מה לגבי חברות אחרות שהיו קיימות, כמו טופ-סופט?
(אצלי הכוננים הישנים מסרבים לשתף פעולה עם ניסיונות הגיבוי שלי)
https://i.imgur.com/7HjYDrp.jpg

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

יש לי עשרות כונני 1.2 והייתי שמח לשלוח לך אחד או שניים שעובדים ב100% תמורת תרומת (Pardon the pun) כמה מהמשחקים/לומדות לאתר(אם היית מתעקש לא לתרום הייתי שולח לך אותם בכל מקרה, כמחווה של רצון טובemh כתב:אצלי הכוננים הישנים מסרבים לשתף פעולה עם ניסיונות הגיבוי שלי
בכל זאת, אני חושב שאני אנסה, יום אחד יבוא לי החשק ואני אנסח הודעה ארוכה ואז גם כולם ידעו כמה עלובים הכישורים שלי בצייר...emh כתב:אני לא יודע בכמה אוכל לעזור לך באיתור משחקים ישנים,
משום שאני קניתי את המחשב הראשון שלי בסביבות 1989
והמשחקים הראשונים שרציתי, הם משחקים שראיתי אצל חברים שלי.
זוכר או יודע מה שמו של הבחור מרעננה ?emh כתב:לפני כמה שנים גיביתי חלק מהדיסקטים הישנים שלי,
הדיסקט הראשון שהיה לי, "עידן המחשב", פורסם באתר המתחרה.
היו גם דברים שלא התקבלו, כמו משחק סופרמן ששינו בו את
שם היוצר למישהו מרעננה.

Octarine כתב:זה מהימים שבדיסקט היה חור?
לשאלתך - כל מה שנתרם מגיע בסופו של דבר לאתר, במוקדם או במאוחר.emh כתב:מה לגבי חברות אחרות שהיו קיימות, כמו טופ-סופט?
ואני רוצה להוסיף, emh, שאפילו אם נדמה לך שהתרומה לא משמעותית, גורדי ישמח לקבל אותה. הוא פרסם לא מעט חומר ששלחתי שעשוי היה להיראות לא משמעותי. כמו זה לדוגמה:Gordi כתב:כמובן, אנחנו תמיד שמחים לקבל תרומות נוספות

אלא אם כן אתה מחשיב את הפורום של נוסטלגיה ששם פרסמת את זה לראשונהemh כתב:אחד הדברים שלא קיים באתרים ברשת,
זה אחד מאוספי המשחקים הראשונים שהיה לי.
מבדיקה קצרה אני חושב שהמשחק הזה (גם בלי העריכה הישראלית) די נדיר ברשת.emh כתב:לא זכרתי, אז בדקתי...
IPG Catalog
IPG House POB 55
43100 רעננה ישראל