לאחרונה שמענו, יותר ממקור אחד, דיווח הזוי ביותר על הודעת שגיאה שזהו נוסחהּ: "מספר קבצי התקנה פגומים. אנא הורד עותק טרי ונסה שוב להפעיל התקנה זו".
אני לא שמתי לב, ולפי ההודעה כאן נראה שגם עוג לא ידע, שרב/כל הקבצים להורדה מהשת"ק שמכילים יותר מארכיון אחד הוחלפו בסדרה שכוללת ארכיון בר-ביצוע דנדש מבית "מסע אל העבר" (אפילו עם אייקון חמוד ויחודי). אז דבר ראשון, סחתיין על השדרוג הזה. זה בהחלט אמור לעשות את העניינים פשוטים יותר (למרות שהשיבוש המכוון, כך נראה, בסדר הקבצים, כדי שתכנית הביצוע תורד אחרונה, קצת מבלבל).
הבעיה היא, שנראה שזה פגום. אני מודה במבוכה שבכל פעם שהבעיה דווחה לא הורדתי בעצמי כדי להיווכח בכך (זה היה נשמע מופרך מדי והקבצים גדולים מדי, ההורדה היתה קיימת והרי שהמשחקים הורדו בעבר פעמים רבות), אבל הנה זה... פשוט שם וזו ההודעה. ה"ווינראר" יודע שהקבצים הורדו כי זו למעשה בכלל תכנית של האתר.
לא ברור אם אי פעם זה הסתדר למי שדיווח על כך, ונראה שכל אלו התייאשו (ואני מקווה שלא רבים נוספים שלא טרחו לכתוב על כך הודעה בפורומים).
אני בכל מקרה נסיתי להוריד משהו כמו ארבעה משחקים מהשת"ק שמאוכסנים בצורה מחולקת בשיטה הזו - בכולם הפריסה האוטומטית נכשלה (גודל הקבצים היה תקין תמיד), לא משנה כמה פעמים נסיתי והורדתי מחדש את הקבצים. גם כשנסיתי לעקוף את התכנית ולפתוח ישירות דרך Winrar, עם ובלי שינוי סיומת ה-exe, זה לא עבד. (המשחקים שנסיתי הם קסם התות, Fable, Alone in the Dark, Rayman Designer, ואולי עוד. חבל שלא שמרתי תיעוד.)
הודעת השגיאה היתה זהה בכולם (למעט אחד. שוב, חבל שלא שמרתי, גם לא זוכר איזה משחק זה היה), זו שדווחה כאן:
"CRC נכשל ב ppp2pr.7z".
כשנסיתי את תכנית הפריסה האוטומטית עם חלק אחד משובש בכוונה, הודעת השגיאה היתה שונה.