Be Mine Bundle
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Be Mine Bundle
נפתח בזה שהחבילה כבר יצאה, אך האתר קרס עוד לפני הההשקה הרשמית על פי הבנתי. נראה שהוא יחזור רק מחר. אחלה תכנון. בכל האופן האתר הוא:
http://groupees.com/bemine" target="_blank
השם של החבילה מעיד כמובן על היום בשנה(מקורי). היא כוללת 5 משחקים(וגם אמורה לכלול עוד בונוסים שאני לא יכול להעיד עליהם כרגע כשהאתר מת), ואפשר לקנות את החבילה ולקבל את כל המשחקים במחיר מינימום של דולר אחד. כנראה המדיניות הזו שנשמעת יחסית פשרנית לחבילות אינדי אחרות גרמה לפופולריות הרבה. אה, קראתי גם שהיה קל להתל בשרת לשלוח כמה עותקים ל-Steam של אותו משחק. נו טוב. תכנון משובח, כמו שכבר אמרתי.
אה, ואחרי כל ההקדמה הזו, יש גם משחקים. אז ככה:
Wasteland Angel-משחק אקשן ש-TB לא אהב, בלשון המעטה. ל-Steam בלבד(מפתח נפרד).
Sideway New York-משחק פלטפורמה עם עיצוב גרפי ייחודי. נראה לי די טוב. ל-Steam בלבד(מפתח נפרד).
Xotic-משחק שוטר/ארקייד/פאזל מגוף ראשון ששיחקתי בו קצת פעם. ייחודי בהחלט, אני לא כל כך הצלחתי להתלהב. הורדה גם למחשב וגם מפתח ל-Steam.
Beep-משחק פלטפורמה/פאזל. לא ניסיתי אותו, וכנראה זה לא מסוג המשחקים שמדברים אליי. הורדה למחשב/מאק+מפתח ל-Steam.
The Ball-מניח שזה המשחק המרכזי בחבילה? משחק שוטר/פאזל ייחודי. לא שיחקתי בו אף פעם. הורדה למחשב+מפתח ל-Steam.
אם אפילו אחד מהמשחקים בחבילה מעניין אתכם, מניח שבשביל דולר אחד קשה לומר שזה לא שווה את זה.
יש גם טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=qPSvCqAOMfc" target="_blank
http://groupees.com/bemine" target="_blank
השם של החבילה מעיד כמובן על היום בשנה(מקורי). היא כוללת 5 משחקים(וגם אמורה לכלול עוד בונוסים שאני לא יכול להעיד עליהם כרגע כשהאתר מת), ואפשר לקנות את החבילה ולקבל את כל המשחקים במחיר מינימום של דולר אחד. כנראה המדיניות הזו שנשמעת יחסית פשרנית לחבילות אינדי אחרות גרמה לפופולריות הרבה. אה, קראתי גם שהיה קל להתל בשרת לשלוח כמה עותקים ל-Steam של אותו משחק. נו טוב. תכנון משובח, כמו שכבר אמרתי.
אה, ואחרי כל ההקדמה הזו, יש גם משחקים. אז ככה:
Wasteland Angel-משחק אקשן ש-TB לא אהב, בלשון המעטה. ל-Steam בלבד(מפתח נפרד).
Sideway New York-משחק פלטפורמה עם עיצוב גרפי ייחודי. נראה לי די טוב. ל-Steam בלבד(מפתח נפרד).
Xotic-משחק שוטר/ארקייד/פאזל מגוף ראשון ששיחקתי בו קצת פעם. ייחודי בהחלט, אני לא כל כך הצלחתי להתלהב. הורדה גם למחשב וגם מפתח ל-Steam.
Beep-משחק פלטפורמה/פאזל. לא ניסיתי אותו, וכנראה זה לא מסוג המשחקים שמדברים אליי. הורדה למחשב/מאק+מפתח ל-Steam.
The Ball-מניח שזה המשחק המרכזי בחבילה? משחק שוטר/פאזל ייחודי. לא שיחקתי בו אף פעם. הורדה למחשב+מפתח ל-Steam.
אם אפילו אחד מהמשחקים בחבילה מעניין אתכם, מניח שבשביל דולר אחד קשה לומר שזה לא שווה את זה.
יש גם טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=qPSvCqAOMfc" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: Be Mine Bundle
או! זה פורמט הסיקור שהייתי רוצה לראות בדיווחים כאלו, עלא כיפאק. 
[ לגבי החבילה, לא מעניינת'ותי
]
[ לגבי החבילה, לא מעניינת'ותי
יאי, תודה על המחמאה. מה עשיתי כל כך מיוחד ושונה ביחס לקודמים, מה שכן?
