Radioactive Grandpa כתב: (הקישור להמלצה על שום מה? להזכיר לי לשחק בזה כבר?)

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Radioactive Grandpa כתב: (הקישור להמלצה על שום מה? להזכיר לי לשחק בזה כבר?)
אם הן קיימות בגרסה באתר? 3.85MB? אני מניח שלא. אבל למשחק יש פסקול.Og כתב:Earthworm Jim SE [...] (כמובן ללא רצועות המוזיקה, אם יש, אני לא זוכר).
אני מן הסתם לא יכול להוכיח אותה, אבל עם כל הכבוד למדגם מייצג, אני לא חושב שהקביעה הזו מרחיקת לכת. גרירה של קבצים היא פעולה הרבה יותר בסיסית ואינטואיטיבית מכתיבת נתיב של תיקייה. אם אתה רוצה לוודא שהשיטה הנוכחית תעבוד, אתה צריך לומר למשתמש להוריד את הקובץ ישירות לתוך התיקייה של המשחק שנוצרה לאחר שחולצה כשהקובץ ההוא ירד, או להפעיל את קובץ הארכיון החדש רק אחרי שהוא העביר אותו לשם. כך או כך לא תוכל להסתמך על ברירת המחדל, ותצטרך לסמוך על המשתמש. אני בספק רב שהרווחת משהו מהתהליך המסורבל הזה. אם אתה לא מסכים שמי ששרד אותו, או שהיתה לו הבנה מספקת במחשבים כדי לדעת איך לחלץ קבצים או שהוא גם ככה נזקק להוראות מפורטות, אני לא אמשיך לנסות לשכנע...Gordi כתב:אני לא בטוח שהקביעה שלך "מי שלא מבין שזה שגוי לנסות להפעיל את קובץ ה-bat/exe ישירות מתוך הארכיון, גם לא ידע להכניס את הנתיב של התיקייה הקיימת המבוקשת כך שהקבצים יחולצו ישירות אליה" נכונה. אני מניח שמה שהכי היה עוזר זה מדגם מייצג .....
וואו, אני כל-כך לא מסכים איתך שאני לא יודע איפה להתחיל....Gordi כתב:זה מתחיל מבניית ה-Front-End וה-Back-End של התוספת הזו, כלומר, שינוי דף הורדת המשחק ושינוי ממשק הניהול + הטבלאות. אחר מגיע שלב בניית החבילות .....
תודה.Radioactive Grandpa כתב:אם הן קיימות בגרסה באתר? 3.85MB? אני מניח שלא. אבל למשחק יש פסקול.
אף משחק לא דורש output מותאם אישית, output היא הגדרה חיצונית של SDL שקובעת איך האות הגרפי שמתקבל מדוסבוקס יפורש במחשב שלך. המשחק (או כל מה שרץ בתוך דוסבוקס) לא יכול "לראות" את הoutput.Gordi כתב:אחד מיוחד למשחק ההוא שדורש גם Cycles מיוחדים וגם output מותאם אישית, ועוד אחד למשחק שחייבים לשנות לו את ה-core
אני חייב להסכים, לדעתי זה רחוק מאד מלהיות "כמה דקות".Gordi כתב:איכשהו זה תמיד יוצא יותר עבודה
שרשור נשמע רעיון טוב, אם החלטתך סופית, תרגיש חופשי לפתוח כזה ואני אתחיל לעבוד.Gordi כתב:יש לכך תקדימים. אני מעדיף, במקרה כזה, שלכל הפחות ישאר תיעוד כלשהו של הערך המקורי - בין אם הוא ישלח לי בפרטי ובין אם ניצור שרשור ארכיון של ערכי שאילתא שאבד עליהם הכלח.
אולי בפעם אחרת, כרגע יש לי יותר מדי על הצלחת הוירטואלית של האתר.Gordi כתב:אנא, התאונן. גם אם לא נוסיף את החסר, לפחות נהיה מודעים אליו.
ופי. עכשיו תוריד אותן שוב, הפעם מכאן:Gordi כתב:גם אני לא מצליח להבין בהבדל בין שתי הרצועות
גלגל המזל וזארק-סמלים הם ישומים של 16 סיביות, כלומר אפשר להפעיל אותם עם החבילה לחלונות 3.11, רק שלאחר בדיקה גלגל המזל לא עובד טוב עם החבילה לחלונות 3.11. זארק בסדר.Gordi כתב:לא ממש הצלחתי למצוא משחקים שלא הצלחנו להפעיל, אבל הנה כמה שמכילים בצורה כזאת או אחרת המלצה להפעיל באמצעות VirtualPC.
