אני מעדיף להעלות את הגרסה שלך, Og, מה שאני עשיתי היה די Quick and dirty, רק כדי לראות שאני מצליח.
תוכל בבקשה לשלוח לי אותה?
תודה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לא רק זה, אלא שהעבודה שאתה עשית הרבה יותר תורמת לנסיונות הבאים שלך. אני לא למדתי כלום חדש מההתנסות הזו ונראה שאתה כן. ובכלל, נראה שאתה מתקדם בצעדי ענק, אם הידע שלך לא גדול משלי כבר אז הוא יהיה ממש בקרוב.Gordi כתב:בכל מקרה, מה שאתה עשית הרבה יותר יעיל ממה שאני עשיתי, אין ספק. אבל, כמו שאומרים, Practice makes perfect.
Ditto.Radioactive Grandpa כתב:סבבה לגמרי. בעיני לא צריך יותר מזה.
בוודאי, הנה היא:גורדי2 כתב:אני מעדיף להעלות את הגרסה שלך, Og, מה שאני עשיתי היה די Quick and dirty, רק כדי לראות שאני מצליח.
תוכל בבקשה לשלוח לי אותה?
הלוואי, אבל נראה לי ששוב אתה מעריך אותי קצת יותר מדי, כנראה שיש לי עוד דרך ארוכה עד שאגיע אליך (אבל אני עובד על זהOg כתב:לא רק זה, אלא שהעבודה שאתה עשית הרבה יותר תורמת לנסיונות הבאים שלך. אני לא למדתי כלום חדש מההתנסות הזו ונראה שאתה כן. ובכלל, נראה שאתה מתקדם בצעדי ענק, אם הידע שלך לא גדול משלי כבר אז הוא יהיה ממש בקרוב.Gordi כתב:בכל מקרה, מה שאתה עשית הרבה יותר יעיל ממה שאני עשיתי, אין ספק. אבל, כמו שאומרים, Practice makes perfect.
זה אומר שאתה מחליף חזרה את הקישורים של "במדינת הילדים", נכון?Og כתב:Ditto.
אבל... אצלי גם במקורי זה ככהGordi כתב:כשאני פותח את המשחק, אני מקבל הודעה ש"ישנה גרסה חדשה למשחק, גש לאתר הבית על מנת להורידה". זה בכוונה? או גליץ'?
כפי שכבר ציינתי בעבר, אפילו לא הסתכלתי על המ"ז מעולם, בסוף עוד יסתבר שההגנה הייתה בדיחה... וואחד פדיחה זו תהיה.Gordi כתב:ועכשיו, מה המשימה הבאה? ז'קלין?
אממ... בטח... זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות עכשיו...Gordi כתב:זה אומר שאתה מחליף חזרה את הקישורים של "במדינת הילדים", נכון?
ואללה, אתה צודקOg כתב:אבל... אצלי גם במקורי זה ככהאתה חושב שצריך להוריד את זה?
אם אתה מתפתה להעיף מבט, דע שבעבר סימנתי לעצמי את 0x40aa54 בתור כתובת מפתח, אולי זה יחסוך לך קצת עבודה.Og כתב:כפי שכבר ציינתי בעבר, אפילו לא הסתכלתי על המ"ז מעולם, בסוף עוד יסתבר שההגנה הייתה בדיחה... וואחד פדיחה זו תהיה.
סוף טוב, הכל טובOg כתב:אממ... בטח... זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות עכשיו...