פיפוש 2

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מישתמש אנונימי שמחפש מישח

פיפוש 2

שליחה על ידי מישתמש אנונימי שמחפש מישח »

אני מחפש את ההמשך של פיפוש 2 כלומר את כל מה שקורה אחריי שהוא עולה על המסוק עם...המה שמו השני מישהו בבקשה תביאו לי את זה זה ממה חשוב לי ובימיוחק לאח שלי
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תוכל למצוא אותו כאן:
http://www.piposh.co.il/SHOP.htm
מישתמש אנונימי שמחפש מישח

שליחה על ידי מישתמש אנונימי שמחפש מישח »

אני היתכוונתי אם יש הורדה ישירה ואין את זה שם
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

מדהים אותי שרוב האנשים חושבים שבגלל שיש פה משחקים ישנים להורדה, אז הכל מותר..
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

ET2K כתב:מדהים אותי שרוב האנשים חושבים שבגלל שיש פה משחקים ישנים להורדה, אז הכל מותר..
נו ומה עם ההית חדש בפורום וההית רואה הפנתר הוורוד להורדה הוגו וכ'ו לא ההית חושב שאולי גם את פיפוש יביאו להורדה?
זה מה שהוא חושב ועכשיו הוא הבין שלא. :roll:
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

אני דווקא מאמין שמצד רוב משתמשי הפורום, הכל באמת מותר.

{פה באה פיסקה שהחלטתי לנסח מחדש}
פשוט, אני חושב שמצד משתמשי הפורום הקבועים, הפורום הוא לא לצרכים האלה. אבל אל תשכחו שילדים בני 13, בשמחה יזכרו במשחקים נורא נורא ישנים, לפני שנתיים שלוש, כשעוד היה להם המחשב הישן שלהם.
ראיתי את אחי הקטן רושם הודעה בפורום בתפוז, והוא כותב כמו כל אחד מה"דיסלקטים" שכל כך מעצבנים אותנו לפעמים: בלי סימני פיסוק, בלי סימן שאלה בסוף, ובלי להסביר את עצמו כראוי. (ואגב, הזכרתי לו הרבה פעמים לכתוב סימני פיסוק, אבל לא הכל נכנס למוח מיד, וחוץ מסימן שאלה, מאוד קשה לו להבין איפה לשים מה.. זה עוד יבוא) הוא רק בן 7, ועולה לכיתה ג', וההגיון שלו בטח אינו חד כמו שהייתם מצפים מבן... 18 ומעלה נניח.

אם יהיה לי משהו חכם להוסיף, אני אערוך:)
[הוספה 1] - אני חושב, שאם מישהו רואה בפורום [הפנתר הורוד להורדה], הוא לא יודע מאיזו שנה המשחק, והוא לא יכול לנחש באילו שנים אנחנו מתמקדים.
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

פה זה מ2000 ומטה
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

א ני כתב:פה זה מ2000 ומטה
באופן גורף?

אני הרגע ראיתי דיון על אי העלאת סטארקראפט משנת 98..

[עריכה] - "א ני" שים לב, אתה יודע שפה זה מ2000 ומטה כי החלטת להסכים עם מישהו שאמר את זה (ככל הנראה), ומישהו שמגיע לפורום בפעם הראשונה, אפילו אם הוא מאוד רוצה להשקיע, הוא לא יקרא את 54 העמודים שמופיעים בפורום... אין לו ממש איך לדעת (לדעתי)
נערך לאחרונה על ידי איתן ב ד' אוגוסט 29, 2007 7:50 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

למעשה הוא צודק במובן מסויים... כמובן שיש תנאים מגבילים לכל שנה, אבל באם הם לא רלוונטיים הגבול בשנים הוא 2000 (לפחות היה בפעם האחרונה ששאלתי את גורדי, אבל השנה מתקרבת לסיומה :wink: ).
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

Og כתב:למעשה הוא צודק במובן מסויים... כמובן שיש תנאים מגבילים לכל שנה, אבל באם הם לא רלוונטיים הגבול בשנים הוא 2000 (לפחות היה בפעם האחרונה ששאלתי את גורדי, אבל השנה מתקרבת לסיומה :wink: ).
השנה אכן מתקרבת לסיומה, אבל מה זה אומר? מי בעצם קבע שאנחנו סופרים 7 שנים אחורה? והאם ילד/ילדה/נער/נערה אמורים לדעת את זה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ראשית כל, אנחנו זה בעצם לא אנחנו, אלא גורדי, שנית, ההערה שהשנה מתקרבת לסיומה לא הייתה קביעה כלל, אלא מעין תקווה שעם כניסת השנה החדשה ועם קצת שיכנוע אגרסיבי (:violent1:) גורדי יהיה מוכן למעוך את באג שנת 2000(כי ה"מתחרה" בהחלט מוכן :D [ע"ע Serious Sam]).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אה? אני לא רואה אותו בנוסטלגיה ולתמיד אם זה מה שהתכונת.

ד"א שמעתי שהוכרז השלישי ממש לא מזמן.

[עריכה]

בקשר לשנת הגבול - לדעתי גם אם קובעים שנה קרובה יותר, יש להוציא משחקים מסויימים מחוץ לתחום, לדוגמה Starcraft ו- Diablo 2..
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

איתן כתב:
א ני כתב:פה זה מ2000 ומטה
[עריכה] - "א ני" שים לב, אתה יודע שפה זה מ2000 ומטה כי החלטת להסכים עם מישהו שאמר את זה (ככל הנראה), ומישהו שמגיע לפורום בפעם הראשונה, אפילו אם הוא מאוד רוצה להשקיע, הוא לא יקרא את 54 העמודים שמופיעים בפורום... אין לו ממש איך לדעת (לדעתי)
אני פה יותר משנתיים וחצי ולפני שנרשמתי קראתי את כל הודעות הפורום
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:אה? אני לא רואה אותו בנוסטלגיה ולתמיד אם זה מה שהתכונת.
עדיין לא, אבל הוא יהיה(קראתי בפורום).
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

א ני כתב:אני פה יותר משנתיים וחצי ולפני שנרשמתי קראתי את כל הודעות הפורום
תשמע, כל הכבוד, אבל... אתה חתיכת משועמם!!!:D
ואתה גם מסוג האנשים שנשארים בפורום להרבה זמן, וכל הכבוד לך על זה, אבל רוב האנשים פשוט נזכרים באיזה משחק ומריצים חיפוש בגוגל (חשוב לציין שזה יהיה רק חיפוש אחד:P), ואף אחד מהם לא יבזבז את הזמן שלו על קריאת כל הפורום...

ועוג, הבנתי אותך לגמרי, ואני גם מסכים איתך, אבל כוונת ההודעה המקורית שלי עדיין נשארת שאין למשתמשים מושג מה הגבול שלנו (או של גורדי, לצורך העניין).

וסימן, תכננתי לשאול אותך למה אתה מסתייג מסטארקראפט ודיאבלו 2, אבל במקום לעשות את זה אני אחפש אם הנושא ההוא עדיין בדף הראשון בפורום;-)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא