הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
ויקיפדיה כתב:המשחק הרביעי בסדרה משנת 2003 אשר נקרא "פיפוש 3D - המהפכה" נעשה כולו בגרפיקת תלת-ממד. עלילת המשחק מתחילה כאשר פיפוש (שאילן גנני חזר לשחק את דמותו) עושה פרסומות לנקניקיות ללא הצלחה ומתפטר, ומר שיק (בדיבובו של גלעד קלטר) רוצה שיעביר אגרטל לארצות הברית. האגרטל נופל מהמטוס ומתרסק לחלקים ברחבי מדינת "פוזפוזמיג'אן", ופיפוש צריך לאסוף ולהדביק את כל חלקי האגרטל בלי ששיק יגלה שמשהו קרה. במשחק השתתפו הקומיקאים אילן פלד (כקרופניק), תומר שרון (כאחד הרעים במשחק) ויובל סמו.
Gordi כתב: ↑ו' יוני 15, 2018 5:36 pm
איך את/ה מפעיל/ה? ישירות תחת חלונות? מכונה ויטואלית? מהי מערכת ההפעלה עליה רץ המשחק?
אם אני זוכר נכון, במסך הפתיחה צריך להוליך את פיפוש אל קצה הפלטפורמה ורק אז מתחיל המשחק.
אני מנסה להריץ את המשחק על וינדוס 10. זה אפילו לא מגיע לקטע של פיפוש, זה תקוע על המסך השחור
עם המשחקונים האלה שנועדו להעביר את הזמן בכיף בזמן הטעינה, אך לרוע המזל אין טעינה ולא כלום,
אז יוצא שאני תקוע עם המשחקונים בלי שום פואנטה.