אם כבר פתחת את זה (ורק בקצרה), אני גם לא מאמין שיש משחק שידרוש core=dynamic ולא יעבוד אופטימלית גם על cycles=max, שהוא גם ככה ברירת המחדל. בנוסף, מקרים מיוחדים כשמם הם - מיוחדים, וזה לא ששדה נוסף שיש להתחשב בו מעלה בחזקה של מספר ערכיו האפשריים את סך החבילות עד כה, או מכפיל אותן. זה לא גדל בקצב מעריכי או קרוב לזה. אם יש צורך להתייחס לשדה נוסף, בד"כ זה יהיה רק ערך אחד נוסף מכלל ערכיו האפשריים, והשאר גם יהיה על פי ברירת המחדל. זה גידול מדורג ואיטי.Og כתב:אף משחק לא דורש .....Gordi כתב:אחד מיוחד למשחק ההוא שדורש גם Cycles מיוחדים וגם output מותאם אישית, ועוד אחד למשחק שחייבים לשנות לו את ה-core
גם אני מסכים. אבל אני טוען כאמור שזה לא משהו שאמור להמשיך להיגרר בהמשך אחרי שכבר יוצרים תשתית, כמו שגורדי טען.Og כתב:אני חייב להסכים, לדעתי זה רחוק מאד מלהיות "כמה דקות".
טוב, נו, עכשיו שמעתי פער ניכר. זה נשמע אחרת לגמרי.Og כתב:(אחינו וסבנו, בא לכם לחזור על הניסוי? הפעם אתם יכולים לעשות את זה קצר, מצטער על הפאדיחה שלי)
הדרך הכי טובה היא למצוא משחקים שעשויים להיות בעייתיים, כיוון שעכשיו אולי אוכל למצוא דרך לטפל בהם ע"י שינוי של ההגדרות/דרייברים/תוכנות בחבילה אבל אם הם יגיעו בשלב יותר מאוחר (נגיד עוד חצי שנה) בתור בקשת עזרה, לא בטוח שיהיה לי הזמן/כח/רצון לטפל בהם.Gordi כתב:קדימה, בוא נוציא את זה אל הפועל, איך אנחנו יכולים לעזור?
Radioactive Grandpa כתב:סתם. לא. זה היה ניסיון פסיכולוגי לבחון אותך, אבל לא הייתי מסוגל למתוח אותך מעבר לנקודה הנוכחית.
כן, אבל התכוונתי לשמר את התצורה המקורית, לא את המשחק בכל מחיר. בכל מקרה, הדיבור מיותר כי:Gordi כתב:סתם נקודה שקפצה לי לראש, ואני עדיין לא יכול להחליט אם אני מסכים איתה או לא, אבל לא מן הנמנע שככל שמשחק כלשהו שוקל פחות, כך הסיכוי לשמר אותו (לא על תקליטור בבית אלא באופן חופשי באינטרנט) גדל.
זהו, זה סופי, אני מתחיל להוציא לפועל.Gordi כתב:בשורה התחתונה - אני תומך נלהב ברעיון.
Neill Corlett כתב:The future is lossless. Make sure your stuff really is lossless.
אוקיי, כמו שאתה מציע, בוא נשהה את הדיון הזה בינתיים, ונחזור אליו בבוא העת (הקרוב מאי פעם?).Radioactive Grandpa כתב:וואו, אני כל-כך לא מסכים איתך שאני לא יודע איפה להתחיל [...]
אפתח בימים הקרובים.Og כתב:שרשור נשמע רעיון טוב, אם החלטתך סופית, תרגיש חופשי לפתוח כזה ואני אתחיל לעבוד.
ועדיין, בתור ניסיון פסיכולוגי, זה לא היה רע בכללOg כתב:יופי. עכשיו תוריד אותן שוב, הפעם מכאן:
http://www.upf.co.il/file/182428913.html" target="_blank
כי ההורדה הקודמת (של ה-2, לא של ה-4) הכילה שני קבצים זהים לחלוטין.
לא, זה לא היה נסיון פסיכולוגי לבחון אתכם, פשוט עשיתי טעות מטומטמת. במקור הקבצים היו אמורים להיות שונים.
בוצע.Og כתב:ואז תאמר לי ואשנה את הכיתוב בהודעת ההורדה.
אני לא מצליח לשחזר עם החשבון שלי (החשבון האישי שלי אמור להיות עם הרשאות זהות לחשבון שלך). תוכל לפרט איך בדיוק אתה מנסה למחוק את האלבום? אני ניסיתי בשתי דרכים, אולי יש עוד.Og כתב: ולנושא אחר: יש אפשרות למחוק תמונות או אלבומים מהמחסן? עשיתי טעות בהעלאה של משהו וכשאני מנסה למחוק את האלבום אני מקבל:
Error
You don't have permission to access this page.
