יש המלצות למשחקים? (אוף-טופיק)

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Tapuzi
משתמש רשום
משתמש רשום

יש המלצות למשחקים? (אוף-טופיק)

שליחה על ידי Tapuzi »

אני כרגע משחק בMad-TV, שאני מאוד אוהב. (אחרי מספר פעמים שכבר הורדתי אותו מחדש)
חשבתי לכתוב עליו המלצה בשרשור המלצות, כי זה אחרי הכל משחק שאני מאוד אוהב שגיליתי במקרה, ובאותה הזדמנות לעבור על המלצות שלכם והפעם להגיע במתוכנן למשחק הבא שאני אחרוש.
ואז גיליתי שאין כזה שרשור. אחרי שבכיתי קצת בפינה, חשבתי קצת.
נראה לי רעיון טוב לפתוח נושא המלצות למשחקים. ובכל מקרה, כתבתי את התקציר שלי על המשחק, שאולי תרצו לפרסם באתר, אז הנה הוא:

Mad-TV

אחד ממשחקי הניהול הטובים ביותר ששיחקתי בהם, Mad-TV מתחרה טוב גם במשחקי ניהול חדשים היום.
בתור מנהל תחנת טלויזיה, מוטלת על השחקן המטרה לכבוש את המסך ולהיות הרשת המובילה מבין שלוש הפועלות מאותו בניין - ובאותו הזמן גם לכבוש את אהבת חייו שבמקרה גם נמצאת באותו הבניין.
כדי לכבוש את לבה של בטי, צריך השחקן לשדר את תוכנית הטלויזיה שהיא מנחה.
נשמע פשוט? לא ממש, התוכניות שלה נוראיות. ייגרם נזק אם תשדרו את התוכניות האלה, זה בטוח. וזה לא יועיל לאף אחד בכבישת המסך.
תוך כדי משחק, בנוסף על להחליט אילו תוכניות לשדר, על השחקן גם לשקול בחוכמה על איזה חוזי פרסום לחתום, להחליט איזה סרטים כדאי לקנות ומתי לשדר אותם, להפיק תוכניות, לתכנן את מערך החדשות ולזכות בפרסי שידור שונים.
עדיין נשמע פשוט? למשחק יש בחירה בין שלוש רמות קושי, כל אחת מהן מהווה אתגר מתמשך. גם למי שיצליח לפצח את המשחק עדיין יהיה אתגר ברמה הקשה.
חוץ מכל הדברים שציינתי, מדי פעם יש ארועים מיוחדים. את פרסי השידור הזכרתי, שהקריטריונים לזכיה בהם משתנים. אמנם יש כמה אירועים נוספים, כמו התקפת טרוריסטים על הבניין אשר השחקן יכול לתמרן לטובתו, על ידי עריכת הלוח שנמצא בכניסה לבניין ומראה איפה כל חדר נמצא.
בקיצור, זהו משחק עם הרבה אפשרויות והרגשה זורמת של שליטה, שנותן משקל לכל בחירה שהשחקן עושה.
את מה שמשחק ניהול צריך לעשות, Mad-TV עושה בטירוף!

אני מצטער על משחק המילים בשורה האחרונה.

בכל מקרה, מישהו רוצה לחלוק המלצות למשחקים אחרים, אנדרדוגס שכדאי לשחק?
נערך לאחרונה על ידי Tapuzi ב ו' אוגוסט 28, 2009 4:32 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

Re: יש המלצות למשחקים?

שליחה על ידי Og »

סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אפשר להמשיך פה או בשרשור הישן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תמשיך פה, רק תעשה טובה, תערוך את ההודעה הראשית ותוסיף "אוף טופיק" לכותרת, זה מה שגורדי ביקש בזמנו.

ואם אתה רוצה המלצות עבורך, הייתי ממליץ לך למקד קצת את הטווח לז'אנר או שניים, לי לדוגמה, יש יותר מדי משחקים אהובים להמליץ על כולם, אבל אם תבחר סוג, אני אוכל לפרט.
סמל אישי של משתמש
Tapuzi
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: יש המלצות למשחקים? (אוף-טופיק)

שליחה על ידי Tapuzi »

אין בעיה, למרות שאני לא רואה את זה כל כך בתור אוף טופיק. תודה על הקישור.
אני לא אוהב ז'אנרים ספציפיים יותר מאחרים בדרך כלל, למרות שיש כמה ז'אנרים שאני אוהב פחות - בעיקר משחקי ספורט.
אבל, אני כן אוהב משחקים עם עלילה מעניינת, ככה יצא שאני עכשיו מוריד את Planescape: Torment, ואחריו כנראה את Deus Ex שלא שיחקתי בו עדיין.

אה, נזכרתי דווקא שעבר הרבה זמן מאז ששיחקתי בקווסט טוב - אז אם כבר ז'אנר ספציפי, יש לך קווסט מומלץ?
(שיחקתי כבר ב"האורגים", אי הקופים 1 ו2, יום הטנטקל, Full Throttle וסם ומקס הישן)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא חזק בקווסטים, לצערי... למרות שאת שני המשחקים הראשונים בסדרת קירנדיה כן סיימתי. הם לא רעים אבל לא יודע אם ממש הייתי ממליץ עליהם בהתלהבות. בכל מקרה, אני בטוח שבתחום הזה תמצא פה אחרים שכן מבינים.

