עזרה דחוף לגבי משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
עזרה דחוף לגבי משחק
היי לכולם אני מחפשת משחק ישן של תום סוייר או האקלברי פין של מרדף בינהם או של מישהי שרודפת אחריהם
עם מטאטא מידי פעם חח זה תיאור מוזר אבל אני בטוחה שתדעו לעזור תודה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי פלייייזזזז חייבת ת'משחק דחוף
עם מטאטא מידי פעם חח זה תיאור מוזר אבל אני בטוחה שתדעו לעזור תודה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי פלייייזזזז חייבת ת'משחק דחוף
Re: עזרה דחוף לגבי משחק
חיפוש זריז מעלה רום של המשחק. יכול להיות שחיפוש מעמיק יותר בגוגל יוביל אותך לגירסה שלא מצריכה שימוש באמולטור.
-
אורח
Re: עזרה דחוף לגבי משחק-לגורדי...
לגורדי,וואי המון תודה אבל אני לא מבינה מה שאמרת לי אני הורדתי את הקובץ של המשחק דרך הקישור שנתת לי וזה לא עובד הוא אומר שצריך לפתוח את זה עם תוכנה מאחד הבחירות שיש
בבקשה אין לך עוד קישור שאוכל ממש לשחק את המשחק הזה???
בבקשה אין לך עוד קישור שאוכל ממש לשחק את המשחק הזה???
הסבר כללי אודות רומים ואמולטורים תוכלי למצוא ב"רומולטור".
ראיתי שהסימות של המשחק היא d64. נסי אמולטור מתאים כדי להפעיל אותו.
ראיתי שהסימות של המשחק היא d64. נסי אמולטור מתאים כדי להפעיל אותו.
וואי אני גם כל כך מתגעגע למשחק הזה, כמה שנים לא ראיתי אותו, אני לא מצליח למצוא גרסה למחשב, מישהו יכול בבקשה לעזור למצוא אותו?
היה לי אותו פעם בדיסקט גדול, ואין לי מושג איפה הוא עכשיו וגם אין לי כונן לדיסקטים גדולים
זה משחק שחייבים להעלות למסע אל העבר משחק פשוט מצוין וקלאסי
בקשה עזרה...
הורדתי את הגרסה של הCOMDORE 64 זאת גרסה חמודה אבל הגרסה של הדוס הייתה יותר יפה מתחנן תעלו גרסה לדוס...
היה לי אותו פעם בדיסקט גדול, ואין לי מושג איפה הוא עכשיו וגם אין לי כונן לדיסקטים גדולים
זה משחק שחייבים להעלות למסע אל העבר משחק פשוט מצוין וקלאסי
בקשה עזרה...
הורדתי את הגרסה של הCOMDORE 64 זאת גרסה חמודה אבל הגרסה של הדוס הייתה יותר יפה מתחנן תעלו גרסה לדוס...
כשיתפנה לי קצת זמן אני אנסה לחפש (אם שכחתי כעבור יומיים תזכיר לי בבקשה).
-
אורח
היי OG
רק רציתי להזכיר לך בבקשה תחפש את המשחק טום סוייר לדוס
אני ממש מחזיק אצבעות שתצליח למצוא את זה
המון המון תודה מראש
רק רציתי להזכיר לך בבקשה תחפש את המשחק טום סוייר לדוס
אני ממש מחזיק אצבעות שתצליח למצוא את זה
המון המון תודה מראש
כתבתי עכשיו כי מחר לא יצא לי להיות בפורום
חיפוש קצת יותר רציני לא מצא כלום מלבד גרסאות הקומודור64 ו- אפל2 . לפי מה שאני רואה, UG שמו אותו ברשימת המבוקשים שלהם מה שאומר שהוא מאוד נדיר ואני מאוד בספק אם הוא קיים ברשת בכלל.
ידוע לך אם זה משחק מסוג BOOTER או לא?
ידוע לך אם זה משחק מסוג BOOTER או לא?
יש מצב שכן, למרות שאני באמת לא זוכר
עוד דבר, חיפשתי ברשת להוריד את גרסת הAPPLE 2 ולא מצאתי אתה יכול בבקשה להעלות אותה?
יש לי את גרסת הCOMODOR שהיא מאוד דומה לגרסת המחשב, אותם צבעים אותו הכל (הרזולוציה לא זהה אבל ההבדלים מזעריים)
מתמונות שראיתי גרסת הAPPLE 2 הרבה יותר צבעונית
אני כל כך מתבעס שלא מצאת, אתמול חיפשתי בכל הדיסקטים הגדולים ולא מצאתי את המשחק.
כתבת שUG שמו את זה המבוקשים איזה אתר זה UG?
ואל תשכח להעלות את גרסת הAPPLE 2
תודה ולילה טוב
עוד דבר, חיפשתי ברשת להוריד את גרסת הAPPLE 2 ולא מצאתי אתה יכול בבקשה להעלות אותה?
יש לי את גרסת הCOMODOR שהיא מאוד דומה לגרסת המחשב, אותם צבעים אותו הכל (הרזולוציה לא זהה אבל ההבדלים מזעריים)
מתמונות שראיתי גרסת הAPPLE 2 הרבה יותר צבעונית
אני כל כך מתבעס שלא מצאת, אתמול חיפשתי בכל הדיסקטים הגדולים ולא מצאתי את המשחק.
כתבת שUG שמו את זה המבוקשים איזה אתר זה UG?
ואל תשכח להעלות את גרסת הAPPLE 2
תודה ולילה טוב
את גרסת הAPPLE II תוכל למצוא בקלות בFTP של ASIMOV (יש לו גם גיבוי על שרתי HTTP) חיפוש בגוגל אמור לתת לך את הכתובת ממש מהר אבל אם לא מצאת, אני אשלח לך קישור ישיר.
UG זה Underground-Gamer.com
UG זה Underground-Gamer.com
-
אורח
קודם כל תודה רבה
רציתי לשאול אם אתה יכול להסיבר לי איך אפשר להירשם לאתר UG ראיתי שמדובר שם על עורץ IRC, אין לי IRC מותקן, האם אפשר להירשם בלי זה, אולי תשלח לי הזמנה?
ועוד שאלה, פעם היה FTP של מישהו באתר עם המון משחקים אולי של עידן אבל אני לא בטוח, ואני זוכר שהיה ניתן להוריד משם משחקים די גדולים האם הFTP הזה עדיין פעיל? ואם כן איך נכנסים אליו?
רציתי לשאול אם אתה יכול להסיבר לי איך אפשר להירשם לאתר UG ראיתי שמדובר שם על עורץ IRC, אין לי IRC מותקן, האם אפשר להירשם בלי זה, אולי תשלח לי הזמנה?
ועוד שאלה, פעם היה FTP של מישהו באתר עם המון משחקים אולי של עידן אבל אני לא בטוח, ואני זוכר שהיה ניתן להוריד משם משחקים די גדולים האם הFTP הזה עדיין פעיל? ואם כן איך נכנסים אליו?
הורדתי את האמולטור APPLEWIN ולא משנה מה ניסיתי, לא הצלחתי להפעיל SOUND, אתה יכול בבקשה להמליץ על אמולטור שיפעיל לי את הסאונד?
הפעלתי דונקי קונג באפל והיה סאונד, יכול להיות שבטום סויר לאפל אין סאונד?
הגרסה עם הגרפיקה הכי יפה ובלי סאונד?
הפעלתי דונקי קונג באפל והיה סאונד, יכול להיות שבטום סויר לאפל אין סאונד?
הגרסה עם הגרפיקה הכי יפה ובלי סאונד?