופולריות, לא ממש ברור מה יקרה במקרה שמשחקים מורדים בגלל משיכת ההסכמה למכירתם מטעם בעלת זכויות היוצרים.
טוב, מתברר שטעיתיIngsoc כתב:לא משהו רשמי, פשוט ראיתי דיונים על כך בפורומים של GOG על זה שמכיוון ש-Interplay מאבד את הזכויות שעוברות ל-Bethesda ומכיוון שהאחרונה לא מחבבת חוסר ב-DRM (ובכל מקרה הם לא מוכרים את המשחקים שלהם ב-GOG) מאוד ייתכן שהם ימשכו את ההסכמה למכירת המשחקים שלהם ב-GOG.
Please note that all three classic Fallout titles are pending right holder change. Sadly, to the best of our knowledge, we'll be forced to remove Fallout, Fallout 2, and Fallout Tactics from our offer. That doesn't mean, however, that you won't be able to download them if they are already a part of collection by then.
למרות שבאופן אישי הייתי מגבה אותם, אבל היי אולי אני פרנואיד 
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כן, זה נשמע בלתי סביר שזה ייעלם מהספריה הוירטואלית של מי שרכש את המשחק. ובמקרה שכן, ברור שהם לא יסירו אותה במפתיע בלי להודיע לפני כן באופן הולם-מאוד לרוכשים, אם הם מתכוונים לשמור על המשך פעילותם.