משחקים ישנים אונליין
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים ישנים אונליין
פורסמה גרסה חדשה, אשמח לשמוע אם עדיין ישנן בעיות.
נכון לעכשיו הכל עובד אצלי כמו שצריך מלבד Golden Axe ו-Mario&Luigi - שניהם נגללים בצורה מקרטעת. הסאונד בסדר גמור בשני המשחקים האלה, כמו גם בשאר המשחקים.
לא הצלחתי למצוא את ההגדרה המתאימה ב-conf שתבטל את הבעיות בגלילה. יש הצעות?
נכון לעכשיו הכל עובד אצלי כמו שצריך מלבד Golden Axe ו-Mario&Luigi - שניהם נגללים בצורה מקרטעת. הסאונד בסדר גמור בשני המשחקים האלה, כמו גם בשאר המשחקים.
לא הצלחתי למצוא את ההגדרה המתאימה ב-conf שתבטל את הבעיות בגלילה. יש הצעות?
אני אבדוק במהלך השבוע.
אני מצטער, לא הספקתי לבדוק ואני מתעתד להיכנס לתקופה של חוסר זמן רציני כך שאני לא יודע אם בכלל אני אוכל לעזור בזמן הקרוב (וחבל, היו לי הרבה רעיונות יפים) .
בקשר לגלילה התקולה, הייתי מציע להשתמש בVGAONLY ולראות אם זה עוזר. כלומר:
בקשר לגלילה התקולה, הייתי מציע להשתמש בVGAONLY ולראות אם זה עוזר. כלומר:
קוד: בחירת הכל
[dosbox]
machine=vgaonly
מעולה, זה סידר את הגלילה, תודה!
בכל מקרה, אני אשמח לשמוע רעיונות יפים כשיתפנה לך זמן
בינתיים עושה רושם שהפיתוח נעצר משום מה, מה שאומר שכדאי לשקול מחדש האם להכניס את הפיצ'ר הזה כבר עכשיו או לא.
בכל מקרה, אני אשמח לשמוע רעיונות יפים כשיתפנה לך זמן

טוב, עושה רושם שהפיתוח נעצר לבינתיים. נכון להיום, התמיכה בעכבר בעייתית ביותר והסאונד לא מושלם, אבל מעבר לכך, עושה רושם שיש לא מעט משחקים שניתן לשחק בהם בצורה יחסית חלקה.
לדעתי הפיצ'ר הזה מספיק בשל בשביל לחשוף לציבור.
אשמח אם תוכלו לשוב ולנסות מדגמית כמה משחקים ולהעיר את הערותיכם, אם ישנן, לפני החשיפה לציבור:
http://www.old-games.org/categories/online,19" target="_blank
תודה
לדעתי הפיצ'ר הזה מספיק בשל בשביל לחשוף לציבור.
אשמח אם תוכלו לשוב ולנסות מדגמית כמה משחקים ולהעיר את הערותיכם, אם ישנן, לפני החשיפה לציבור:
http://www.old-games.org/categories/online,19" target="_blank
תודה

וואו, איזה היצע! כל הכבוד.
אנסה לבדוק כמה בימים הקרובים, בינתיים בדקתי רק את אלאדין והכל ממש מצוין חוץ מפאקים קטנים בסאונד כל כמה דקות שחולפים מעצמם אחרי מספר שניות.

אנסה לבדוק כמה בימים הקרובים, בינתיים בדקתי רק את אלאדין והכל ממש מצוין חוץ מפאקים קטנים בסאונד כל כמה דקות שחולפים מעצמם אחרי מספר שניות.
אני מאד מקווה שיהיה לי זמן לבדוק, לפחות באופן שטחי, את כל המשחקים. נכון לעכשיו בדקתי רק כמה.
הרבה מהרעיונות שרציתי להציע כבר בוצעו בצורה זו או אחרת בהערות שבתחתית המסך. אגב, זה מוזר, היה נדמה לי שההערות קיבלו את ניסוחן הנוכחי קצת אחרי שפירסמת את הקישור לראשונה, גורדי, זה נכון?
