ולמשקיענים - יש לי קובץ עם קישורים לכמה עשרות שרשורים שיש בהם הפוטנציאל להפוך לערכי שאילתא, מישהו רוצה להציץ?

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בוצע.Gordi כתב:עוג, תוכל בבקשה לטפל בכך? תודה
טוב, מכיוון שהעניין הזה מציק לי כבר די הרבה זמן, עברתי על כל המשחקים ועדכנתי את החברה המפתחת ואת החברה המפיצה שלהם. לרוב, המידע נלקח מ-MobyGames, לעיתים מויקיפדיה ולעיתים ממקורות אחרים (קבצי Readme, מסך הפתיחה וכו').Gordi כתב:אתה צודק ב-100%, והאמת המצערת היא שלמעשה אין כלל אחיד.Ingsoc כתב:וסתם הערה כללית לא ברור האם הסעיף של שם החברה אמור להיות של המפתחת או המפיצה.
מתישהו יהיה צריך לעבור על כל המשחקים ולמלא הן את החברה המפתחת והן את החברה המפיצה.
סחתיין על העבודה של מיון יותר מאלף משחקיםGordi כתב:טוב, מכיוון שהעניין הזה מציק לי כבר די הרבה זמן, עברתי על כל המשחקים ועדכנתי את החברה המפתחת ואת החברה המפיצה שלהם. לרוב, המידע נלקח מ-MobyGames, לעיתים מויקיפדיה ולעיתים ממקורות אחרים (קבצי Readme, מסך הפתיחה וכו').Gordi כתב:אתה צודק ב-100%, והאמת המצערת היא שלמעשה אין כלל אחיד.Ingsoc כתב:וסתם הערה כללית לא ברור האם הסעיף של שם החברה אמור להיות של המפתחת או המפיצה.
מתישהו יהיה צריך לעבור על כל המשחקים ולמלא הן את החברה המפתחת והן את החברה המפיצה.
מקווה שעכשיו המאפיין הזה מדויק והגיוני יותר.
למעשה, הכל בגלל דיזי הביצה.Og כתב:אבל למה עכשיו הקטגוריות האלה מופיעות באמצע הדף? לדעתי זה מכביד על כל התצוגה של העמוד. מה היה השיקול להסיר אותם מאזור פרטי המשחק האחרים (שנה, גודל וכו')?
אני יכול להציע כמה רעיונות (שסביר להניח שעל כולם כבר חשבת) לדרכים, אבל "טובות" אני לא בטוח שתמצא אותן.Gordi כתב:אין דרך טובה לצאת מזה.
קוד: בחירת הכל
Codemasters Softw...
נעלתי, תודה.Octarine כתב:ממליץ לנעול את כל השרשורים הנעוצים בראש הפורום הכללי ותיאורים למשחקים כדי להמנע מתגובות לא קשורות עליהם (כגון זו שאני מניח שתועבר במהרה).
תוכל בבקשה לקחת בעלות על השרשור?Ingsoc כתב:חוזר על הצעתי להעתיק את הסיקור ולכידות המסך של Heroes of Might and Magic II מהאתר הראשי לפוסט השת"ק.
עושה רושם שגרסת ה-NES יצאה ב-1991, אבל גרסת הדוס יצאה רק ב-1994 (כפי שרשום באתר). לכן, אני מעדיף לדבוק לשנת היציאה של גרסת הדוס.עידן כתב:בעקבות הנושא הזה:
viewtopic.php?f=1&t=21270" target="_blank
שמתי לב ששנת היציאה של micro machines רשומה באתר כ-1994. זו טעות, כי השנה הנכונה בה הוא יצא היא 1991.
1994 זו השנה בה יצא המשחק השני בסדרה.