[הורדה] קפטן הוק - Claw
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: [הורדה] קפטן הוק - Claw
הכוונה כמובן לתיקיית ההתקנה, זו שעל הכונן הקשיח שלך לאחר התקנת המשחק באמצעות התקליטור (המדומה).
בס"ד
כן, אבל בגלל שזה כונן וירטואלי, הוא בעצם יוצר דימוי של כונן, כאשר הנפח הוא בדיוק בגודל קובץ התמונה ששמת בו.
וכאשר אתה רוצה להוסיף שם משהו, הוא מגיב שאין בכונן מקום פנוי.
מה עושים?
כן, אבל בגלל שזה כונן וירטואלי, הוא בעצם יוצר דימוי של כונן, כאשר הנפח הוא בדיוק בגודל קובץ התמונה ששמת בו.
וכאשר אתה רוצה להוסיף שם משהו, הוא מגיב שאין בכונן מקום פנוי.
מה עושים?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אני מנסה להסביר שוב: תיקיית ההתקנה היא לא התיקייה של התקליטור. תיקיית ההתקנה היא התיקייה שנוצרת בכונן הקשיח שלך אחרי שאתה מתקין את המשחק (ע"י תקליטור אמיתי או מדומה בכונן וירטואלי - זה לא משנה). היא לא תלויה בכונן הוירטואלי. במקרים רבים (אני לא יודע אם זה המצב בקפטן הוק) ברירת המחדל היא תקייה בשם המשחק/תכנה שנמצאת בנתיב הבא:
C:\Program Files\<שם החברה>
בס"ד
התקנתי את קפטן הוק (claw) על ידי מערכת ההפעלה 95 המדומה שלכם, על ה-windows 7 שלי.
לפי ההוראות שלכם, לקחתי קובץ iso, ושמתי אותו במקום כונן הדיסקים שבמערכת המדומה - על ידי שינוי הקובץ dosbox.conf.
המשחק עבד כמו שצריך, אבל יש לי כמה שאלות:
1) האם אני יכול להשתמש בקבצי תמונה מסוגים אחרים, כמו שהשתמשתי בזה? זה חשוב.
2) במשחק שומעים מוזיקת רגע, אבל לא את שאר הצלילים: דיבורים, יריות וכדו'. אפשר לתקן את זה איכשהו?
3) ולשאלה הכי חשובה: יש לי תקלה רצינית במשחק: חלק מהמעליות לא עובדות. כלומר רובן זז ימינה-שמאלה או מעלה-מטה (תלוי איזו),
אבל כמה בודדות ומאוד קריטיות בכל שלב תקועות ופשוט לא זזות. איך אני מטפל בזה?
תודה מראש, ותודה רבה על כל המשחקים.
התקנתי את קפטן הוק (claw) על ידי מערכת ההפעלה 95 המדומה שלכם, על ה-windows 7 שלי.
לפי ההוראות שלכם, לקחתי קובץ iso, ושמתי אותו במקום כונן הדיסקים שבמערכת המדומה - על ידי שינוי הקובץ dosbox.conf.
המשחק עבד כמו שצריך, אבל יש לי כמה שאלות:
1) האם אני יכול להשתמש בקבצי תמונה מסוגים אחרים, כמו שהשתמשתי בזה? זה חשוב.
2) במשחק שומעים מוזיקת רגע, אבל לא את שאר הצלילים: דיבורים, יריות וכדו'. אפשר לתקן את זה איכשהו?
3) ולשאלה הכי חשובה: יש לי תקלה רצינית במשחק: חלק מהמעליות לא עובדות. כלומר רובן זז ימינה-שמאלה או מעלה-מטה (תלוי איזו),
אבל כמה בודדות ומאוד קריטיות בכל שלב תקועות ופשוט לא זזות. איך אני מטפל בזה?
תודה מראש, ותודה רבה על כל המשחקים.

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
1) סביר להניח שאתה יכול להשתמש בכל קובץ תמונה שנתמך בדוסבוקס.
2) אני מניח שבדקת את הגדרות המשחק, כן? נסה להחליף בין מוזיקת רגע למוזיקת שניה.
3) אני לא יודע, אבל אפשרות הגיונית היא שהמשחק לא נתמך טוב בשיטה הזו ואולי שווה לנסות VPC במקום.
2) אני מניח שבדקת את הגדרות המשחק, כן? נסה להחליף בין מוזיקת רגע למוזיקת שניה.
3) אני לא יודע, אבל אפשרות הגיונית היא שהמשחק לא נתמך טוב בשיטה הזו ואולי שווה לנסות VPC במקום.
בעיה
יש לי את הדיסק אבל בשלב 14 במקום להכות את הבוס האחרון 4 פעמיים אני צריך 10
(דרך אגב כתוב לי שהגרסה היא 1.0 אולי זה קשור)
אפשר בבקשה עזרה
(דרך אגב כתוב לי שהגרסה היא 1.0 אולי זה קשור)
אפשר בבקשה עזרה

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אם כן, יש בהודעה הפותחת קישור לקובץ עדכון לגרסה 1.2.אנונימי כתב:(דרך אגב כתוב לי שהגרסה היא 1.0 אולי זה קשור)
ואו..2017 עכשיו והתגובה האחרונה מ2014 חח מקווה שתענו לי
יש לי DT גרסא 10 ומשהו ואין פה אף אפשרות שדומה למה שצויין כאן http://www.old-games.org/iso.php#n1
ניסיתי להוריד DT347 אבל כשאני לוקח אינסטול זה רושם UNABLE TO EXTRACT INSTALLER
יש לי DT גרסא 10 ומשהו ואין פה אף אפשרות שדומה למה שצויין כאן http://www.old-games.org/iso.php#n1
ניסיתי להוריד DT347 אבל כשאני לוקח אינסטול זה רושם UNABLE TO EXTRACT INSTALLER
העקרון של DT אמור להיות דומה בין גירסאות, גם אם הממשק השתנה.
אתה צריך פשוט לטעון את קובץ התמונה באמצעות DT ומשם להמשיך כאילו יש לך כונן פיזי. אם כבר היה לך DT 10 על המחשב, אתה בטח מכיר, לא?
עוד אפשרות: לנסות להפעיל בתוך מכונה וירטואלית - ראה הצעות בפינת העזרה הטכנית תחת "משחקי חלונות".
אתה צריך פשוט לטעון את קובץ התמונה באמצעות DT ומשם להמשיך כאילו יש לך כונן פיזי. אם כבר היה לך DT 10 על המחשב, אתה בטח מכיר, לא?
עוד אפשרות: לנסות להפעיל בתוך מכונה וירטואלית - ראה הצעות בפינת העזרה הטכנית תחת "משחקי חלונות".
עולה לי חלון שחור אני עונה על הכל YES ולא מעלה לי את המשחק
Hook and Tinkerbell
חבל, היית נותן לו לנסות לתקשר בפרטי בין שני משתמשים לא רשומים