רעיון אחד שכן חשוב לי לציין, הוא ההבדל בין משחקים אונליין למשחקים להורדה, כלומר, זה נכון שאין טעם לרשום עבור כל משחק הניתן להורדה הוראות ומקשים, ולכן גם ניתן להקיש שאם המשחקים המקוונים זהים לחלוטין למשחקים להורדה גם עבורם אין צורך בהוראות, אך לדעתי אין הדבר כך מכמה סיבות: ראשית, הקלות הרבה שבה יהיה ניתן לשחק במשחקי דוס תמשוך (שוב, לדעתי) גם שחקנים רבים שאינם מכירים את המשחקים (קישורים יגיעו במייל וכו'), שנית, רמת ההבנה והאינטיליגנציה של המשתמשים, אפילו כאלה ששיחקו בילדות במשחקים, תקטן משמעותית, ושלישית, מכיוון שהמשחקים מקוונים, המשתמש לא מקבל איתם את קבצי הקריאה שעשויים להסביר חלק מהדברים.
ולכן, אני מציע לכתוב גם הסבר קצרצר על המקשים ולפעמים, אם יש צורך, גם על המשחקיות.
אני מתנדב לכתוב את ההסברים הנ"ל אבל רק למשחקים שאני מכיר ואוהב (הווה אומר: באבל, דייב1, גולדנאקס, פרהיסטוריק, הנסיך, סקאי, הויקינגים ו-ולפייד).
הבעיה היא, איפה להכניס את הטקסטים האלה? אפשר בהערות, אבל לדעתי גם ככה הן ארוכות מדי. עוד אפשרות היא לשבץ אותן במסך הפתיחה של המשחק (זה שנמצא בקובץ go.bat) אבל אז צריך לטעון לפני כל משחק את הקובץ fonthe.exe כדי להציג את הטקסט בעברית. אולי יותר מאוחר אני אתן דוגמה של הוראות עבור משחק אחד.
עכשיו לבעיות הטכניות של המשחקים:
לפני שאני מתחיל עם הבעיות הספציפיות, אני רוצה להתייחס לבעיית הסאונד שעשוייה להשפיע על כל המשחקים: אצלי, יש בעיות סאונד שונות בחלק או כל המשחקים, לפעמים אין בכלל, לפעמים הוא חורק מקוטע או מקרטע ולפעמים מושלם. הבעיה היא, שזה מתנהג באופן מאד מוזר, הייתי אומר אקראי אבל זה לא יהיה בדיוק נכון, אני חושב שההתנהגות הזו היא שילוב של בעיה בהגדרות ביחד עם מטמון שלא נותן להבין אותה. ראיתי גם, גורדי, ששמת את ההגדרות שהמלצתי לסקאי בכל המשחקים. אני לא בטוח שזה רעיון טוב אבל בגלל ההתנהגות המוזרה, אני גם לא יכול לבדוק את זה.
אז בינתיים, בגלל שאני לא בטוח מה קורה עם הצליל, אני אתייחס רק לדברים האחרים. נתחיל:
Volfied:
נראה בסדר.
The Lost Vikings:
1. המשחק הזה ברזולוציה של 320X240 ולכן, בהגדרות של הHTML צריך להיות 640X480. בגלל שההגדרות כרגע עומדות על 640X400, המסך חתוך למטה.
2. משום מה הקובץ GO.BAT קורא לSETUP לפני הפעלת המשחק. אינני מבין מדוע.
3. המקש TAB לא עובד, לא רק במשחק הזה אלא באמולטור בכלל. ניסיתי להתגבר על הבעיה הזו בכמה דרכים אך ללא הצלחה. פרסמתי נושא בפורום עזרה אך לפי איך שהפורום נראה, קשה לי להאמין שאי פעם המפתח יגיב.
המקש TAB הכרחי לסיום המשחק ולכן, נכון לעכשיו ועד שאדע אחרת, המשחק לא שחיק.
Super Xonix:
נראה בסדר.
Sky Roads:
נראה בסדר.
Prince of Persia 1:
נראה בסדר.
Prehistorik 2:
נראה בסדר.
Prehistorik:
הסאונד מוגדר על ADLIB+SPEAKER ולדעתי עדיף סאונד בלסטר. כדי לשנות, יש למחוק את קובץ הCFG.
(אגב, בניגוד למשחקים אחרים שהמלצתי להעלות מחדש ללא הCFG, במשחק הזה אני לא ממליץ לעשות כך. מה שכן הייתי ממליץ זה להעלות מחדש עם אפשרות קבועה בכרטיס הקול: או סאונד בלסטר או ספיקר, את הבחירה אני משאיר לך, גורדי)
Pac PC II:
נראה בסדר.
