מחפש נואשות שתי משחקים - 1 מוכר מאוד עם לטאה, אחד פחות מו

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Vafel
משתמש רשום
משתמש רשום

מחפש נואשות שתי משחקים - 1 מוכר מאוד עם לטאה, אחד פחות מו

שליחה על ידי Vafel »

אז ככה קודם כל אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אלה משחקים שאני חייב ואני אודה אודה אודה אודה לכם מאוד.

1. אז הראשון הוא משחק עם לטאה ירוקה, אני חושב שבתפריט היו לה אפילו משקפי שמש שחורות כאלה.
היה לי את זה דמו אז השלב הראשון היה כזה שלב אפל כזה.
הלטאה הזאת יכולה להדבק לקירות, לרוץ מהר.. ועוד.. משחק שולט..
משהו בראש שלי אומר לי ששמה הוא ג'קס או משהו בסנגנון אבל הרצתי אלף חיפושים ולא מצאתי .. אז אל תתפסו על השם.
נראה לי שאתם יודעים על מה אני מדבר.

2. המשחק השני קצת יותר קשה לאתר אבל הלוואי שתדעו.. אז אני אספר לכם מה אני זוכר.
השחקן במשחק היה איש ,
משהו שאני זוכר זה שיש מצב של שלב רגיל ומצב של מפה, במפה אני זוכר היו קטעים שהוא עבר בין איים (כי היו קטעים שהוא שט במים ובדרך פתאם הפתיעו אותו).
*** למי שמכיר פוקימון**
עכשיו כאילו הדרך שהתקיפו אותו כשהוא במים זה כמו שיש במשחקים המצויירים של פוקימון כשהשחקן הולך בדשא אז פתאם קופץ פוקימון נגדו.

אבל לא כל המשחק התנהל במים ובאיים אבל היה חלק נכבד בזה.
עכשיו במצב הרגיל (יענו לא של המפה) הוא הלך, קפץ כשצריך, הרג מפלצות/חיות (לא זוכר).
ואני זוכר שהוא היה יכול להשיג נשקים מיוחדים ושריונות מיוחדים, נגיד לדוגמא שיריון אדום שכאילו הוא שריון אש, או חרב עם מאפיינים של אש, וכל מיני אלמנטים אחרים.
אפשר אולי להגיד, אנלא בטוח, שזה משחק תפקידים (RPG), או משחק הרפתקאות, או שניהם :lol:

אם אתם לא יודעים מה בדיוק המשחק הזה אז תכתבו רשימה של מה שאתם אולי חושבים שזה ואני כבר אבדוק לעומק כל שם שתתנו לי
עכשיו שאלתי פעם במקום אחר על המשחק הזה ואמרו לי שאולי זה אי הקופים, אז אני אומר מראש, זה לא. :o

תודה רבה רבה רבה לעוזרים. :wink:
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

1. Gex.י
2. חשבתי בהתחלה שזה Special Agent, אבל זה כנראה לא זה..
Vafel
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Vafel »

כן הראשון זה Gex תודה רבה.

בקשר לשני, זה לא זה..
יש עוד ניחושים? פליזזז 8)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יש הרבה פרטים חסרים בתיאור, למשל מאיזה טווח שנים המשחק, מאיזו נקודדת מבט המשחק שלא במפה, לדוגמה, כמו במריו, מהצד או איזומטרי, או אולי פרספקטיבת גוף ראשון/שלישי כמו בקוויק. וכו'
tFighterPilot
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי tFighterPilot »

ואי, תודה שהזכרת לי את ג'אקס! שחכתי לגמרי מהמשחק הזה! :D
ענבל ^3^
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי ענבל ^3^ »

בקשר למשחק השני-
זה לא משחק ממש ישן!
זה משחק לגמבוי אבל אפשר גם במחשב!..
יש המון סוגים של זה
תחפש בגוגל משחקי פוקימון להורדה ויהיה לך מלא!
(אני גמרתי את כל המשחקים האלה =]אני אלופה בזה! אם אתה צריך עזרה תשאל אותי בשמחה!)
מענבל.
Vafel
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Vafel »

ענבל.. לא דיברתי על פוקימון... דיברתי על קטע שמזכיר את פוקימון.. תקראיי..

עכשיו רואים כמו מריו.. זתומרת הולכים משמאל לימין ומתקדמים, קופצים, נלחמים וכו'..

עכשיו בקשר לטווח שנים לא יודע אבל אני מתאר לעצמי שהוא משחק לא כזה ישן כי הוא מצוייר אבל באיכות סבבה. זתומרת לא שנת 91 92 אלא יותר 96+

עכשיו אולי אולי אולי יש סיכוי שזה בכלל רום (ROM) וכשהייתי קטן ושיחקתי בזה אז היה אמולטור מובנה ולא עשיתי הרבה עבודה.. אבל זה ממש לא בטוח כי מי זוכר? אני אומר אולי כי מי יודע.. אולי..
SameVafel

פליזז

שליחה על ידי SameVafel »

עזרוו לי למצוא תראשון פליזז זה חשוב רצח
חשוב MURDER!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא