לא יודע... דקה 115, מתיש כל-כך.
רק מפני שזה גמר. הבנתי שהציפיות הריאליות היו שהמשחק כנראה יהיה בקצב גוסס יותר, אבל אני לא באמת עוקב. אני שומע "גמר", ומצפה לאירוע רציני.
או אולי זה מפני שאני קם מוקדם מחר וחיכיתי בדריכות להשתחרר מזה כבר כדי להשלים גם את שעות השינה היקרות גם מהיום.
אשכרה, לדעתי צריך לחוקק חוק חדש לפיו אם אחת מהקבוצות שהגיעו לחצי הגמר מבקיעה 3 רביעיות במהלך משחקי המונדיאל, היא זוכה לעדיפות בגמר גם אם היא הפסידה בחצי. ככה השיעמומון הזה היה נמנע בוודאות.
בתכל'ס גרמניה שיחקו מצוין ויפה אבל אין מה לעשות. אם ספרד ידעה לנטרל את הצדדים החזקים של כל הנבחרות בדרך, אז כנראה שהגיע להם. וגם אני לא בעד ניצחונות קטנים כאלו של 1-0, אבל זה הכדורגל לפעמים
אני ממשיך להתעסק בטפל ולא בעיקר, בעיקר כי העיקר מאוד אכזב אותי.
ראשרגליים רבים, ותמנונים במיוחד, מגלים יכולת יוצאת דופן להתאים את צבע גופם לסביבתם הקרובה. באופן מפתיע, ישנן עדויות רבות לכך שמרביתם עוורי צבעים ואינם מסוגלים להבחין כלל בצבעים השונים של הסביבה. כיצד, אם כן, צבע עורם תואם את אורכי הגל של האור המוחזר מעצמים בסביבה?
עושה רושם שהם בכלל עיוורי צבעים, התמנונים האלה. הוא בטח פשוט היה רעב ועשה את מה שאני הייתי עושה - הלך על אחד מהשניים, בלי סיבה מיוחדת. אח"כ הוא בטח הלך על השני.
עידן כתב:בתכל'ס גרמניה שיחקו מצוין ויפה אבל אין מה לעשות. אם ספרד ידעה לנטרל את הצדדים החזקים של כל הנבחרות בדרך, אז כנראה שהגיע להם. וגם אני לא בעד ניצחונות קטנים כאלו של 1-0, אבל זה הכדורגל לפעמים
זה גועל נפש, כמו אינטר, (כמו הפועל ת"א)...
אם לשם הכדורגל הולך, ההפסד הוא של כולנו.
Octarine כתב:איזה דיכאון... איך האינקוויזיטורים הארורים האלו שוב גנבו את הניצחון מהטובים? בדיוק כמו שעשו לגרמניה!
מי האינקוויזיטורים ומי הטובים?... לפי המשחק אתמול - הולנד היו האינקוויזיטורים, והספרדים היו הבלונדינים עדיני הידיים והנפש. ההולנדים שיחקו לא-נקי, ופחות טוב, וספרד נצחה בזכות.
האינקוויזיציה הם כמובן אלו שאף אחד לא מצפה להם.
הספרדים לא ניצחו בזכות, הם ניצחו בפוקס, וזחלו את דרכם לניצחון עם 1-0 לאורך כל שלבי הגמר. מגעיל.
מהמשחק של גרמניה-אורוגוואי על מקום 3 נהנתי הרבה יותר.