עזרה אני כבר על סף ייאוש!!!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
האספן
עזרה אני כבר על סף ייאוש!!!
טוב אז ככה.. אני מחפש משחק חלל ישן (אבל לא יותר מדי אני מניח שבסביבות 95 בגלל שהגרפיקה שלו הייתה איכותית אבל אל תתפסו אותי במילה) ולא מצאתי זכר שלו בשום אתר של משחקי דוס או אימולטורים... במשחק עצמו אתה בוחר 1 מכמה סוגי חלליות או חללית רגילה או פינגווין או תמנון ורדרד שככל שאתה מתקדם אתה מקבל שיפורים ומחזק את החללית שלך. בהתחלה מתחילים מהחלל ואז יורדים לשלבי איים וצריך לפוצץ כל מיני יצורים שונים, ובאחד השלבים יש חלל מוזר עם ליצנים מעופפים והמלכה של השלב זו בלרינה כזו שצריכים לעבור לה בין הרגליים בלי לגעת בה כדי לא להפגע..
אני גם זוכר שאחד הנשקים שאפשר לקבל זה מגאפון כזה שיורה כתוביות ביפנית ואפשר לפגוע איתן באוייבים של השלב...
ההתקדמות בשלביםהיא משמאל לימין ואני מניח שבגלל שיש שם הרבה כיתוב יפני יש סיכוי שהוא של קונאמי או סגה..
מקווה שתצליחו למצוא את המשחק הזה בשביליותודה מראש D=
אני גם זוכר שאחד הנשקים שאפשר לקבל זה מגאפון כזה שיורה כתוביות ביפנית ואפשר לפגוע איתן באוייבים של השלב...
ההתקדמות בשלביםהיא משמאל לימין ואני מניח שבגלל שיש שם הרבה כיתוב יפני יש סיכוי שהוא של קונאמי או סגה..
מקווה שתצליחו למצוא את המשחק הזה בשביליותודה מראש D=
parodius
זה של קונאמי.
אבל אני לא בטוח איזה מהם (יצאו כמה).
רוב הסיכויים שזה לארקייד או snes מה שאתה מחפש.
זה של קונאמי.
אבל אני לא בטוח איזה מהם (יצאו כמה).
רוב הסיכויים שזה לארקייד או snes מה שאתה מחפש.
נערך לאחרונה על ידי astralc ב ו' יולי 06, 2007 8:49 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההערכה שלי היא שמאחר שבתיאור שלך לא ציינת שיש ברקע קריין מטורף, מדובר בגרסה היותר ישנה של המשחק, Gokujou Parodius.
יכול להיות שזה גם Jikkyou Oshaberi Parodius, שאגב יצא ב-1995.
יש גם גרסה באנגלית של המשחק, Parodius - Non-Sense Fantasy, שזה נראה לי גרסה של Gokyjou.
בכל מקרה, כולם ל-SNES, ואת כל הגרסאות האלו תוכל למצוא ב-Snesorama, קח לינק לעמוד המתאים:
http://www.snesorama.us/ROMS/?s=*&q=parodius
(עריכה: הלינק לא ממש יצא, אבל פשוט תקיש שם בחיפוש Parodius, וזה ימצא אותם)
את האמולטורים, אם אתה צריך, תוכל למצוא כאן ברומולטור.
יכול להיות שזה גם Jikkyou Oshaberi Parodius, שאגב יצא ב-1995.
יש גם גרסה באנגלית של המשחק, Parodius - Non-Sense Fantasy, שזה נראה לי גרסה של Gokyjou.
בכל מקרה, כולם ל-SNES, ואת כל הגרסאות האלו תוכל למצוא ב-Snesorama, קח לינק לעמוד המתאים:
http://www.snesorama.us/ROMS/?s=*&q=parodius
(עריכה: הלינק לא ממש יצא, אבל פשוט תקיש שם בחיפוש Parodius, וזה ימצא אותם)
את האמולטורים, אם אתה צריך, תוכל למצוא כאן ברומולטור.
-
האספן
הצלתם אותי =]
וואי לא האמנתי שתענו לי בכזו מהירות שמעו אתם פשוט תותחים... באמת הצלתם אותי תמשיכו ככה... אחלה אתר יישר כוח !!!!! D=