מחפש משחק הרפתקאות ישן עם תמונות סטטיות !!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אין כמו שנות ה 80
מחפש משחק הרפתקאות ישן עם תמונות סטטיות !!
שלום לכולם, זכור לי ממש במעורפל שבמקביל למשחקי ההרפתקאות המדהימים של חברת Sierra היה לי במחשב גם משחק הרפתקאות עם תמונות קבועות (כאלו שאינן זזות) זכור לי שהופיע טקסט עם תאור של הסביבה שבה נמצאים (נדמה לי שזה מתחיל בתוך מקום סגור, בית ? מערה ? ממש לא זוכר...) ואז ניתן היה לכתוב פקודות כמו:
Go left,
Open door,
Check box,
Talk to creature
....
כמובן שאחרי פקודה כמו "לך ימינה" התמונה התחלה לתמונה של הסביבה החדשה, ופקודת Look נתנה תאור מילולי של המקום.
אשמח מאד אם תעזרו לי לאתר את המשחק ההנוסטלגי הזה שלצערי אינני זוכר את שמו...
תודה מראש.
Go left,
Open door,
Check box,
Talk to creature
....
כמובן שאחרי פקודה כמו "לך ימינה" התמונה התחלה לתמונה של הסביבה החדשה, ופקודת Look נתנה תאור מילולי של המקום.
אשמח מאד אם תעזרו לי לאתר את המשחק ההנוסטלגי הזה שלצערי אינני זוכר את שמו...
תודה מראש.
-
אין כמו שנות השמונים
Re: מחפש משחק הרפתקאות ישן עם תמונות סטטיות !!
רק תיקון כתיב - התמונה הפכה לתמונה של הסביבה החדשה.
-
אין כמו שנות השמונים
אופס התכוונתי - "התמונה התחלפה לתמונה של הסביבה החדשה".
-
אין כמו שנות השמונים
תודה לעונים בשרשור המקביל:
viewtopic.php?f=2&t=22217" target="_blank
"תארת פה תיאור כללי של text adventure. קצת פרטים על העלילה יעזרו לזהות"
זה מאד עוזר... לא ידעתי שכך קוראים למשחקים האלו (משום מה חשבתי שגם המשחקים של Sierra הם מסוג Text adventure, גם בהם כותבים פקודות טקסט, זו לא המשמעות של סוג המשחקים הזה ?
בכל מקרה התחלתי לחפש בגוגל, גוגל תמונות, וביוטיוב לפי "Text adventure" ויכול להיות שמצאתי את המשחק... אני עדיין לא בטוח אבל יתכן שזה זה.
(אני עדיין צריך לבדוק, עוד לא היה לי זמן)
בכל אופן תודה רבה.
viewtopic.php?f=2&t=22217" target="_blank
"תארת פה תיאור כללי של text adventure. קצת פרטים על העלילה יעזרו לזהות"
זה מאד עוזר... לא ידעתי שכך קוראים למשחקים האלו (משום מה חשבתי שגם המשחקים של Sierra הם מסוג Text adventure, גם בהם כותבים פקודות טקסט, זו לא המשמעות של סוג המשחקים הזה ?
בכל מקרה התחלתי לחפש בגוגל, גוגל תמונות, וביוטיוב לפי "Text adventure" ויכול להיות שמצאתי את המשחק... אני עדיין לא בטוח אבל יתכן שזה זה.
(אני עדיין צריך לבדוק, עוד לא היה לי זמן)
בכל אופן תודה רבה.
60 שניות על סוגי קווסטים:אין כמו שנות השמונים כתב:משום מה חשבתי שגם המשחקים של Sierra הם מסוג Text adventure, גם בהם כותבים פקודות טקסט, זו לא המשמעות של סוג המשחקים הזה ?
הקווסטים של סיירה אכן התפתחו מהרפתקאות טקסט ולכן שמרו על ממשק הקלדת הפקודות, אבל למשחקים שלא מורכבים רק מתמונות סטטיות, אלא אפשר להזיז את הדמות ולקיים אינטראקציה עם הסביבה, לא מתייחסים כ-text adventure.
אלה בד'כ יכונו graphic adventure with text parser, לעומת point and click שהם המשחקים עם ממשק אייקונים ושליטה באמצעות העכבר.
נשמח אם תעדכן אותנו, תודה!