אם אתה מעוניין בSNES או N64 למה אתה מבקש כפיל של NES הרי זה לא כמו ההבדלים בין SNES למגה דרייב ששניהם מאותו הדור, ההבדל בין הדור של הNES (לא זוכר איזה מס' דור זה) לזה של הSNES הוא עצום.
בכל מקרה אני לא מוכר פריטים מהאוסף שלי, אצלי זה One way ticket, מה שנכנס לא יוצא... גם ככה יש לי בקושי חמישה מכשירי SNES ואותה כמות של מכשירי N64.
מה שאתה אומר בקשר למחירים זה לא נכון, בתור אחד עם נסיון של יותר מ-5 שנים באיביי, אפשר להשיג מחירים מצוינים גם על הקניה וגם על משלוחים אם אתה יודע איך המערכת עובדת ואם יש לך סבלנות. משלוחים מארה"ב הם לא כ"כ יקרים כמו שאנשים חושבים, אבל העמלה שהמוכרים לוקחים היא כמעט תמיד גבוהה.
למרות שבמקרה הזה המשלוח כן יהיה יקר בגלל הגודל. כשמדובר בגדלים כאלה של חבילות, עדיף לחפש בבריטניה, שם המשלוח יכול להיות כחצי המחיר, אבל שוב, אתה חייב להיות מנוסה ובעל סבלנות, פשוט לשלוח דוא"ל לכמה שיותר מוכרים ולשאול כמה זה יעלה לשלוח לישראל, בסוף אחד מהם ימציא מחיר הגיוני.
וסתם בצירוף מקרים, השבוע רכשתי גיימקיוב עם שני משחקים וכבר הספקתי להזמין מוד-צ'יפ היום. בהתחלה רציתי להזמין מ mod-chip.com אבל בגיגול מצאתי אתר זול ברמות מטורפות - שליש מהמחיר של mod-chip.com. אני רק מקווה שהצ'יפ יגיע... אם למדתי משהו מרכישות אונליין, זה שאצל סינים אי אפשר לדעת אף פעם... הם יכולים לשלוח והם יכולים גם לא... טוב שזה רק 40 ש"ח ולא כמו אותה הפעם ששילמתי מעל 700 ש"ח ולא ראיתי אפילו בול...
פפפפף...