משחקים ישנים אונליין
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים ישנים אונליין
נראה שגורדי עדכן, נקווה שלא יהיו יותר בעיות עם המוזיקה. עבור המשחקים היותר כבדים אני ממליץ להגביר קצת את הCYCLES, אני מעריך שסקאי ובאמפי יסתדרו עם 6000-8000.
באמפי עובד לי יותר גרוע ממקודם. הסאונד "מרוח" לגמרי. ובניסיון הראשון שלי לצאת מהמשחק הסאונד נתקע.Og כתב:נראה שגורדי עדכן, נקווה שלא יהיו יותר בעיות עם המוזיקה. עבור המשחקים היותר כבדים אני ממליץ להגביר קצת את הCYCLES, אני מעריך שסקאי ובאמפי יסתדרו עם 6000-8000.
הכל עובד ללא שום בעיות עכשיו. מושלם.
טוב, לא יודע מה הבעיה אצלי. עכשיו נראה שיש גם הבדל באיזה כרטיס קול אני בוחר, אם אני בוחר באפשרות האחרונה שם(MT32? או איך שזה לא נקרא), זה נשמע בסדר. מצד שני, יצאתי מהמשחק, חזרתי, ועכשיו אני לא יכול בכלל לעבור את מסך הטעינה השחור בהתחלה. די התייאשתי בינתיים, מבחינתי עדיין עדיף לשחק אופליין בדוסבוקס.Yoyole כתב:הכל עובד ללא שום בעיות עכשיו. מושלם.
אני תמיד בוחר ADLIB.
לא יודע, הבעיות שאתה מתאר לא מתרחשות אצלי. המהירות שעון של המעבד שלך קטנה יותר משלי (במקרה הזה אין חשיבות למספר הליבות וחשיבות מועטת לארכיטקטורה ולמטמון) אבל לפי מה שאני רואה האמולטור דורש מעט מאד משאבים, המעבד שלך אמור להיות מעל ומעבר למשחקים האלה. איזה כרטיס קול יש לך? זה קורה בכל הדפדפנים? ניסית כרום?
אני אשמח לשמוע עוד אנשים.
לא יודע, הבעיות שאתה מתאר לא מתרחשות אצלי. המהירות שעון של המעבד שלך קטנה יותר משלי (במקרה הזה אין חשיבות למספר הליבות וחשיבות מועטת לארכיטקטורה ולמטמון) אבל לפי מה שאני רואה האמולטור דורש מעט מאד משאבים, המעבד שלך אמור להיות מעל ומעבר למשחקים האלה. איזה כרטיס קול יש לך? זה קורה בכל הדפדפנים? ניסית כרום?
אני אשמח לשמוע עוד אנשים.
ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר כאמור, ולא שמתי לב להבדל, גם לא קטן. אין לי כרום. יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם.
אם הבעיה היא רק אצלי ואצל כל האחרים זה עובד תקין, אז זה לא משנה יותר מידי...
אם הבעיה היא רק אצלי ואצל כל האחרים זה עובד תקין, אז זה לא משנה יותר מידי...
כן, אבל איזה?עידן כתב:יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם.
אין לי מושג. של VIA? לא מצאתי יותר מידע מעבר לכך.Og כתב:כן, אבל איזה?עידן כתב:יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם.
אולי הבעיה ממנו(אני בספק), אבל כמו שאמרתי, אם לאחרים זה עובד, אז זה לא חשוב. זה לא שאני הולך לשחק במשחקים האלו אונליין...
קראתי פעם על איזושהי בעיה עם שבב מסוים, אני לא מצליח למצוא את זה אבל נדמה לי שהיה מדובר על משהו של realtek, לא של VIA.
אולי...אם אתה חושב שיש מצב בכל זאת שזה נגרם מהכרטיס קול, אני לא פוסל את האפשרות...אבל באמת שאין לי מושג. אני לא מבין כמעט דבר בנושאים הטכניים הללו(וגם לא מתיימר להבין בדברים שאני לא מבין בהם).Og כתב:קראתי פעם על איזושהי בעיה עם שבב מסוים, אני לא מצליח למצוא את זה אבל נדמה לי שהיה מדובר על משהו של realtek, לא של VIA.
יהיה קשה לדעתי לדעת מאיפה זה נובע אם זה אכן כרטיס קול, הלא כך? בינתיים נראה שלאחרים שבדקו אין את הבעיות שלי, על כל פנים.
- Dol Amroth knight
- משתמש רשום
- איש קשר:
אצלי חוץ מבאמפי הכל עובד מצוין. בבאמפי היו לי בעיות שמזכירות את מה שעידן כתב. (סאונד שנתקע ברקע ובנסיון להפעיל מחדש המשחק בכלל לא עלה).
בכל מקרה- פיצ'ר נחמד מאד.
אגב, מישהו יודע איך אומרים פיצ'ר בעברית? תודה.
בכל מקרה- פיצ'ר נחמד מאד.
אגב, מישהו יודע איך אומרים פיצ'ר בעברית? תודה.
Feature?Dol Amroth knight כתב:אגב, מישהו יודע איך אומרים פיצ'ר בעברית? תודה.
מאפיין? תכונה?
הסרט המרכזי.
השינוי השני מפחית את הדיליי, כלומר שים לב בסקאי כשאתה קופץ במקום מתי נשמע הרעש של הנחיתה בשינוי הראשון ומתי בשני.
אגב, אם המוזיקה מקרטעת לך ללא הוספת גודל לבאפר אין שום סיבה שלא תעשה בנוסף גם את זה. כלומר:
[mixer]
blocksize=4096
prebuffer=0
בנוסף, הייתי ממליץ להוסיף למשחקים כבדים יותר קצת CYCLES, נראה שדרישות החומרה הן ממש לא רציניות ולכן אין סיבה לא לעשות זאת. לדוגמה, הנה הCONF שאני הייתי שם בSKY:
קוד: בחירת הכל
[mixer]
blocksize=4096
prebuffer=0
[cpu]
cycles=7000
בקשר לבאמפי, גם אצלי אם אני בוחר MT32 המוזיקה נתקעת. אם אני זוכר נכון ממה שקראתי ב change log, סאונד בלאסטר 16 הוא הדבר היחיד שנתמך כרגע.
ולמען האמת, לדעתי העניין מבצעי לגמרי כבר עכשיו.