-= שיתוף קבצים =-
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Revenge of The Toys
*מעתיק מעוג*
שם: Revenge of The Toys
פורמט כיווץ: 7Zip SFX
פורמט לאחר פריסה: CloneCD
גודל מכווץ: 152MB
גודל לאחר פריסה: 205MB
ז'אנר: משחק Desktop
שנה: 1997
תיאור קצר: משחק הכולל בתוכו מספר משחקי "צעצועים" נחמדים מאוד (לדוגמא רובה שיורה בצעצועים וחפצים שעפים). המשחק מתרחש על מסך הוינדוס שלכם, מה שיכול מוסיף להנאה (לדוגמא לראות חלקים של המסך שלכם נופלים או לראות חרקים נמעכים על המסך...).
פרטים טכנים: המשחק עובד מצויין על Windows XP אבל יש להתקין את המשחק בתקייה בלי רווחים בשמה, מותר רק (-) ו(_), זאת בכדי למנוע בעיה בהסרת המשחק מן המחשב.
פרטי החשבון:
מאוכסן בדואר של וואלה!
שם משתמש:
סיסמה:
תהנו
איך זה שלא כתוב על המשחק כלום בMobyGames אבל יש אותו בHOTU?
שם: Revenge of The Toys
גודל מכווץ: 152MB
גודל לאחר פריסה: 205MB
ז'אנר: משחק Desktop
תיאור קצר: משחק הכולל בתוכו מספר משחקי "צעצועים" נחמדים מאוד (לדוגמא רובה שיורה בצעצועים וחפצים שעפים). המשחק מתרחש על מסך הוינדוס שלכם, מה שיכול מוסיף להנאה (לדוגמא לראות חלקים של המסך שלכם נופלים או לראות חרקים נמעכים על המסך...).
פרטים טכנים: המשחק עובד מצויין על Windows XP אבל יש להתקין את המשחק בתקייה בלי רווחים בשמה, מותר רק (-) ו(_), זאת בכדי למנוע בעיה בהסרת המשחק מן המחשב.
פרטי החשבון:
מאוכסן בדואר של וואלה!
שם משתמש:
קוד: בחירת הכל
rottoys
(|U0+TBqXcApWktejkLVgB9x0lLNHsokyW|)

איך זה שלא כתוב על המשחק כלום בMobyGames אבל יש אותו בHOTU?
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ו' ינואר 06, 2006 5:52 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תאמת גם לי אין מושג... אחרי ההתקנה הכל שוקל על המחשב 11 מגה בערך וגם לא צריך את הדיסק כדי להפעיל...אופיר כתב:לא מובן לי למה Revenge of the toys תופס 200 מגה שב-HOTU זה פחות מ-5.
גם אחרי שהורדתי את ה-200 מגה האלו והתקנתי - עדיין לא ברור לי איפה הם :>
עכשיו גם הורדתי מHOTU שוב ובדקתי והפעם המשחק דווקה כן עבד לי בלי בעיה (ואני זוכר ב100% שפעם שעברה זה לא עבד והופיעה הודעה מסויימת..). בכל מקרה אפשר עדין להשאיר את זה, אם מישהו רוצה לצרוב לדיסק או משהו..
בקרוב אני אעלה גם את Theme Hospital המלא עם המוזיקה והכל (בגרסת הוינדוס כמובן).
Theme Hospital
שם: Theme Hospital
גודל מכווץ: 180MB
גודל לאחר פריסה: 200MB
ז'אנר: משחק אסטרטגיה/ניהול
מפתח: Bullfrog Productions, Ltd
מוציא לאור: Electronic Arts Inc
תיאור קצר: אתה מנהל בית חולים, כמו כל המשחקים בסגנון צריך לשמור על הלקוחות מרוצים, להשיג יותר כסף ולעבור שלבים/רמות..(תיאור מלא יש במסע אל העבר על ידי מולטיפלייר)
פרטים טכנים: זהו המשחק המלא כולל המוזיקה (המאוד תורמת להנאה) בגרסת הWindows שלו. המשחק עובד מצויין על Windows XP, לא נתקלתי בבעיות כלשהן.
פרטי החשבון:
מאוכסן בחשבון דואר של וואלה!
שם משתמש:
סיסמה:
תהנו :)
גודל מכווץ: 180MB
גודל לאחר פריסה: 200MB
ז'אנר: משחק אסטרטגיה/ניהול
מפתח: Bullfrog Productions, Ltd
מוציא לאור: Electronic Arts Inc
תיאור קצר: אתה מנהל בית חולים, כמו כל המשחקים בסגנון צריך לשמור על הלקוחות מרוצים, להשיג יותר כסף ולעבור שלבים/רמות..(תיאור מלא יש במסע אל העבר על ידי מולטיפלייר)
פרטים טכנים: זהו המשחק המלא כולל המוזיקה (המאוד תורמת להנאה) בגרסת הWindows שלו. המשחק עובד מצויין על Windows XP, לא נתקלתי בבעיות כלשהן.
פרטי החשבון:
מאוכסן בחשבון דואר של וואלה!
שם משתמש:
themehospital
(|6DSKWEAjGleAII+ZeTXHNxnMqFhwBBuY|)
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ש' ינואר 20, 2007 10:44 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כמו כל פורום שדורש ממך להרשם ולהזין סיסמה כשאתה מתחבר, הספק דואר גם מבקש ממך סיסמה ושם משתמש, אז אתה פשוט שם אותם במקומות המתאימים ומתחבר (דרך התוכנה), ובשדה של הסיסמה אתה צריך לשים את כל הסיסמה כמו שכתבנו פה, כולל הסוגריים והכל (פשוט עשה העתק הדבק).
אם אתה עדיין מסתבך, קרא את המדריך שכתבתי עוד פעם ואם צריך אז עוד פעמיים ואם עדיין יש בעיות תגיד מהם בדיוק.
אם אתה עדיין מסתבך, קרא את המדריך שכתבתי עוד פעם ואם צריך אז עוד פעמיים ואם עדיין יש בעיות תגיד מהם בדיוק.