-= שיתוף קבצים =-
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
רק רציתי להודיע שהוספתי הורדה לחשבון שלי:
viewtopic.php?t=10090
זה דיבוב לויקינגים 2 (שאפשר להוריד מהחשבון של אופיר).
viewtopic.php?t=10090
זה דיבוב לויקינגים 2 (שאפשר להוריד מהחשבון של אופיר).
צרה צרורה
לכבוד החזרה של מסע אל העבר, גם אם זה זמני, אני אכתוב את הפרטים לחשבון של המשחק צרה צרורה.
שם המשחק: צרה צרורה
חברה: מחשבת
ז'אנר: הרפתקאה
גודל הקובץ המכווץ: 255 מגה
גודל הקובץ לאחר פריסה: 450 מגה
גודל המשחק המותקן: חצי מגה
פרטים טכנים: יש לפרוס את קובץ התמונה ולטעון אותו בעזרת התוכנה DAEMON Tools. לאחר מכן צריך להפעיל את דוסבוקס ולעשות mount לכונן הדיסקים הוירטואלי שבו טעון קובץ התמונה (יש כאן מדריך). עכשיו צריך לעבור לאות הכונן שכרגע עשיתם לה mount ולהתקין את המשחק על ידי הקובץ install.bat ולא install.exe (הוא של משחק אחר), אחרי ההתקנה אפשר להפעיל את המשחק מדוסבוקס מהתיקייה שאליה הותקן.
**עוד דבר אחד**: כדי לשחק בשחק עם העכבר בצורה נורמלית צריך להכנס לתיקייה של דוסבוקס וללחוץ קליק ימני על dosbox.conf וללחוץ על edit. שם, די למעלה(26 שורות מלמעלה), צריך לשנות את ה-sensitivity מ-100 לאזור ה500-400 (לפי איך שנוח) ולשמור את הקובץ.
**עוד דבר אחד**: אם מתקבלת הודעת שגיאה (אצלי היא הייתה בג'יבריש) כשמנסים להפעיל את המשחק צריך גם לשנות את השורה gus=true ל gus=false (כדי למצוא אפשר ללחוץ על edit>>find ושם לכתוב gus וללחוץ על find next כמה פעמים עד שמגיעים לשורה המתאימה).
אם יש בעיות אם ההפעלה נא לשאול דרך הפורום ולא בפרטי..
פרטי החשבונות:
מאוכסן בWalla
שם משתמש:
סיסמה מוצפנת:
מאוכסן ב GMail
שם משתמש:
סיסמה מוצפנת:
(לא לשכוח שחייבים להשתמש בתוכנה Peer2Mail כדי להוריד את המשחק!)
אם חסר קובץ באחד האימיילים או שמשהו לא בסדר איתם בבקשה תידעו אותי! (דרך הפורום)
בנוסף רוב התודות מגיעות לעודד שיצר קובץ תמונה של הדיסק ושלח לי אותו!
גורדי, אתה מוזמן להוסיף אותו לרשימת התודות ב"מבוקשים" שבאתר.
שם המשחק: צרה צרורה
גודל הקובץ המכווץ: 255 מגה
גודל הקובץ לאחר פריסה: 450 מגה
פרטים טכנים: יש לפרוס את קובץ התמונה ולטעון אותו בעזרת התוכנה DAEMON Tools. לאחר מכן צריך להפעיל את דוסבוקס ולעשות mount לכונן הדיסקים הוירטואלי שבו טעון קובץ התמונה (יש כאן מדריך). עכשיו צריך לעבור לאות הכונן שכרגע עשיתם לה mount ולהתקין את המשחק על ידי הקובץ install.bat ולא install.exe (הוא של משחק אחר), אחרי ההתקנה אפשר להפעיל את המשחק מדוסבוקס מהתיקייה שאליה הותקן.
**עוד דבר אחד**: כדי לשחק בשחק עם העכבר בצורה נורמלית צריך להכנס לתיקייה של דוסבוקס וללחוץ קליק ימני על dosbox.conf וללחוץ על edit. שם, די למעלה(26 שורות מלמעלה), צריך לשנות את ה-sensitivity מ-100 לאזור ה500-400 (לפי איך שנוח) ולשמור את הקובץ.
**עוד דבר אחד**: אם מתקבלת הודעת שגיאה (אצלי היא הייתה בג'יבריש) כשמנסים להפעיל את המשחק צריך גם לשנות את השורה gus=true ל gus=false (כדי למצוא אפשר ללחוץ על edit>>find ושם לכתוב gus וללחוץ על find next כמה פעמים עד שמגיעים לשורה המתאימה).