תהיה בריא, הפחדת אותי לרגעRadioactive Grandpa כתב:טוב, נו, עכשיו שמעתי פער ניכר. זה נשמע אחרת לגמרי.
אוקיי, אני אנסה לחשוב על משחקים כאלה.Og כתב:הדרך הכי טובה היא למצוא משחקים שעשויים להיות בעייתיים, כיוון שעכשיו אולי אוכל למצוא דרך לטפל בהם ע"י שינוי של ההגדרות/דרייברים/תוכנות בחבילה אבל אם הם יגיעו בשלב יותר מאוחר (נגיד עוד חצי שנה) בתור בקשת עזרה, לא בטוח שיהיה לי הזמן/כח/רצון לטפל בהם.
המשחקים שאני מחפש הם משחקים שאין דרך קלה יותר להפעילם (גרסת דוס קיימת, עובדים טוב בVPC, טלאי וכו').
כמובן, אם אכן נחזור אליו, זה יצטרך להיות קרוב יותר ממשהו. מאי פעם.Gordi כתב:..... ונחזור אליו בבוא העת (הקרוב מאי פעם?).
המ. כשאני דיברתי איתך על זה דווקא דחית את רעיון שרשור הארכיון. ובמקרה שגם לך אין כוח לבדוק את הדוא"ל אחת לחודש, שלחתי לך סיפתח לשרשור הזה.Gordi כתב:אפתח בימים הקרובים.Og כתב:שרשור נשמע רעיון טוב, אם החלטתך סופית, תרגיש חופשי לפתוח כזה ואני אתחיל לעבוד.Gordi כתב:אני מעדיף, במקרה כזה, שלכל הפחות ישאר תיעוד כלשהו של הערך המקורי - בין אם הוא ישלח לי בפרטי ובין אם ניצור שרשור ארכיון של ערכי שאילתא שאבד עליהם הכלח.
הפן הטכני לא קל איתךbrother34 כתב:הצחיק אותי בייחוד הספויילר - פתחתי אותו ולא הבנתי 5 אותיות ברצף...
אוקיי, עדכנתי את ההודעה של בלופי.Gordi כתב:בוצע.
האלבום שאתה מצליח למחוק הוא ריק במקרה? ניסית באלבום עם תמונות?Gordi כתב:אני לא מצליח לשחזר עם החשבון שלי (החשבון האישי שלי אמור להיות עם הרשאות זהות לחשבון שלך). תוכל לפרט איך בדיוק אתה מנסה למחוק את האלבום? אני ניסיתי בשתי דרכים, אולי יש עוד.
אכן, לצערי, אני הולך וכושל כאן לאורך השרשורOg כתב:הפן הטכני לא קל איתךbrother34 כתב:הצחיק אותי בייחוד הספויילר - פתחתי אותו ולא הבנתי 5 אותיות ברצף...![]()
לא ברור לי כל כך, אולי פספסתי משהו : אם זה (ו-Hunter Hunted גם, למעשה) לא באתר, איך "זכור לך" שהם בעייתים?Og כתב: Death Drome
(ואם מישהו יכתוב סיקור למשחק, האתר הזה יהיה האתר היחיד (למיטב ידיעתי) שבו יהיה את המשחק עם פריצה תקינה)
Hunter Hunted היה בשת"ק אבל הוסר כי הקישור נפל (זה אחד המשחקים שאני עובד על העלאה מחדש שלהם עם סיקור ותמונות). אבל בלי קשר, משחק לא חייב להיות באתר כדי שמישהו יבקש עזרה בהפעלתו. המשחקים האלה זכורים לי כי אנשים ביקשו עזרה איתם (לא בהכרח בפורום הזה). לפעמים גם אף אחד לא ביקש עזרה וזה פשוט משחק שאני רוצה להפעיל ולא מצליח בשום דרך.brother34 כתב:לא ברור לי כל כך, אולי פספסתי משהו : אם זה (ו-Hunter Hunted גם, למעשה) לא באתר, איך "זכור לך" שהם בעייתים?
ב-Hunter Hunted אין הבדל. בכלל, אם אני זוכר נכון הוא עובד במערכות הפעלה חדשות (לא יכול לבדוק על החלונות 7 שלי כרגע), כל הבעיה נמצאת בזה שהדרך היחידה לגרום למשחק לעבוד במסך מלא היא לשנות את הרזולוציה ל 640x480 ידנית (וזה לא כיף בכלל לאייקונים שעל שולחן העבודה :/ ).brother34 כתב:ואם כבר אני שואל, אפשר לקבל קישור להורדה לשני החבר'ה האלה?
(אם אין הבדל בתכל'ס בין הגרסאות שיש ברחבי הרשת לבין אלו שעברו טיפול אצלך, אז אני כנראה אסתדר לבד ואין צורך).