הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק: Indiana Jones and the Fate of Atlantis חברה מפתחת: LucasArts חברה מפיצה: LucasArts גרסה: CD-ROM Version (עם דיבוב) שנה: 1992 שפה: אנגלית סוג כיווץ: SFX RAR Archive גודל מכווץ: 51MB גודל לאחר פריסה: 75MB מידע נוסף (באנגלית בלבד): MobyGames, Wikipedia, JustAdventure
תמונות (ללחוץ להגדלה):
עטיפה קדמית...............עטיפה אחורית
הורדה:
להורדת המשחק דרך MegaUpload לחצו כאן. (כדי להוריד יש להקליד את הקוד במקום המתאים ולעקוב אחר ההוראות).
הוראות הפעלה לחלונות XP
המשחק עובד אך ורק עם ScummVM ולא ניתן להפעילו עם דוסבוקס!
BluePrint כתב:???
לתקליטור שלי אין בעיה לפעול ב-DOSBox.
זאת מכיוון שהתקליטור שלך מכיל מכיל את כל הקבצים המקוריים.
אני מניח שהארכיון שרוצח6 העלה לא מכיל את קבצי ההפעלה לדוס וזאת כנראה (הכל הנחות, כי לא הורדתי) בגלל שהדיבוב ו/או המוזיקה דחוסים בMP3 או OGG ולכן לא יעבדו עם קבצי ההפעלה המקוריים.
כמובן שאם אני מנחש לא נכון וקבצי האודיו לא דחוסים, אז גם אני תמה בתמיהתך.
BluePrint כתב:???
לתקליטור שלי אין בעיה לפעול ב-DOSBox.
זאת מכיוון שהתקליטור שלך מכיל מכיל את כל הקבצים המקוריים.
אני מניח שהארכיון שרוצח6 העלה לא מכיל את קבצי ההפעלה לדוס וזאת כנראה (הכל הנחות, כי לא הורדתי) בגלל שהדיבוב ו/או המוזיקה דחוסים בMP3 או OGG ולכן לא יעבדו עם קבצי ההפעלה המקוריים.
כמובן שאם אני מנחש לא נכון וקבצי האודיו לא דחוסים, אז גם אני תמה בתמיהתך.
אתה צודק...זה דחוס בקובץ OGG(וגם אם הוא לא היה דחוס הייתי ממליץ להפעיל בסקאם כי אפשר להפעיל את הכתוביות בנוסף לדיבוב ובדוסבוקס לא הצלחתי להפעיל את הכתוביות)
ולשאלתך הראשונה.. הארכיון לא מכיל את התוכנה סקאם אלה רק את קבצי המשחק...
ואני חשבתי שזה רק אצלי בגלל בעיות שהספק עושה בזמן האחרון.
אז... חסל סדר קבצים לפריסה עצמית?
(הרבה מחשבים פועלים עם הגדרות ברירת מחדל ואלו מסתירות סיומות מוכרות, משתמשים שלא יודעים לעקוף זאת לא יוכלו לשנות סיומת לקובץ עם פריסה עצמית)
כן כנראה שבזמן הקרוב נצטרך לעלות את הקבצים עם הכיווץ הרגיל של הראר ולא עם "הפריסה עצמית" עד שיסדרו את הבעיה הזאת...
(את הקובץ הזה העלתי בפריסה עצמית {סיומת exe} בתוך ארכיון של ראר {סיומת rar} למרות שאני חושב על זה עכשיו זה דיי מטומטם לכווץ אותו פעמיים)