[הורדה] MDK

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Octarine

Re: [הורדה] MDK

שליחה על ידי Octarine »

בזה.
gliDOS זה בתשלום, אני לא מתכוון להוציא עוד 10 דולר מעבר למה ששילמתי על המשחק.
את DGVoodoo לא ניסיתי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני יודע שהוא בתשלום, פשוט הזכרת את טומב ריידר אז שאלתי אם זה מה שהשתמשת בו, כי GliDOS נוצר ספציפית עבור טומב ריידר (אבל עובד גם עם משחקים אחרים) אני מניח שכמו לכל דבר, גם לGliDOS אפשר למצוא גרסאות פרוצות ברשת אבל לא הייתי מעודד כזאת התנהגות כי התכנה חדשה ועדיין בפיתוח. מה שכן, אני יודע שיש עוד ראפרים אחרים, לא רק dgVoodoo... אני לא ממש מבין בתחום כי אם אני רוצה לשחק במשהו שדורש Glide, אני פשוט מחבר שני כרטיסי Voodoo 2 ב-SLI למחשב שלי. אתה, לעומת זאת, תנסה לחפש בגוגל את כל הראפרים שאתה יכול למצוא ותנסה אותם, זה לא אמור להיות יותר מדי עבודה (ואם מצאת משהו שעובד טוב, אל תשכח לדווח)...
Octarine

שליחה על ידי Octarine »

אני עובד בעיקר על הלפטופ שלי, אז אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (מעניין באמת מה עשיתי עם הכרטיס voodoo הישן...?)
אולי מתישהו אני אחפש ראפר שעובד טוב, כרגע יש עוד כמה משחקים בתור לפניו. וגם תקופת מבחנים :study:.
אורח

שליחה על ידי אורח »

המשחק לא עולה לי פותח לי חלון ואז נסגר!!!!!!!!!!!!
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

איזה קובץ אתה מפעיל לפני שזה קורה?
itsik101

שליחה על ידי itsik101 »

שלום,
אני מנסה להפעיל או להתקין את המשחק MDK על ווינדוס 8 אך ללא הצלחה. למישהו יש פתרון?
תודה
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אני אמנם לא יודע מה הבעיה בדיוק, אבל נסה אולי לחפש בפורום של GOG.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

סביר להניח שאין בעיה, אבל זו לא אשמתו. יש בעיה בהודעה הפותחת: יש שם סעיף של הוראות הפעלה, אבל הוראות הפעלה ממשיות לא נמצאות בו, רק משפט חלקי ומטעה.

רז, בהסכמתך, אני אוסיף את ההוראות הבאות לסעיף על חשבון השורה הראשונה שם.
ניתן לשחק במשחק באמצעות הפעלה ב-DOS, ובאמצעות הפעלה בחלונות.
נספק הוראות מפורטות להפעלה ב-DOS מכיוון שדרך זו תעבוד בכל מערכת הפעלה.

הפעלה באמצעות DOS (דרך DOSBox)
התקנה
1. הרכיבו את קובץ התמונה שחולץ מההורדה, MDK.iso, ככונן תקליטורים D ב-DOSBox: גררו את הקובץ אל קובץ ההפעלה של DOSBox (או עשו זאת ידנית אם אתם יודעים כיצד).
2. הרכיבו תיקייה כלשהי שתכיל את תיקיית ההתקנה של המשחק, ככונן קשיח C (אם גררתם את הקובץ, פעולה זו בוצעה כבר).
3. פתחו ב-DOSBox את התקליטור והפעילו את קובץ ההתקנה INSTALL.EXE: הקלידו את הפקודות הבאות -

קוד: בחירת הכל

d:
install.exe
4. השלימו את תכנית ההתקנה (לחצו על דגל השפה הרצויה, ועל המילה Install).
5. בסיום תכנית ההתקנה וחזרה למסך ה-DOS הפעילו את המשחק פעם ראשונה על ידי הכנסת הפקודה mdk.
6. תתבקשו לבחור בכרטיס קול. לחצו על Auto Detect All, ולאחר מכן על Done. שוב Done, וצאו ממסך האפשרויות על ידי Quite למסך הראשי.
הפעלה חוזרת
1. חזרו על פעולות 1 ו-2 בתהליך ההתקנה.
2. נווטו אל תיקיית ההתקנה של המשחק והפעילו אותו על ידי הפקודות:

קוד: בחירת הכל

cd shiny
cd mdk
mdk
הפעלה באמצעות חלונות
הפעלה זו דורשת את הרכבת קובץ התמונה שחולץ מההורדה, MDK.iso, ככונן תקליטורים וירטואלי (ראו מדריך לטיפול בקבצי תמונה למידע נוסף). הפעילו את הקובץ SETUP.EXE בתקליטור המדומה, או המשיכו בהתקנה האוטומטית, והתקינו את המשחק. בתיקיית ההתקנה של המשחק, הפעילו את הקובץ MDK95.EXE.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

Go for it. :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא