מישחק קווסט של מכשפה

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
גיימר אש מגיל שש
משתמש רשום
משתמש רשום

מישחק קווסט של מכשפה

שליחה על ידי גיימר אש מגיל שש »

אתה מתחיל בבית שלך, ויש מוזיקה כזאת קצת מפחידה. בבית יש קלוב של ציפורים(אני חושב) ויש מגירות, ואם אתה הולך לאחת המגירות אתה יכול לאסוף סכין. אתה יוצא מהבית, ואז אנשים מהכפר רואים אותך ואומרים "זאת המכשפה, בואו נלך", ואתה ממשיך הלאה. מכאן ישך 2 דרכים, או לארמון להילחם נגד השומר, או להמשיך קדימה. כשאתה ממשיך קדימה אתה רואה אנשים תלויים בשל גניבה, ויש מוזיקה מאוד מפחידה כזאת. אתה ממשיך הלאה ושם יש יער, אתה ממשיך למטה, ואתה רואה בית, אם אתה נכנס לשם, אתה תמות בגלל שהפרעת למכשפה הזאת את השינה שלה, אז כדי להיכנס לבית, צריך ללכת לבית של האמא שלה(הגיבורה במשחק) ולאסוף חפצים בשביל ירח מלא שעלול לקרות. אתה הולך והמכפשה שואלת אותך "מה אתה עושה פה?!" ויש לך 3 אפשרויות או

1) הלכתי לאיבוד
2) השטן אמר לי לבוא לכאן
3) תתנצל על גסות הרוח

1 ו 3 לא נכונים וגורמים למותך, אז עלייך לבחור את 2, אחריי זה אתה לוקח אבן מהבית, ובא למקום שהאמא שלך סיפרה לך, שם אתה צופה בסיפור, והיא מזמנת מכשפה מאוד חזקה, שם אתה נלחם נגדה ומקבל את הכוחות שלה. אחריי זה אתה אמור לבוא לבית של כנסייה, שם אתה פוגש כומר והוא מספר לך על החרב שיכולה להרוג את השטן. הוא אומר לך לפגוש אותו בעוד כמה ימים, ואז הוא יביא לך תחרב.

זה מה שאני זוכר, ואודה לכם אם תעזרו לי :)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: מישחק קווסט של מכשפה

שליחה על ידי Gordi »

מאוד קשה לי להאמין שזה המשחק, אבל רק כדי להיות בטוח - בדוק את Arthur's Knights - Tales of Chivalry.
(פשוט המדריך פהכולל המון מוטיבים שהזכרת).
קליימן

Re: מישחק קווסט של מכשפה

שליחה על ידי קליימן »

לא גורדי,זה לא המשחק המדובר אבל גם אני זוכר את המשחק שגיימר מדבר עליו ואני מחפש אותו כבר כמה שנים טובות...
אני רק יכול להוסיף שזה על בטוח בתחום ההרפתקאה וגם נוטה לתחום לאימה עם המוזיקה המפחידה..
אני גם די בטוח שאפשר למות במשחק הזה וגם הכרתי את המשחק הזה בכלל מאיזה אוסף משחקים(כמו אימפריית השמש) אבל הוא לא מופיע באתר אז זה כבר נפסל.

אני מאוד אודה אם מישהו ימצא את המשחק כי אחרי הכול זה משחק מעולה שאני מחפש כבר המון זמן.תודה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא