היי אני ממש חייב שתעזרו לי למצוא שתי משחקים שאני ממש מח

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

עזרה

היי אני ממש חייב שתעזרו לי למצוא שתי משחקים שאני ממש מח

שליחה על ידי עזרה »

משחק ראשון שאני מחפש כבר מלא זמן.. זה משחק של איזה ארפד שחור שמסתובב במפה נראה פלוס מינוס באותה גרפיקה כמו הנסיך הפרסי... אולי אפילו פחות טובה... והורג אנשים בכל סוף מסך בא איזה צייד ארפדים וצרייך להרוג אותו או שלא חייבים אני לא זוכר אבל זה משו כזה... אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני מאוד ישמח אם תעזרו לי...

משחק שני זה כזה משחק עם מספר טנקים שנמצאים במסך מסויים לכל אחד יש נשקים משלו שהוא קנה מראש בתחילת המשחק וצריך להרוג אחד את השני משחק ממש ישן לפי מה שאני זוכר אבל גם ממש נחמד לשחק בו...

תודה מראש על העזרה !! :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

pop0
עזרה

שליחה על ידי עזרה »

תודה אחי אבל כבר הסתכלתי על התמונות האלה... זה לא ממש שם =\

אלה משחקים ממש ישנים את המחק עם הטנקים מצאתי אגב ותודה
אבל המשחק עם הערפד הזה אני מחפש כבר מלאאא זמן ולא הצלחתי למצא אותו או שהוא לא באתר הזה ואז אני ישמח מאוד אם מישהו אולי רק יכול לתת לי שם ואני יחפש לבד.. ואם הוא כן פה אז זה יהיה אפילו טוב יותר
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

אתה יכול לפרט על המשחק עם הערפד? נקודת מבט. מה קורה שם. צבעים, איך אתה זז וכאלה.
עזרה

שליחה על ידי עזרה »

המממממממ אני לא זוכר יותר מידי צבעים אני חושב שהערפד היה שחור והצייד היה כתום או לפחות חלק ממנו זה משחק שרואים הכל מהצד אפשר לזוז ימינה ושמאלה... או אם יש מדרגות (שגם הם רואים מהצד) אפשר לעלות באלכסון למעלה על המדרגות אם אני לא טועה אולי אפשר להפוך לעטלף אבל אני ממש לא בטוח... המממממ אני לא יודע מה עוד אפשר לפרט על זה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא