אתה מתחיל בבית שלך, ויש מוזיקה כזאת קצת מפחידה. בבית יש קלוב של ציפורים(אני חושב) ויש מגירות, ואם אתה הולך לאחת המגירות אתה יכול לאסוף סכין. אתה יוצא מהבית, ואז אנשים מהכפר רואים אותך ואומרים "זאת המכשפה, בואו נלך", ואתה ממשיך הלאה. מכאן ישך 2 דרכים, או לארמון להילחם נגד השומר, או להמשיך קדימה. כשאתה ממשיך קדימה אתה רואה אנשים תלויים בשל גניבה, ויש מוזיקה מאוד מפחידה כזאת. אתה ממשיך הלאה ושם יש יער, אתה ממשיך למטה, ואתה רואה בית, אם אתה נכנס לשם, אתה תמות בגלל שהפרעת למכשפה הזאת את השינה שלה, אז כדי להיכנס לבית, צריך ללכת לבית של האמא שלה(הגיבורה במשחק) ולאסוף חפצים בשביל ירח מלא שעלול לקרות. אתה הולך והמכפשה שואלת אותך "מה אתה עושה פה?!" ויש לך 3 אפשרויות או
1) הלכתי לאיבוד
2) השטן אמר לי לבוא לכאן
3) תתנצל על גסות הרוח
1 ו 3 לא נכונים וגורמים למותך, אז עלייך לבחור את 2, אחריי זה אתה לוקח אבן מהבית, ובא למקום שהאמא שלך סיפרה לך, שם אתה צופה בסיפור, והיא מזמנת מכשפה מאוד חזקה, שם אתה נלחם נגדה ומקבל את הכוחות שלה. אחריי זה אתה אמור לבוא לבית של כנסייה, שם אתה פוגש כומר והוא מספר לך על החרב שיכולה להרוג את השטן. הוא אומר לך לפגוש אותו בעוד כמה ימים, ואז הוא יביא לך תחרב.
זה מה שאני זוכר, ואודה לכם אם תעזרו לי