1. רקע לרכישת המשחק - המשחק נרכש בחנות באג במרכז אהרוני כפר סבא כשהייתי בערך בכיתה ג או ד, כלומר בסביבות 1990-1991. יש סיכוי שהמשחק היה פיתוח של באג אבל אני לא בטוח. המוכר בחנות הדגים לי את המשחק בהתלהבות ושכנע אותי לקנות.
2. סגנון משחק - קווסט עם גרפיקה אבל ללא אנימציה (תמונות סטטיות), ועם Text Parser - כלומר, רואים תמונה של בית וצריך לכתוב ״פתח דלת״ כדי לפתוח את הדלת, ו״צפון״ כדי להתקדם לכיוון צפון. סגנון דומה למשחקים כמו wizard and the princess או mystery house.
3. בתחילת המשחק אתה נמצא בבניין משרדים בו אתה מקבל תדרוך על המשימה שלך ודרכון מזוייף. אני לא ממש זוכר מה היתה המשימה, אבל אני זוכר שאתה מקבל דרכון כי בתור ילד לא הכרתי את המילה הזו ואני זוכר שחשבתי בהתחלה שמדובר בדרקון
4. בשלב מסוים במשחק אתה מגיע לשדה תעופה (אבל לא היה לי כרטיס טיסה אז לא יכלתי להתקדם)
5. אפשר להגיע במשחק לפתח תקווה. הציור שמתאר את פתח תקווה הוא שורה של בניינים זהים. אפשר לכתוב ״צפון״ ו״דרום״ ואתה כביכול מתקדם ברחוב עם הבניינים אבל התמונה נשארת זהה. בסופו של דבר כותבים כיוון אחר ואז מגיעים חזרה לתל אביב.
6. אפשר לכתוב במשחק את הפקודה ״רמז״ ולקבל משפט שרומז על הצעד הבא במשחק. אני חושב שבשלב שנתקעתי במשחק (לא היה לי כרטיס טיסה אז לא יכלתי לעלות למטוס) הרמז היה משהו כמו ״צריך ללכת לרחוב שינקין״ אבל אני לא באמת זוכר איזה רחוב זה היה (כי לא הכרתי רחובות בתל אביב).
7. כמו שאמרתי אני לא זוכר איך קראו למשחק אבל זה היה משהו בסגנון ״המשימה: X״ (אולי אני טועה לגבי זה). נדמה לי שעל הקופסא של המשחק היה כתוב שמי שיסיים את המשחק ראשון יקבל פרס ולפחות אז בתור ילד חשבתי שמדובר על פרס בעולם האמיתי (כלומר אתה שולח לאיזושהי כתובת הוכחה שסיימת את המשחק ומקבל פרס) אבל יש סיכוי שלא הבנתי נכון והכוונה היתה שבסוף המשחק הדמות הוירטואלית מקבלת איזשהו פרס...
זהו. מקווה שמשהו מהפרטים למעלה מזכיר משהו למישהו... ניסיתי לתאר את המשחק כבר בכמה פורומים בעבר ואף אחד לא הכיר