Mortal Kombat:
המקש 5 בNUMPAD לא עובד אם הNUMLOCK לא דולק. אצל רוב האנשים זו לא בעיה כי הNUMLOCK מופעל כברירת מחדל, אך עבור דינוזאורים כמוני, שמשתמשים בNUMPAD לתזוזה במשחקים במקום במקשי החיצים (זה כוחו של הרגל, בשנות השמונים לא היו במקלדות מקשי חיצים ואני התרגלתי לשחק עם הNUMPAD, הרגל שלא עזב עד היום) אולי כדאי לציין את זה בהערות. אפשר גם לשנות את המקשים במשחק עצמו אבל למי שרגיל ל-5 (הרוב?) יהיה מאד קשה להתרגל אחרת (אתם יודעים איך זה, האצבע הולכת אוטומטית, יש לה זכרון של עשרות שנים, כפי שאמר R.G בזמנו).
Mario and Luigi:
בקטעים מסויימים המשחק מקרטע כי הCYCLES לא מספיק גבוהים. לא צריך להוסיף הרבה, אני מעריך שהוספת 2000 לערך הנוכחי (3000?) תסדר את הבעיה.
Lion King:
נראה בסדר. ראיתי עכשיו שכתבת בהודעה הראשית שהוא בעייתי, גורדי. מה הבעיה?
עד כאן לעכשיו.
הרבה מהרעיונות שרציתי להציע כבר בוצעו בצורה זו או אחרת בהערות שבתחתית המסך. אגב, זה מוזר, היה נדמה לי שההערות קיבלו את ניסוחן הנוכחי קצת אחרי שפירסמת את הקישור לראשונה, גורדי, זה נכון?
רעיון אחד שכן חשוב לי לציין, הוא ההבדל בין משחקים אונליין למשחקים להורדה, כלומר, זה נכון שאין טעם לרשום עבור כל משחק הניתן להורדה הוראות ומקשים, ולכן גם ניתן להקיש שאם המשחקים המקוונים זהים לחלוטין למשחקים להורדה גם עבורם אין צורך בהוראות, אך לדעתי אין הדבר כך מכמה סיבות: ראשית, הקלות הרבה שבה יהיה ניתן לשחק במשחקי דוס תמשוך (שוב, לדעתי) גם שחקנים רבים שאינם מכירים את המשחקים (קישורים יגיעו במייל וכו'), שנית, רמת ההבנה והאינטיליגנציה של המשתמשים, אפילו כאלה ששיחקו בילדות במשחקים, תקטן משמעותית, ושלישית, מכיוון שהמשחקים מקוונים, המשתמש לא מקבל איתם את קבצי הקריאה שעשויים להסביר חלק מהדברים.
ולכן, אני מציע לכתוב גם הסבר קצרצר על המקשים ולפעמים, אם יש צורך, גם על המשחקיות.
אני מתנדב לכתוב את ההסברים הנ"ל אבל רק למשחקים שאני מכיר ואוהב (הווה אומר: באבל, דייב1, גולדנאקס, פרהיסטוריק, הנסיך, סקאי, הויקינגים ו-ולפייד).
הבעיה היא, איפה להכניס את הטקסטים האלה? אפשר בהערות, אבל לדעתי גם ככה הן ארוכות מדי. עוד אפשרות היא לשבץ אותן במסך הפתיחה של המשחק (זה שנמצא בקובץ go.bat) אבל אז צריך לטעון לפני כל משחק את הקובץ fonthe.exe כדי להציג את הטקסט בעברית. אולי יותר מאוחר אני אתן דוגמה של הוראות עבור משחק אחד.
עכשיו לבעיות הטכניות של המשחקים:
לפני שאני מתחיל עם הבעיות הספציפיות, אני רוצה להתייחס לבעיית הסאונד שעשוייה להשפיע על כל המשחקים: אצלי, יש בעיות סאונד שונות בחלק או כל המשחקים, לפעמים אין בכלל, לפעמים הוא חורק מקוטע או מקרטע ולפעמים מושלם. הבעיה היא, שזה מתנהג באופן מאד מוזר, הייתי אומר אקראי אבל זה לא יהיה בדיוק נכון, אני חושב שההתנהגות הזו היא שילוב של בעיה בהגדרות ביחד עם מטמון שלא נותן להבין אותה. ראיתי גם, גורדי, ששמת את ההגדרות שהמלצתי לסקאי בכל המשחקים. אני לא בטוח שזה רעיון טוב אבל בגלל ההתנהגות המוזרה, אני גם לא יכול לבדוק את זה.
אז בינתיים, בגלל שאני לא בטוח מה קורה עם הצליל, אני אתייחס רק לדברים האחרים. נתחיל:
Volfied:
נראה בסדר.
The Lost Vikings:
1. המשחק הזה ברזולוציה של 320X240 ולכן, בהגדרות של הHTML צריך להיות 640X480. בגלל שההגדרות כרגע עומדות על 640X400, המסך חתוך למטה.
2. משום מה הקובץ GO.BAT קורא לSETUP לפני הפעלת המשחק. אינני מבין מדוע.
3. המקש TAB לא עובד, לא רק במשחק הזה אלא באמולטור בכלל. ניסיתי להתגבר על הבעיה הזו בכמה דרכים אך ללא הצלחה. פרסמתי נושא בפורום עזרה אך לפי איך שהפורום נראה, קשה לי להאמין שאי פעם המפתח יגיב.
המקש TAB הכרחי לסיום המשחק ולכן, נכון לעכשיו ועד שאדע אחרת, המשחק לא שחיק.
Super Xonix:
נראה בסדר.
Sky Roads:
נראה בסדר.
Prince of Persia 1:
נראה בסדר.
Prehistorik 2:
נראה בסדר.
Prehistorik:
הסאונד מוגדר על ADLIB+SPEAKER ולדעתי עדיף סאונד בלסטר. כדי לשנות, יש למחוק את קובץ הCFG.
(אגב, בניגוד למשחקים אחרים שהמלצתי להעלות מחדש ללא הCFG, במשחק הזה אני לא ממליץ לעשות כך. מה שכן הייתי ממליץ זה להעלות מחדש עם אפשרות קבועה בכרטיס הקול: או סאונד בלסטר או ספיקר, את הבחירה אני משאיר לך, גורדי)
Pac PC II:
נראה בסדר.
Mortal Kombat:
המקש 5 בNUMPAD לא עובד אם הNUMLOCK לא דולק. אצל רוב האנשים זו לא בעיה כי הNUMLOCK מופעל כברירת מחדל, אך עבור דינוזאורים כמוני, שמשתמשים בNUMPAD לתזוזה במשחקים במקום במקשי החיצים (זה כוחו של הרגל, בשנות השמונים לא היו במקלדות מקשי חיצים ואני התרגלתי לשחק עם הNUMPAD, הרגל שלא עזב עד היום) אולי כדאי לציין את זה בהערות. אפשר גם לשנות את המקשים במשחק עצמו אבל למי שרגיל ל-5 (הרוב?) יהיה מאד קשה להתרגל אחרת (אתם יודעים איך זה, האצבע הולכת אוטומטית, יש לה זכרון של עשרות שנים, כפי שאמר R.G בזמנו).
Mario and Luigi:
בקטעים מסויימים המשחק מקרטע כי הCYCLES לא מספיק גבוהים. לא צריך להוסיף הרבה, אני מעריך שהוספת 2000 לערך הנוכחי (3000?) תסדר את הבעיה.
Lion King:
עד כאן לעכשיו.
דיווחים ממני:
Aladdin:
בסדר, קצת בעיות סאונד
Bubble Bobble:
המשחק קופא אצלי במסך הפתיחה, אחרי בחירת האפשרויות. אולי טעיתי איכשהו בבחירת האפשרויות (?) אבל ניסיתי כמה אופציות מספר פעמים וזה לא עזר.
Dangerous Dave 2:
בסדר גמור
Dangerous Dave 3:
בסדר גמור
Golden Axe:
בסדר גמור
Hugo:
בסדר גמור
The Lion King:
בסדר, קצת בעיות סאונד
Mario and Luigi:
בסדר, אולי כדאי להגביר קצת את ה-Cycles
אסיים לבדוק את הכל בקרוב.
Aladdin:
בסדר, קצת בעיות סאונד
Bubble Bobble:
המשחק קופא אצלי במסך הפתיחה, אחרי בחירת האפשרויות. אולי טעיתי איכשהו בבחירת האפשרויות (?) אבל ניסיתי כמה אופציות מספר פעמים וזה לא עזר.
Dangerous Dave 2:
בסדר גמור
Dangerous Dave 3:
בסדר גמור
Golden Axe:
בסדר גמור
Hugo:
בסדר גמור
The Lion King:
בסדר, קצת בעיות סאונד
Mario and Luigi:
בסדר, אולי כדאי להגביר קצת את ה-Cycles
אסיים לבדוק את הכל בקרוב.
ראשית, תודה לשניכם על הבדיקה.
ואף על פי כן, אני מסכים שיהיה מאוד מועיל לכלול הסבר כזה לצד כל משחק.