ואם אתה רומז שהקודמים שלי היו לא טובים-
ואם אתה רומז שהקודמים שלי היו לא טובים-
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יש מצב שעשית את זה גם בכמה קודמים. לא בכולם בכל אופן (ותפסיק לשכוח ת'לינקים
).
בכל מקרה רציתי לנצל את ההזדמנות כדי להקפיא את הרגע ולהעיר על זה: קונספט, קישור, רשימת כל המשחקים עם תיאור ממצה, ואיזה וידאו רלוונטי. וחוות דעת אישית איפה שאפשר כמובן.
(ובמיוחד עכשיו כי בדיוק אני מנסח שרשור רשמי ל-Humble Bundle כדי לרכז אותם יחד, אז זה ממש ב-mind...)
בכל מקרה רציתי לנצל את ההזדמנות כדי להקפיא את הרגע ולהעיר על זה: קונספט, קישור, רשימת כל המשחקים עם תיאור ממצה, ואיזה וידאו רלוונטי. וחוות דעת אישית איפה שאפשר כמובן.
(ובמיוחד עכשיו כי בדיוק אני מנסח שרשור רשמי ל-Humble Bundle כדי לרכז אותם יחד, אז זה ממש ב-mind...)
רעיון טוב לרכז אותם ביחד. אתה יכול לרכז גם את כל ה-indie royale ביחד, גם במקרה שלהם היו כמה.
אפילו ל-indie gala פתחתי שני נושאים לדעתי.
אפילו ל-indie gala פתחתי שני נושאים לדעתי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, הכמות של שרשורי ה-Indie Royale ראויה לשרשור משלה. רק שזו קצת הרבה עבודה לאדם אחד... מה גם שבמקרה של Humble Bundle היתה לי מוטיבציה ברורה להשקיע - אני מאוד מחבב אותם, מה שאני ממש לא יכול להגיד על Indie Royale. אז אם יבוא לך לקחת את זה על עצמך ולחקות את מה שעשיתי שם, אני אשמח.
בתקופת המבחנים שלי כרגע אין לי זמן(בכלל אני מבזבז יותר מידי זמן מיותר על האינטרנט גם ככהRadioactive Grandpa כתב:כן, הכמות של שרשורי ה-Indie Royale ראויה לשרשור משלה. רק שזו קצת הרבה עבודה לאדם אחד... מה גם שבמקרה של Humble Bumble היתה לי מוטיבציה ברורה להשקיע - אני מאוד מחבב אותם, מה שאני ממש לא יכול להגיד על Indie Royale. אז אם יבוא לך לקחת את זה על עצמך ולחקות את מה שעשיתי שם, אני אשמח.
על החבילות האחרות אין בכלל מה לדבר...נראה שיש אפס עניין.
האתר קרס גם היום. נראה אם הוא יחזור. אני מתחיל לתהות אם החבילה הזו תצא אי פעם בקצב הזה...
טוב, כנראה זה הולך להידחות בעוד יום, יומיים, שלושה, X(עפ"י עמוד הפייסבוק שלהם).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ליצנים.
לגמרי. אני בודק מידי פעם רנדומלית, רוב הזמן האתר בכלל לא עולה לי, ורק לעיתים רחוקות הוא אומר שהם עמוסים ויחזרו תוך 24 שעות או משהו כזה(וזה לא מעודכן לדעתי-אני חושב שזו אותה הודעה מאתמול!). אני לא יודע אם החבילה כל כך פופולרית, או שפשוט השרת שלהם לא בנוי לעומס של 1000 איש...Radioactive Grandpa כתב:ליצנים.
עריכה: התגובה הזו של מישהו על הסרטון ביוטיוב שווה פרסום לדעתי:
It's the Indie Fumble Bundle! Pay if you can!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
LOLעידן כתב:It's the Indie Fumble Bundle! Pay if you can!
אם מישהו בכל זאת מתלבט אם לקנות, כבר המלצתי פה על BEEP (בשרשור המשחקים המומלצים), זה משחק נחמד מאוד, בהחלט שווה $1.
נ.ב. עוג - עוד לא שיתפת את דעתך על הדמו.
ממה שראיתי בטריילר, Sideways New York נראה נחמד.
נ.ב. עוג - עוד לא שיתפת את דעתך על הדמו.
ממה שראיתי בטריילר, Sideways New York נראה נחמד.
טוב, בינתיים האתר עדיין מת בכל מקרה(לפחות אצלי).
למישהו האתר כבר עובד, אגב...?