[הורדה] MDK
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] MDK
בזה.
gliDOS זה בתשלום, אני לא מתכוון להוציא עוד 10 דולר מעבר למה ששילמתי על המשחק.
את DGVoodoo לא ניסיתי.
gliDOS זה בתשלום, אני לא מתכוון להוציא עוד 10 דולר מעבר למה ששילמתי על המשחק.
את DGVoodoo לא ניסיתי.
אני יודע שהוא בתשלום, פשוט הזכרת את טומב ריידר אז שאלתי אם זה מה שהשתמשת בו, כי GliDOS נוצר ספציפית עבור טומב ריידר (אבל עובד גם עם משחקים אחרים) אני מניח שכמו לכל דבר, גם לGliDOS אפשר למצוא גרסאות פרוצות ברשת אבל לא הייתי מעודד כזאת התנהגות כי התכנה חדשה ועדיין בפיתוח. מה שכן, אני יודע שיש עוד ראפרים אחרים, לא רק dgVoodoo... אני לא ממש מבין בתחום כי אם אני רוצה לשחק במשהו שדורש Glide, אני פשוט מחבר שני כרטיסי Voodoo 2 ב-SLI למחשב שלי. אתה, לעומת זאת, תנסה לחפש בגוגל את כל הראפרים שאתה יכול למצוא ותנסה אותם, זה לא אמור להיות יותר מדי עבודה (ואם מצאת משהו שעובד טוב, אל תשכח לדווח)...
אני עובד בעיקר על הלפטופ שלי, אז אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (מעניין באמת מה עשיתי עם הכרטיס voodoo הישן...?)
אולי מתישהו אני אחפש ראפר שעובד טוב, כרגע יש עוד כמה משחקים בתור לפניו. וגם תקופת מבחנים
.
אולי מתישהו אני אחפש ראפר שעובד טוב, כרגע יש עוד כמה משחקים בתור לפניו. וגם תקופת מבחנים

איזה קובץ אתה מפעיל לפני שזה קורה?
שלום,
אני מנסה להפעיל או להתקין את המשחק MDK על ווינדוס 8 אך ללא הצלחה. למישהו יש פתרון?
תודה
אני מנסה להפעיל או להתקין את המשחק MDK על ווינדוס 8 אך ללא הצלחה. למישהו יש פתרון?
תודה
אני אמנם לא יודע מה הבעיה בדיוק, אבל נסה אולי לחפש בפורום של GOG.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
סביר להניח שאין בעיה, אבל זו לא אשמתו. יש בעיה בהודעה הפותחת: יש שם סעיף של הוראות הפעלה, אבל הוראות הפעלה ממשיות לא נמצאות בו, רק משפט חלקי ומטעה.
רז, בהסכמתך, אני אוסיף את ההוראות הבאות לסעיף על חשבון השורה הראשונה שם.
רז, בהסכמתך, אני אוסיף את ההוראות הבאות לסעיף על חשבון השורה הראשונה שם.
ניתן לשחק במשחק באמצעות הפעלה ב-DOS, ובאמצעות הפעלה בחלונות.
נספק הוראות מפורטות להפעלה ב-DOS מכיוון שדרך זו תעבוד בכל מערכת הפעלה.
הפעלה באמצעות DOS (דרך DOSBox)
התקנה
1. הרכיבו את קובץ התמונה שחולץ מההורדה, MDK.iso, ככונן תקליטורים D ב-DOSBox: גררו את הקובץ אל קובץ ההפעלה של DOSBox (או עשו זאת ידנית אם אתם יודעים כיצד).
2. הרכיבו תיקייה כלשהי שתכיל את תיקיית ההתקנה של המשחק, ככונן קשיח C (אם גררתם את הקובץ, פעולה זו בוצעה כבר).
3. פתחו ב-DOSBox את התקליטור והפעילו את קובץ ההתקנה INSTALL.EXE: הקלידו את הפקודות הבאות -4. השלימו את תכנית ההתקנה (לחצו על דגל השפה הרצויה, ועל המילה Install).קוד: בחירת הכל
d: install.exe
5. בסיום תכנית ההתקנה וחזרה למסך ה-DOS הפעילו את המשחק פעם ראשונה על ידי הכנסת הפקודה mdk.
6. תתבקשו לבחור בכרטיס קול. לחצו על Auto Detect All, ולאחר מכן על Done. שוב Done, וצאו ממסך האפשרויות על ידי Quite למסך הראשי.
הפעלה חוזרת
1. חזרו על פעולות 1 ו-2 בתהליך ההתקנה.
2. נווטו אל תיקיית ההתקנה של המשחק והפעילו אותו על ידי הפקודות:הפעלה באמצעות חלונותקוד: בחירת הכל
cd shiny cd mdk mdk
הפעלה זו דורשת את הרכבת קובץ התמונה שחולץ מההורדה, MDK.iso, ככונן תקליטורים וירטואלי (ראו מדריך לטיפול בקבצי תמונה למידע נוסף). הפעילו את הקובץ SETUP.EXE בתקליטור המדומה, או המשיכו בהתקנה האוטומטית, והתקינו את המשחק. בתיקיית ההתקנה של המשחק, הפעילו את הקובץ MDK95.EXE.
Go for it.