אני חושב שאולי כדאי להשתמש בפלטפורמה של שאילתא בשביל זה, אבל אשמח לראות גם דוגמא להוראות שמופיעות לאחר מסך הפתיחה. בכל מקרה, אולי כדאי שהמידע הנ"ל יתפרסם גם ב"שאילתא".
שוב, תודה על ההערות
היו כמה סבבים של שינויים בהערות, חלקם עם תיקונים מינוריים וחלקם עם תוספות משמעותיות יותר. השינוי האחרון נעשה ממש לפני ההודעה האחרונה שלי.Og כתב:אגב, זה מוזר, היה נדמה לי שההערות קיבלו את ניסוחן הנוכחי קצת אחרי שפירסמת את הקישור לראשונה, גורדי, זה נכון?
כן, זה הגיוני ואפילו קצת מתבקש, אבל מצד שני מגדיל יחסית משמעותית את כמות העבודה שצריך בשביל להוסיף משחק לפינה.Og כתב:ולכן, אני מציע לכתוב גם הסבר קצרצר על המקשים ולפעמים, אם יש צורך, גם על המשחקיות.
ואף על פי כן, אני מסכים שיהיה מאוד מועיל לכלול הסבר כזה לצד כל משחק.
אני חושב שאולי כדאי להשתמש בפלטפורמה של שאילתא בשביל זה, אבל אשמח לראות גם דוגמא להוראות שמופיעות לאחר מסך הפתיחה. בכל מקרה, אולי כדאי שהמידע הנ"ל יתפרסם גם ב"שאילתא".
גם אצלי, אני עדיין מנסה להבין מה החוקיות ולא כל כך מצליח. חשבתי שאולי הדבר תלוי בעבודה שנעשית ברקע.Og כתב:אצלי, יש בעיות סאונד שונות בחלק או כל המשחקים, לפעמים אין בכלל, לפעמים הוא חורק מקוטע או מקרטע ולפעמים מושלם.
כן, היה נדמה לי שזה עוזר, אבל אולי לא. אני צריך לבדוק את העניין בשנית, אבל כפי שאמרת, קצת קשה לעשות פה ניסויים בגלל ההתנהגות המוזרה הזאת.Og כתב:ראיתי גם, גורדי, ששמת את ההגדרות שהמלצתי לסקאי בכל המשחקים. אני לא בטוח שזה רעיון טוב אבל בגלל ההתנהגות המוזרה, אני גם לא יכול לבדוק את זה.
אוקיי, תודה, אתקן.Og כתב:המשחק הזה ברזולוציה של 320X240 ולכן, בהגדרות של הHTML צריך להיות 640X480. בגלל שההגדרות כרגע עומדות על 640X400, המסך חתוך למטה.
מסתבר שאחרת המשחק מציג הודעת שגיאה של Copy Protection שדורשת להריץ את ה-Setup קודם. בהרצה מקומית דרך דוסבוקס, אגב, זה לא קורה. כל נסיונותי לגרום למשחק לוותר על הדרישה הזאת כשלו.Og כתב:משום מה הקובץ GO.BAT קורא לSETUP לפני הפעלת המשחק. אינני מבין מדוע.
דברים שמגלים בטעות #42: יכול להיות שלחיצה על CAPS LOCK עושה אותו דבר?Og כתב:המקש TAB הכרחי לסיום המשחק ולכן, נכון לעכשיו ועד שאדע אחרת, המשחק לא שחיק.
Og כתב:Mortal Kombat
אוקיי, תודה.Og כתב:Mario and Luigi
המשחק רץ בצורה מקורטעת בהתחלה, שיחקתי קצת עם ה-conf ואיכשהו זה נפתר. אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי אבל נדמה לי שהסרתי הגדרה שהייתה שם בטעות ועכשיו הכל בסדר. (מה שאני לא יכול להגיד על ספר הג'ונגל).Og כתב:Lion King:
שוב, תודה על ההערות

השגיאה נובעת מזה שאין כונן C. טעינת כונן פיקטיבי או שינוי F ל-C אמורים לטפל בבעיה.Gordi כתב:מסתבר שאחרת המשחק מציג הודעת שגיאה של Copy Protection שדורשת להריץ את ה-Setup קודם.
דוגמה למידע בתוך go.bat:

הקובץ:
http://server10.old-games.org/g/albums/ ... 003/GO.zip" target="_blank
המניאק לקח יותר משעתיים(!!) כשרובן המוחלט הושקע ביצירת "גרפיקת" האסקי (כיוון שלא מצאתי תכנה להמרת אסקי שעשתה בדיוק את מה שרציתי, עשיתי את ה"מסע אל העבר" ידנית, תו אחר תו מפרך).

הקובץ:
http://server10.old-games.org/g/albums/ ... 003/GO.zip" target="_blank
המניאק לקח יותר משעתיים(!!) כשרובן המוחלט הושקע ביצירת "גרפיקת" האסקי (כיוון שלא מצאתי תכנה להמרת אסקי שעשתה בדיוק את מה שרציתי, עשיתי את ה"מסע אל העבר" ידנית, תו אחר תו מפרך).
Og כתב: המניאק לקח יותר משעתיים(!!) כשרובן המוחלט הושקע ביצירת "גרפיקת" האסקי (כיוון שלא מצאתי תכנה להמרת אסקי שעשתה בדיוק את מה שרציתי, עשיתי את ה"מסע אל העבר" ידנית, תו אחר תו מפרך).

בדקתי (שוב, באופן שטחי ביותר) את שאר המשחקים ושוב, כל עוד אני לא מתייחס לשמע, הכל נראה בסדר, חוץ מבאבל בובל שזקוק ל-3000 CYCLES ולא 7000 כמו שיש עכשיו. וגם בבאבל הסאונד היה מקוטע באופן לא רנדומלי ונראה שהסרת הCONF בכלל פתרה את זה, שוב, באופן לא רנדומלי אבל מצד שני, אולי זה רק היה מזל.
אגב, אולי מצאתי את המטמון שאחראי על חלק מהבעיה של הסאונד, בסמלון של הג'אווה במגש המערכת יש אפשרות של לוח הבקרה ושם יש אפשרות למחיקת הקבצים הזמניים, עדיין לא יצא לי לעשות עם זה ניסויים, לעומת זאת.
ודבר אחרון, גורדי, למה SUPER XONIX ולא XONIX? אני די בטוח שXONIX הרבה יותר פופולרי.
אגב, אולי מצאתי את המטמון שאחראי על חלק מהבעיה של הסאונד, בסמלון של הג'אווה במגש המערכת יש אפשרות של לוח הבקרה ושם יש אפשרות למחיקת הקבצים הזמניים, עדיין לא יצא לי לעשות עם זה ניסויים, לעומת זאת.
ודבר אחרון, גורדי, למה SUPER XONIX ולא XONIX? אני די בטוח שXONIX הרבה יותר פופולרי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
עוג, סחתיין על מסך הפתיחה. ה-ASCII יפהפה, והפורמט מעולה ויוצא ממש מגניב בפורמט און-ליין.
(זה אולי המקום המוזר לציין שאני לא מחבב את המדיניות החודרנית הזו של מסך הפתיחה במשחקים להורדה. אבל במשחקי און ליין זה מעולה לטעמי.)
יש משהו קצת פחות ברור מבחינת הקריאה בעובדה ששורה חדשה היא גם סעיף חדש למרות שהן לא מופרדות בתָו בולט כמו באמצע השורה.
לגבי הטסטינג, לא בדקתי הרבה, אבל כנראה הכל עובד אצלי בצורה קטסטרופאלית למדי. חוץ מדייב (שגם שם זה לא לגמרי חלק) ואני מניח שמשחקים מאוד-פרימיטיביים אחרים שלא בדקתי, המשחקים עובדים בצורה די מזעזעת. נראה לי שהפיצ'ר הזה לא ידידותי למחשבים שהשנים הרבות מעמיסות עליהם...
(זה אולי המקום המוזר לציין שאני לא מחבב את המדיניות החודרנית הזו של מסך הפתיחה במשחקים להורדה. אבל במשחקי און ליין זה מעולה לטעמי.)
יש משהו קצת פחות ברור מבחינת הקריאה בעובדה ששורה חדשה היא גם סעיף חדש למרות שהן לא מופרדות בתָו בולט כמו באמצע השורה.
לגבי הטסטינג, לא בדקתי הרבה, אבל כנראה הכל עובד אצלי בצורה קטסטרופאלית למדי. חוץ מדייב (שגם שם זה לא לגמרי חלק) ואני מניח שמשחקים מאוד-פרימיטיביים אחרים שלא בדקתי, המשחקים עובדים בצורה די מזעזעת. נראה לי שהפיצ'ר הזה לא ידידותי למחשבים שהשנים הרבות מעמיסות עליהם...