עלילה מעניינת? לא תמצא אחת מעניינת, מצחיקה ומטורפת יותר מזו של Star Control II. אם לא סיימת אותו מעולם, אני מאוד מציע לך להתחיל. זהו המשחק שאני ממליץ עליו הכי בחום שאפשר, יש משחקים רבים שאני אוהב יותר ממנו אך הם לא מתאימים לכל אחד.
סמל אישי של משתמש
Tapuzi
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Tapuzi »

אה, כן, סטאר קונטרול 2. (:
שמעתי עליו ושיחקתי בו מזמן, והכי קרוב שהגעתי היה לפני ההתקפה האחרונה. אמנם שיחקתי בחידוש שלו, The Ur-Quan Masters, אך החידוש רק כלל כמה שיפוצים לשליטה במשחק ושיפורי תמיכה אם אני זוכר נכון, ולא שינה דברים משמעותיים.
אבל סיקרנת אותי, איזה משחקים אתה אוהב יותר ממנו שלא מתאימים לכל אחד? תן לי שם של אחד לנסות, ותנסה את ההכי קיצוני אם יש כזה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי, זה לא שסגנון המשחק שלהם לא מתאים לכל אחד, זה שאני אוהב אותם (חלקם לפחות) בצורה סובייקטיבית בגלל שאני זוכר אותם לטובה מהילדות.
כמה שאני אוהב את SC2, יש גבול לכמה פעמים אפשר לשחק בו (אני סיימתי אותו כמה וכמה פעמים, עד שממש נמאס). ב- MOO2 (שכל הקבועים בפורום הזה יאמרו לך בקלות שזהו המשחק האהוב עלי ביותר), לעומת זאת, אני משחק בסביבות ה- 10 שנים ועד היום לא הגעתי לרבע מן האפשרויות שהמשחק הזה מציע. אורך החיים שלו הוא הגבוה ביותר מבין כל המשחקים שאי פעם ראיתי ובהפרש עצום. העלילה, לעומת זאת, שואפת לאפס (וכך גם המוזיקה).
סמל אישי של משתמש
Tapuzi
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Tapuzi »

אוקי - המשחקים האלה יעסיקו אותי לזמן הקרוב. התחלתי את קירנדיה, ואני אוריד את MOO2 כי הוא נשמע מאוד טוב.
אני גם משחק בעוד משחק שקראתי עליו המלצה, I Have No Mouth And I Must Scream.

בכל אופן, אם למישהו יש המלצה נוספת אני ארצה לקרוא עליה.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אם אתה מחפש קווסטים טובים, אני ממליץ בחום על החידוש של Quest for Glory 2. אני ממליץ באופן כללי על כל הסדרה, אבל את זה אפשר להוריד בחינם, ואת שאר הארבעה צריך קצת מזל כדי למצוא במחיר טוב ב-Ebay.
http://www.agdinteractive.com/games/qfg2/
זה פשוט משחק שיש בו הכל. גם עלילה מעניינת, גם חידות טובות, גם הומור (הומור בקטנה של סיירה, לא משוגע של לוקאסארטס), קווסטים שונים לכל שלוש הדמויות והוא גם לא מתפזר כמו השאר (הוא היחיד שבכל מקרה מסתיים ביום ה-30).

אחרי שסיימת את זה תעבור ל-Grim Fandango, שהוא הקווסט האדיר ביותר בכל הזמנים. הידד לטים שייפר.
סמל אישי של משתמש
Tapuzi
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Tapuzi »

אני כבר לא יכול לחכות לברוטאל לג'נד. אני גם חייב להשיג אקס בוקס, וזאת בעיה. סייכונאוטס היה מדהים.
האמת היא ששיחקתי בגרים פנדנגו, אבל לא סיימתי אותו. זה עוד משהו שאני צריך לעשות... אני לא יודע למה, פשוט לא נמשכתי אליו כמו אל איי הקופים.
אני אנסה את QfG2. (בקשר למשחקי הסדרה האחרים, אני לא חושב שתהיה לי בעיה למצוא דרך לא חוקית להשיג אותם אחרי שאני אנסה את QfG2)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

זה באמת לא בסדר, כל המשחקים שיוצאים רק לקונסולות. ו-Psychonauts אכן אדיר. לא מזמן סיימתי אותו בפעם השלישית והוא עדיין מצחיק אותי.
אני לא מבין איך אפשר לאהוב אותו ולא את Grim Fandango, הם ממש אחים שהופרדו בלידתם. במיוחד עם המוזיקה של פיטר מקונל והעיצוב של הדמויות.

אם אתה גם ככה לא מתכנן לקנות את המשחקים אז כבר עדיף שתתחיל מ-QFG1 (המלצה שלי - האורגינל, לא החידוש), כי יותר כיף להעביר דמות אחת לאורך כל הסדרה. ואת QFG4 שווה להשיג בגרסת ה-CD, היא עם פחות באגים וגם עם הקריינות של ג'ון ריס-דיוויס.
אני אמשיך לשלם על המשחקים שלי...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא