Magic Theater
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Magic Theater
הורדתי את "Magic Theater" ואיני מצליח למצוא את קובץ ההפעלה. מישהו יכו לעזור לי בבקשה?
Re: Magic Theater
נראה שלפני ההפעלה הראשונה, צריך להריץ פעם אחת את Install.bat.
המשחק הוא משחק לחלונות, כך שצריך לעשות זאת מתוך מערכת הפעלה מסוג חלונות.
שים לב: הרצת Install.bat תעתיק את הקובץ MTHEATRE.INI לתוך תיקיית חלונות, כפי שעשתה בעבר תוכנת ההתקנה המקורית.
אם אתה מעדיף להמנע מהעתקת קבצים לתוך תיקיית חלונות של מערכת ההפעלה הראשית שלך (שזו ההמלצה הרשמית בימינו, אף שנראה שהקובץ הזה לא מזיק), אתה יכול להפעיל את המשחק בתוך חבילת חלונות 3.11 וכך הקובץ יועתק לתוך תיקיית חלונות של החבילה ולא יעשה שינוי למערכת ההפעלה הראשית שלך.
כלומר, אלו הצעדים המומלצים:
המשחק הוא משחק לחלונות, כך שצריך לעשות זאת מתוך מערכת הפעלה מסוג חלונות.
שים לב: הרצת Install.bat תעתיק את הקובץ MTHEATRE.INI לתוך תיקיית חלונות, כפי שעשתה בעבר תוכנת ההתקנה המקורית.
אם אתה מעדיף להמנע מהעתקת קבצים לתוך תיקיית חלונות של מערכת ההפעלה הראשית שלך (שזו ההמלצה הרשמית בימינו, אף שנראה שהקובץ הזה לא מזיק), אתה יכול להפעיל את המשחק בתוך חבילת חלונות 3.11 וכך הקובץ יועתק לתוך תיקיית חלונות של החבילה ולא יעשה שינוי למערכת ההפעלה הראשית שלך.
כלומר, אלו הצעדים המומלצים:
- עקוב אחרי המדריך לחבילת חלונות 3.11, והעבר את המשחק לתוך החבילה כפי שמוסבר שם.
- הפעל את החבילה, ובאמצעות מנהל הקבצים, מצא את תיקיית cinema1 מתוך חלונות 3.11.
- הרץ פעם אחת את Install.bat מתוך חלונות 3.11.
- על מנת לרענן את תוכן מנהל הקבצים, עבור לתיקייה אחרת (כל תיקייה) וחזור לתיקיית cinema1.
- כעת אתה אמור לראות בין הקבצים את mt.exe, זהו קובץ ההפעלה של המשחק.
לאחר פריסת הקבצים (לפי הוראות הפריסה של האתר) אתה תראה קובץ עם סמל של גלגל שיניים ששמו Install.
אותו עליך להפעיל קודם (באופן חד פעמי).
בינתיים ניסיתי לפשט את ההפעלה של המשחק אבל זה לא כל כך הולך... אני אתן לזה ניסיון נוסף מאוחר יותר.
בינתיים ניסיתי לפשט את ההפעלה של המשחק אבל זה לא כל כך הולך... אני אתן לזה ניסיון נוסף מאוחר יותר.
אוקיי, אחרי שנזכרתי בהיסטוריה של המשחק, העלתי מחדש גרסה נוספת שאמורה להיות פשוטה יותר להפעלה.
מומלץ להפעיל את המשחק באמצעות חבילת חלונות 95. ניתן להפעיל את MT.exe בלי בעיה, אך אם רוצים כמה אפשרויות נוספות כמו אפקטים קוליים, מומלץ להריץ באופן חד פעמי את CopyINI.bat. הדבר יעתיק לתוך תיקיית חלונות איזשהו קובץ הגדרות שהמשחק זקוק לו.
(אפשר לנסות להפעיל את המשחק גם ללא שימוש בחבילת חלונות 95, הוא פועל עם שיבושים מסויימים. כדי להעתיק את קובץ ההגדרות, אפשר להריץ את SetupXP.bat שעושה אותו דבר כמו CopyINI.bat רק עם הסברים למשתמש).
מומלץ להפעיל את המשחק באמצעות חבילת חלונות 95. ניתן להפעיל את MT.exe בלי בעיה, אך אם רוצים כמה אפשרויות נוספות כמו אפקטים קוליים, מומלץ להריץ באופן חד פעמי את CopyINI.bat. הדבר יעתיק לתוך תיקיית חלונות איזשהו קובץ הגדרות שהמשחק זקוק לו.
(אפשר לנסות להפעיל את המשחק גם ללא שימוש בחבילת חלונות 95, הוא פועל עם שיבושים מסויימים. כדי להעתיק את קובץ ההגדרות, אפשר להריץ את SetupXP.bat שעושה אותו דבר כמו CopyINI.bat רק עם הסברים למשתמש).
אני לא מצליח למצוא. הנה, ככה זה נראה:Gordi כתב: ↑ו' אוקטובר 27, 2017 6:08 pm לאחר פריסת הקבצים (לפי הוראות הפריסה של האתר) אתה תראה קובץ עם סמל של גלגל שיניים ששמו Install.

נערך לאחרונה על ידי Octarine ב א' נובמבר 05, 2017 6:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: סידרתי את הלינק לתמונה
סיבה: סידרתי את הלינק לתמונה
הורדת מחדש?
התמונה שצרפת דומה לתוכן המשחק לפני שהעלתי מחדש את המשחק, ב-4.11.
אנא הורד מחדש את המשחק, ונסה שנית - אתה אמור לראות כעת קובץ בשם MT.exe.
התמונה שצרפת דומה לתוכן המשחק לפני שהעלתי מחדש את המשחק, ב-4.11.
אנא הורד מחדש את המשחק, ונסה שנית - אתה אמור לראות כעת קובץ בשם MT.exe.