יש למישהו כונן דיסטים גדולים?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

יש למישהו כונן דיסטים גדולים?

שליחה על ידי dj_anubis »

עשיתי חיפוש בדיסקטים הישנים, ומצאתי כמה לומדות בין השאר את הלומדה אלף אישים (ממש חמודה וישנה) ועוד לומדה על גוף האדם שתיהן של BEST, הבעיה היא שהם על דיסקטים גדולים ולי אין כונן של דיסקטים גדולים.

רציתי לדעת האם למישהו פה יש כונן גדול, אם כן האם אפשר להיפגש איתו (אני לא שולח את הדיסטים בדואר, אז להיפגש זה האופציה הכי טובה נראה לי) כדי להעביר את הדיסקטים למחשב ולשתף את הפורום?

יש עדיפות למנהלי הפורום, בכל זאת אני לא מכיר פה אנשים, ועל המנהלים אני הכי הרבה סומך פה!

בנוסף חיפשתי את גרסת ה:PC למשחק טום סוייר ולא מצאתי, אין לי מושג איפה הדיסקט וממש כואב לראות איך בכל האינטרנט אין את הגרסה הזאת, רק של הקומודור שהיא בול אותו דבר (באמת אותו דבר) אבל עדיין...
Og
מנהל
מנהל

Re: יש למישהו כונן דיסטים גדולים?

שליחה על ידי Og »

לי יש (כמה עשרות).

אבל אני לא מוכן "להיפגש" או לתת את כתובת הדואר שלי.
אני וגורדי כבר דיברנו על זה בעבר, הציעו לו בדיוק אותה הצעה - לשלוח דיסקטים עם משחקים ישנים והוא ביקש ממני לטפל בהם כי גם לו לא היה כונן.

ניסינו לטכס עצה איך בין שנינו נוכל להעביר את הדיסקטים אלי אבל בגלל ששנינו כ"כ פאראנויידים בנוגע לפרטיות שלנו, זה אף פעם לא יצא לפועל.

אני דווקא מאוד מעוניין בלומדה השנייה שאותה אתה מתאר, אני חושד שביקשו אותה פה כמה פעמים בעבר. תוכל להרחיב את התיאור עליה?

אני חושב שאפילו מצאתי עותק שלה באיזה כונן קשיח ישן אבל משום מה כמעט כל הקבצים היו פגומים (פשוט ריקים!).
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

זאת לומדה של גוף האדם, אתה שיחקת גמד קטן שיכול היה לטייל בגוף האדם, בכל פעם שהיית מגיע לאיבר מסוים, לב, ריאות, כליות, כבד, וכו'... היית יכול לקבל מידע על האיבר או להישאל שאלות.

הלומדה של אלף אישים, היה בה מעיך משחק ממש חמוד, שהיו שואלים שאלה על איזה איש וכשהיית בוחר תשובה נכונה הכרטיסיה של האיש היית עוברת לצד השחקן שצדק בתשובה, ומי שהיה ממלא ראשון את כל הקוביות הריקות היה מנצח.

אני באמת לא מבין מה הבעיה להיפגש, אנשים נפגשים כל יום באינטרנט, אני ממש לא מבין מה הסיפור, אבל שיהיה העמדה שלך כל כך נחרצת שאני לא אנסה לשנות אותך. :wink:
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

בינינו הלומדות לא כל כך מענינות אותי, הרבה יותר מענין אותי שמישהו יעלה את המשחק של טום סוייר, בלומדות אני גם ככה לא ישחק יותר (לפחות לא נראה לי וגם אם כן אז מעט)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:בינינו הלומדות לא כל כך מענינות אותי
היי, אבל מדי פעם צריך גם לתת, לא רק לקבל :)
dj_anubis כתב:אני באמת לא מבין מה הבעיה להיפגש, אנשים נפגשים כל יום באינטרנט, אני ממש לא מבין מה הסיפור, אבל שיהיה העמדה שלך כל כך נחרצת שאני לא אנסה לשנות אותך. :wink:
אכן לא תוכל "לשנות אותי", אבל אם זה יעזור לך (לעזור לאתר), אני יכול לשלוח לך כונן בדואר...

בקשר לתום סויר, הגבתי כאן:
viewtopic.php?f=1&t=18342" target="_blank
TUSHA
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי TUSHA »

אם יש מישהו שמעוניין, אני גם יכולה להעביר בדואר למי שרוצה כמה דיסקטים גדולים שאני חושדת שיש בהם משחקים לא מוכרים בעברית. גם לי אין כונן לבדוק את העניין.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא