קודם כל, תודה לכולם על התגובות
א ני כתב:צריך לציין בחדשות
אמת, החדשות עודכנו.
א ני כתב:האם אפשר לעשות זאת ע עוד דיסקים של משחקים?
אפשר גם אפשר, צריך רק תמונות מסך של התפריט (ואם אפשר, גם את השמות הלועזיים שלהם, כמובן...). מי שרוצה לתרום מוזמן...
raztk כתב:C-man כתב:לא נראה לי שצריך להדביק את זה אם גם ככה זה קיים באתר. אם כבר אז פשוט לקשר לזה (+תמונה) מדביק אחר.
חשבתי שבמקרה ואנשים נכנסים לפורום ועומדים לפתוח נושא חדש (ואחד מהדברים שהם זוכרים זה שהמשחק שהם מחפשים היה בדיסק הנ"ל), הם יכנסו לכאן ויגיעו לדף "אימפריית השמש", ככה יהיה להם הרבה יותר קל למצוא את המשחק שהם מחפשים. אבל כן, אפשר פשוט לשים קישור באתר. הבעיה היא שיש אנשים שישר שמחליטים להיכנס לפורום (כמו אלה שלא טורחים לקרוא את מדור העזרה באתר) ופשוט לפתוח נושא חדש, וזה מה שהעלה את הרעיון של להדביק את הנושא מלכתחילה.
ערכתי את הודעת ה"תמונות ממשחקים פופולריים" והיא מקשרת אל התפריט, אני מקווה שזה מספיק. (במקרה הכי גרוע - נפנה אותם אל ההודעה).
גם קישור באתר עצמו יתווסף מתישהו, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לעשות קודם.
raztk כתב:הדבר הבא שצריך לעשות (כמובן שאני מוכן לתרום בכל דרך שהיא) הוא להעלות כל משחק לאתר (או לפחות לשים קישור חיצוני).
קישורים חיצוניים זה כבר יותר מסובך - גם בגלל הדרך בה התפריט בנוי, וגם בגלל שלוודא את התקינות שלהם יהיה כמעט בלתי אפשרי. להעלות כל משחק לאתר כבר נשמע יותר טוב

כל מה שצריך זה סיקור...
C-man כתב:אהה, לא ראיתי את הקטע עם ה"DOS" - נחמד++, רק צריך לעשות שזה יגלול למטה אוטומתית אחרי כל פקודה.
כן, זה באמת טיפה מציק, אבל לא מצאתי פתרון פשוט שיפתור את זה ואתם תצטרכו לחיות עם זה
איתן כתב:אולי בכל זאת תספר איך עשית את זה?
הכל HTML + Javascript

אני משווה את הפקודה שהוקלדה לרשימה מוכנה מראש של פקודות - ואם הפקודה מוכרת - אני קורא לפונק' הרלוונטית. אם תרצה הסבר יותר מעמיק - אני אשמח להסביר, רק לא פה
Radioactive Grandpa כתב:גורדי, בדוק את ה-Gmail.
בדוק את ה-Walla