האתר זקוק לעזרה בכמה סיקורים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

האתר זקוק לעזרה בכמה סיקורים

שליחה על ידי Og »

לפני חודשיים בערך, גורדי ואני סיכמנו להעביר את כל המשחקים ששוקלים 15MiB או פחות, משיתוף הקבצים לאתר, עם חריגה מיוחדת לHOMM2 (ששוקל 16.5MiB). בכדי לעשות את זה, גורדי צריך סיקור ו-3 תמונות. התמונות הן לא בעיה, מן הסתם, אך זו בעיה בשבילי לסקר משחקים שאני לא מכיר.
את השלושה שאני מכיר (across, HoMM2 ו- הוגו) כבר סיקרתי ושלחתי, כעת נשארו רק המשחקים הבאים: Dilbert's Desktop Games, טמהוגו, טמטושטוש ו- רוני הארנב בעיר הגדולה.

אם מישהו רוצה לעזור ולסקר את אחד המשחקים, שימו לב שהסיקורים חייבים להיות ברמה מסויימת בכדי להיכנס לאתר. קחו לדוגמה את הסיקור הזה לטמהוגו ואת הסיקור הזה לטמטושטוש - שניהם גרועים מכל הבחינות - תוכן, שגיאות ואורך. את התוכן והשגיאות אני יכול לשפצר (עד רמה מסויימת, כמובן), אבל נגד האורך הקצר של הסיקורים אני לא יכול לעשות כלום.
אז הדבר היחיד שאני מבקש בעצם זה שהסיקורים יהיו מספיק ארוכים.

תודה מראש.

אני לא אשקר, אני לא אופטימי לגבי תרומת הסיקורים (קשה לי להאמין שאפילו אחד מהמשחקים יסוקר), אבל חשבתי לנסות את מזלי לפני שאני הולך ומחרטט שטויות גמורות על משחקים שאין לי מושג אפילו איך הם נראים...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

תשמע, משחקים כמו טמהוגו וטמטושטוש - אני לא חושב שהשינוי בין "אין לי מושג אפילו איך הם נראים" ל"מכיר אותם" ול"מכיר אותם לעומקם" הוא יותר מהבדל של כמה דקות (או שעות בודדות במקרה הרע).
גם Dilbert's Desktop Games לפי תיאורים עברו עובר היכרות עומק בכמה דקות.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

העניין הוא, שאני פשוט לא מעוניין להכיר אותם. אני מאמין בתיאוריה שאומרת שהמקום במח הוא מוגבל, בשלב מסויים בחיים (שכבר עברתי מזמן), כל מה שתכניס יתפוס את מקומם של דברים אחרים.
If worst comes to worst אני פשוט אכתוב גיבוב של שטויות עם השם של המשחק בפנים. אבל מכיוון שאני מעדיף להמנע מזה, סגננתי את ההודעה הנ"ל.
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

בסדר אני לא נעלב
אבל למה לא אמרת לי שהסיקור של טמהוגו ותמטושטוש גרוע ביום שסיקרתי אותם?
הרי אני לא ההיתי נעלב רק הייתי לומד מזה ומנסה להכין חדש
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

טוב אני חייב להודות שאני קצת נעלב
שאתה נותן דוגמה את הסיקורים שסיכמתי ואומר שהם גרועים מכל הבחינות לכל חבריי הפורום :( :cry:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

תשמע נשמה, אל תיקח את הניסוח "גרוע מכל הבחינות" באופן אישי. הרי בכל זאת השתמשו בסיקורים שלך כדי לתאר את המשחק בשרשור שיתוף הקבצים. זה לא יכול להיות כזה גרוע.

Og פשוט מתכוון שכדי להכניס סיקור לאתר עצמו, הסיקור צריך להיות ברמה אחרת לחלוטין. לא צריך להיעלב, זו פשוט היתה צורה להסביר שמחפשים כאן משהו אחר לגמרי. כך שאתה צודק שאפשר ללמוד מזה ולנסות להשתפר, אבל לאתר בסופו של דבר זה כנראה לא יגיע כי מדובר בשני סגנונות שונים, אז חבל על הזמן שאפשר להשקיע בדברים לא פחות חשובים.

עוג, כפרה, בחייאת עיוני, רחמים על הקטינים. טיפה פחות בוטות עם מאותרי מאותגרי גיל ומדדים רלוונטיים. מרקמי אישיות פגיעים מסתתרים מאחורי בלילי הסטרינגים ונכווים. אנא.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ido0055 כתב:אבל למה לא אמרת לי שהסיקור של טמהוגו ותמטושטוש גרוע ביום שסיקרתי אותם?
הרי אני לא ההיתי נעלב רק הייתי לומד מזה ומנסה להכין חדש
למה שאני אגיד לך שהסיקור גרוע, מה זה יעזור (למרות שזה כתוב בין השורות של התגובה שלי)?
וכמו שR.G אמר, גרוע זה מושג יחסי.

ido0055 כתב:טוב אני חייב להודות שאני קצת נעלב
שאתה נותן דוגמה את הסיקורים שסיכמתי ואומר שהם גרועים מכל הבחינות לכל חבריי הפורום :( :cry:

אבל הסיקור באמת ברמה שלא מתאימה לאתר והייתי צריך דוגמה של מה לא לעשות. אל תיקח את זה אישית.
Radioactive Grandpa כתב:עוג, כפרה, בחייאת עיוני, רחמים על הקטינים. טיפה פחות בוטות עם מאותרי מאותגרי גיל ומדדים רלוונטיים. מרקמי אישיות פגיעים מסתתרים מאחורי בלילי הסטרינגים ונכווים. אנא.
אני חושש שלא. מי שלא רוצה לקבל ביקורת שלילית, פשוט לא רוצה להשתפר.
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

אולי תתן לי הזדמנות להכין סיקור חדש
עכשיו אני לא רושם עם שגיאות כתיב,כותב עם סימני פיסוק ומקפיד על רווחים ושורות.
רק לא הבנתי למה התכוונת שאמרת:"שורות".
אני צריך להוסיף תוכן לסיקור שלי?
סמל אישי של משתמש
טראנקס
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי טראנקס »

אני יכול לנסות... לנצל את ארבעת הימים האחרונים שלי בבית.
למרות שהסיקורים שלי שעשיתי עד עכשיו גם לא "איי איי איי"...

ולדעתי, טמהוגו וטמטושטוש זה ממש אותו משחק. זה די אידיוטי לסקר את שניהם בנפרד ובצורה אחרת אם יהיה צורך.

הגעתי עם הוגו לגיל 3. מה הקטע של הכתב הקטן חוץ מזה שהוא קטן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, אני מתחיל לשכתב את הסיקורים של ido0055 לטמהוגו וטמטושטוש (תודה טראנקס, הייתי מקבל בשמחה את הסיקורים שהצעת, אבל עידו כבר כתב לפניך...).
כשאני אסיים אני אעבור לשאר המשחקים, אלא אם מישהו יכתוב סיקור לאחד מהם ואז אני אשתמש בו.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא