היי
ניסתי להתקין את המשחק אפצי ונתקלתי במספר שגיאות
בסופו של דבר פעלתי אחד על אחד לפי מדריך ל-VirtualBox ונתקלתי במספר בעיות
1.התוסף DirectX גרסה 6.0 לא מאפשר להתקין אותו על המכונה ומופיע בחלונות 95 בסגנון- אופציה הזאת היא למתקדמים
2. כשאני בא להפעיל את אפצי אני מקבל את השגיאה הבאה DSOUND.dll חסר
את קובץ התמונה אפצי ניסתי להטעין הן דרך דיימון טוולס והן כקובץ תמונה כשלעצמה . ואותה שגיאה חוזרת על עצמה
מדריך ל-VirtualBox
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
הלל
Re: מדריך ל-VirtualBox
בשעה טובה הבעיה נפתרה..הלל כתב:היי
ניסתי להתקין את המשחק אפצי ונתקלתי במספר שגיאות
בסופו של דבר פעלתי אחד על אחד לפי מדריך ל-VirtualBox ונתקלתי במספר בעיות
1.התוסף DirectX גרסה 6.0 לא מאפשר להתקין אותו על המכונה ומופיע בחלונות 95 בסגנון- אופציה הזאת היא למתקדמים
2. כשאני בא להפעיל את אפצי אני מקבל את השגיאה הבאה DSOUND.dll חסר
את קובץ התמונה אפצי ניסתי להטעין הן דרך דיימון טוולס והן כקובץ תמונה כשלעצמה . ואותה שגיאה חוזרת על עצמה
בשביל להפעיל את אפצי על חלונות 95 חייבים להתקין את התוכנה directx על חלונות 95 אחרת כשננסה להפעיל את קובץ ההתקנה של אפצי במערכת 95 הוא לא יחלץ את כל הקבצים שצריך להפעלה( אפילו שיסמן כאילו ההתקנה הושלמה ) אממה directx גירסה 6.0 שהומלץ במדריך virttualbox אין לו אפשרות ליהות מותקן על חלונות 95 , אז כל מה שצריך לעשות זה להוריד את directx גירסה 2.0 (להמיר לקובץ iso) ואז הוא יכול ליהות מותקן גם כל חלונות 95 ולאחר ההתקנה פשוט להתקין את אפצי בחלונות וזה יעבוד חלק
היי הלל,
העברתי את ההודעה לפורום המתאים.
תודה על הבדיקה והפתרון.
גורדי, שווה להוסיף להוראות ההפעלה של אפצ'י לכשתתפנה להבא.
העברתי את ההודעה לפורום המתאים.
תודה על הבדיקה והפתרון.
גורדי, שווה להוסיף להוראות ההפעלה של אפצ'י לכשתתפנה להבא.
תודה הלל!
הוספתי לרשימת ה-TODO בניטפוקיה.
מה שכן, אני לא בטוח למה לא הצלחת להתקין את DirectX גרסה 6.0. היא אמורה להתמך בחלונות 95 ללא בעיה:
http://www.oldversion.com/windows/directx-6-0
מה גם שהמדריך מבוסס על המדריך של Og, שהמליץ בפירוש על גרסה 6.0, ומן הסתם בדק אותה (על VirtualPC).
אני אשמח לדעת מה בדיוק השתבש בהתקנת גרסה זו, ואנסה לבדוק בעצמי בהזדמנות.
בכל אופן, תודה על ההערה.
הוספתי לרשימת ה-TODO בניטפוקיה.
מה שכן, אני לא בטוח למה לא הצלחת להתקין את DirectX גרסה 6.0. היא אמורה להתמך בחלונות 95 ללא בעיה:
http://www.oldversion.com/windows/directx-6-0
מה גם שהמדריך מבוסס על המדריך של Og, שהמליץ בפירוש על גרסה 6.0, ומן הסתם בדק אותה (על VirtualPC).
אני אשמח לדעת מה בדיוק השתבש בהתקנת גרסה זו, ואנסה לבדוק בעצמי בהזדמנות.
בכל אופן, תודה על ההערה.
דווקא הצלחתי להתקין DirectX 6 ולהפעיל את אפצ'י באמצעות VirtualBox.
בהתחלה המשחק סרב לעלות בתואנה שהוא חייב 256 צבעים על מנת לעבוד, אבל אחרי התקנת דרייבר למסך הוא התרצה.
כך שאני לא בטוח מה הבעיה. בכל מקרה, תודה על ההערה!
בהתחלה המשחק סרב לעלות בתואנה שהוא חייב 256 צבעים על מנת לעבוד, אבל אחרי התקנת דרייבר למסך הוא התרצה.
כך שאני לא בטוח מה הבעיה. בכל מקרה, תודה על ההערה!