הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
תודה רבה emh!, שהעלת את התמונה של התקליטור של אליפות בכפר (המשחק שאין לי)
עכשיו יש למעשה את כל העטיפות של 3 המשחקים + תמונות התקליטורים שלהם, ואפשר להוסיף את כולם לשרשורים של המשחקים.
צריך לחכות לגורדי שיוסיף את כל העטיפות והתקליטורים.
בבקשה, אגב שמתי לב שבמשחק "קפטן הוק" יש 2 סריקות של הדיסק שנמחקו (גרסה ב' וגרסה ג') וגם העטיפה האחורית של גרסה ב'. הגרסה הראשונה של התקליטור עובדת וצריך לגבות אותה לפני שתימחק. בנוסף יש לי עטיפה אחורית של המשחק ואת התקליטור של המשחק, שאני יכול לתרום.
ולדעתי צריך לגבות את כל התמונות והסריקות (עטיפות ותקליטורים) של משחקי שיתוף הקבצים שהועלו לאתרים חינמיים, לפני שהם יימחקו.
*ותודה על הוספת המשחק אפי ואינדיגו המסע לאיריס לפינת שיתוף הקבצים, ועל שינוי השם באנגלית, כי לא הייתי בטוח בשם באנגלית.
אני מקווה שבקרוב גם את המשחק השני (בעקבות חץ הצפון) תוסיף לפינת שיתוף הקבצים.
ואני מקווה ש Og יעלה בקרוב את שאר משחקי הסדרה (אפילו רק קישור של העלאה, ואני יעזור לו עם פתיחת נושא לכל משחק וצילום והוספת תמונות וכל הפרטים).
תודה רבה emh על הסריקות.
התמונות של סדרת השקד הם התמונות שיש לי, והקדמת אותי בהעלאה.
צריך שגורדי יגבה את העטיפה והתקליטורים שהעלת ולהוסיף אותם לשרשור של קפטן הוק.
נראה לי שבסוף נצטרך לעבור על כל משחק משיתוף קבצים שנמחקו לו העטיפות או התקליטורים, או שאין לו בכלל עטיפות ותקליטורים ולראות אולי אתה תוכל לעזור ולעלות עטיפות ותקליטורים (אם יש לך כמובן)
gal7051 כתב:אני מקווה שבקרוב גם את המשחק השני (בעקבות חץ הצפון) תוסיף לפינת שיתוף הקבצים.
ואני מקווה ש Og יעלה בקרוב את שאר משחקי הסדרה (אפילו רק קישור של העלאה, ואני יעזור לו עם פתיחת נושא לכל משחק וצילום והוספת תמונות וכל הפרטים).
לא, אבל אתה לא יכול לעשות איזשהו מאמץ ולעלות לפחות משחק אחד בזמן הקרוב (או המסע לחלל או כוכב אהבה או ארץ ירוקה) כמובן כשיהיה לך זמן ותפרסם את הקישור באחד השרשורים של משחקי אפי ואינדיגו או אפילו פה , ואני אטפל בכל הנושא של פתיחת שרשור למשחק והוספת הפרטים שלו ועם תמונות שאני אצלם (כמובן שיהיה קרדיט על העלאה שלך!)
ולאחר מכן תעלה את שאר המשחקים (כמובן לא בלחץ! אלא כשיהיה לך זמן)
גל, אני מבין את התסכול שלך וזה נכון שאם היה מדובר ברק להעלות את הISO של המשחקים זו באמת לא הייתה בעיה גדולה מדי, אבל אתה חייב להבין שאני לא בנאדם נורמלי - אני סובל ממה שנקרא "פרפקציוניזם חולני" ולכן אין מצב שאני אעלה את המשחקים כמות שהם בלי לנסות להתעסק עם הקבצים שלהם קודם (לנסות לפרוץ וכו'), מה שאין לי זמן לעשות עכשיו ושום דבר שתגיד לא ישכנע אותי (אלא רק להיפך, ירפה את ידי) לעשות אחרת.
לעומת זאת, אני מוכן לעשות את המקסימום האפשרי כרגע וזה להעלות את הבדיקה של המשחקים הללו למספר 6 ב-2do list שלי. אם תוך חודש מהיום לא דיווחתי לך על התקדמות תן לי תזכורת בהודעה הזו.
gal7051 כתב:נראה לי שבסוף נצטרך לעבור על כל משחק משיתוף קבצים שנמחקו לו העטיפות או התקליטורים, או שאין לו בכלל עטיפות ותקליטורים ולראות אולי אתה תוכל לעזור ולעלות עטיפות ותקליטורים (אם יש לך כמובן)