מלך האריות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מלך האריות
שיחקתי במלך האריות והצ'יטים לא עבדו לי. התקנתי את DosBOX ועכשיו הצ'יטים לא עובדים לי וגם המשחק עצמו יותר איטי ופחות נוח. איך אני יכולה למחוק את DosBOX ולהחזיר את המצב לקדמותו?
http://www.old-games.org/godosbox.php
אני משתמשת בקובץ שמצולם בסעיף 6. ואני משתמשת בגרסה החדשה - 0.7.0, לא מצאתי קישור להורדה אחרת.
אני משתמשת בקובץ שמצולם בסעיף 6. ואני משתמשת בגרסה החדשה - 0.7.0, לא מצאתי קישור להורדה אחרת.
אההה... אוקיי.
תערכי את הקובץ go.bat עם פנקס הרשומות (כפתור ימני על הקובץ ואז "ערוך"), תמצאי את השורה:
Lionking.exe
ובשורה שלפניה תוסיפי: cycles=10000, כך שזה יראה ככה:
cycles=10000
Lionking.exe
ואז תשמרי את הקובץ, תסגרי אותו ותפעילי את המשחק.
עכשיו אמור להיות לך מספיק זמן להקליד DWARF לפני שהתפריט הראשי מתחלף למשהו אחר.
תערכי את הקובץ go.bat עם פנקס הרשומות (כפתור ימני על הקובץ ואז "ערוך"), תמצאי את השורה:
Lionking.exe
ובשורה שלפניה תוסיפי: cycles=10000, כך שזה יראה ככה:
cycles=10000
Lionking.exe
ואז תשמרי את הקובץ, תסגרי אותו ותפעילי את המשחק.
עכשיו אמור להיות לך מספיק זמן להקליד DWARF לפני שהתפריט הראשי מתחלף למשהו אחר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מלך האריות
שלום ,
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני מתה על האתר הזה
הוא ממש מעולה .. גם המשחקים וגם העזרה .
יש לי רק שאלה בנוגע ל dosbox - כשאני מפעילה את המשחק דרך התוכנה הזו המשחק מופיע לי במסך קטן . זה אמור להיות ככה ? או שזאת בעיה אצלי ?
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני מתה על האתר הזה

יש לי רק שאלה בנוגע ל dosbox - כשאני מפעילה את המשחק דרך התוכנה הזו המשחק מופיע לי במסך קטן . זה אמור להיות ככה ? או שזאת בעיה אצלי ?
Re: מלך האריות
תלחצי alt+enter.
הי, מנהלים, הרבה אנשים שואלים את השאלה הזו. אולי אפשר לעשות משהו? נגיד, להוסיף על זה משפט מודגש במדריך דוסבוקס, או להוסיף קובץ conf עם fullscreen=true לכל משחק dos, או לפחות שמישהו יכתוב לי סקריפט שמפרסם כזו הודעה?
הי, מנהלים, הרבה אנשים שואלים את השאלה הזו. אולי אפשר לעשות משהו? נגיד, להוסיף על זה משפט מודגש במדריך דוסבוקס, או להוסיף קובץ conf עם fullscreen=true לכל משחק dos, או לפחות שמישהו יכתוב לי סקריפט שמפרסם כזו הודעה?
בהחלט, אני בעד. או במילים אחרות-חכה לגורדיOctarine כתב:תלחצי alt+enter.

רשמתי לעצמי להוסיף בהזדמנות, אבל קשה לי להאמין שזה ישפיע.