פרטי החשבונות:
מאוכסן בWalla
שם משתמש:
קוד: בחירת הכל
masatsara
(|4V+EmfpH/YtRKR1808Vdl7mFvE8QjYGi|)
שם משתמש:
masatsara
(|4V+EmfpH/YtRKR1808Vdl7mFvE8QjYGi|)
אם חסר קובץ באחד האימיילים או שמשהו לא בסדר איתם בבקשה תידעו אותי! (דרך הפורום)
גורדי, אתה מוזמן להוסיף אותו לרשימת התודות ב"מבוקשים" שבאתר.
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ד' יולי 26, 2006 4:58 pm, נערך 9 פעמים בסך הכל.
שם המשחק: חברי פחד
גודל הקובץ המכווץ: 200 מגה
גודל הקובץ לאחר פריסה: 400 מגה
פורמט הקובץ המכווץ: 7Zip (וינראר יכול לפרוס אותו)
פרטים טכנים: יש לפרוס את קובץ התמונה ולטעון אותו בעזרת התוכנה DAEMON Tools. לאחר מכן צריך להפעיל את דוסבוקס ולעשות mount לכונן הדיסקים הוירטואלי שבו טעון קובץ התמונה (יש כאן מדריך). עכשיו צריך לעבור לאות הכונן שכרגע עשיתם לה mount ולהתקין את המשחק על ידי הקובץ install.exe, אחרי ההתקנה אפשר להפעיל את המשחק מדוסבוקס מהתיקייה שאליה הותקן (צריך לחזור על שלב הmount כל פעם, או לשים את השורה שלו למטה, בauto exec בקובץ conf של דוסבוקס)
**עוד דבר אחד**: כדי לשחק בשחק עם העכבר בצורה נורמלית צריך להכנס לתיקייה של דוסבוקס וללחוץ קליק ימני על dosbox.conf וללחוץ על edit. שם, די למעלה(26 שורות מלמעלה), צריך לשנות את ה-sensitivity מ-100 לאזור 400 (לפי איך שנוח) ולשמור את הקובץ.
פרטי החשבונות:
מאוכסן בוואלה
שם משתמש:
מאוכסן בוואלה
שם משתמש:
מאוכסן בGMail
שם משתמש:
סיסמה מוצפנת(לכולם אותה סיסמה):
שם הקבצים בכל החשבונות הוא fear + מספר וסיומת.
אם חסר קובץ באחד האימיילים או שמשהו לא בסדר איתם בבקשה תידעו אותי (דרך הפורום)
גודל הקובץ המכווץ: 200 מגה
גודל הקובץ לאחר פריסה: 400 מגה
פורמט הקובץ המכווץ: 7Zip (וינראר יכול לפרוס אותו)
פרטים טכנים: יש לפרוס את קובץ התמונה ולטעון אותו בעזרת התוכנה DAEMON Tools. לאחר מכן צריך להפעיל את דוסבוקס ולעשות mount לכונן הדיסקים הוירטואלי שבו טעון קובץ התמונה (יש כאן מדריך). עכשיו צריך לעבור לאות הכונן שכרגע עשיתם לה mount ולהתקין את המשחק על ידי הקובץ install.exe, אחרי ההתקנה אפשר להפעיל את המשחק מדוסבוקס מהתיקייה שאליה הותקן (צריך לחזור על שלב הmount כל פעם, או לשים את השורה שלו למטה, בauto exec בקובץ conf של דוסבוקס)
**עוד דבר אחד**: כדי לשחק בשחק עם העכבר בצורה נורמלית צריך להכנס לתיקייה של דוסבוקס וללחוץ קליק ימני על dosbox.conf וללחוץ על edit. שם, די למעלה(26 שורות מלמעלה), צריך לשנות את ה-sensitivity מ-100 לאזור 400 (לפי איך שנוח) ולשמור את הקובץ.
פרטי החשבונות:
מאוכסן בוואלה
שם משתמש:
masafear0
שם משתמש:
masafear1
שם משתמש:
masafear2
(|N20QeLneX0zPfI9IlSJoBLmFvE8QjYGi|)
שם הקבצים בכל החשבונות הוא fear + מספר וסיומת.
אם חסר קובץ באחד האימיילים או שמשהו לא בסדר איתם בבקשה תידעו אותי (דרך הפורום)
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ד' יולי 26, 2006 4:59 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.