הניטפוקיה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הניטפוקיה
עוג, ברשותך הייתי רוצה להוסיף פסקה למדריך לטיפול בקבצי תמונה אודות שינוי סדר הכוננים עבור חלונות 7 (כפי שעלה בהודעה הזו).
משום מה מתכונית נמצאת בקטגוריית האקשן.
Gordi כתב:אני לא יודע. יש לך מושג איך הוא היה נראה?

(זה שהחץ מצביע עליו)
הוא היה מתורגם אוטומטית אם היית כותב:

מה שרשום שם נכון גם לXP. זה מסביר כיצד לשנות אותיות כוננים ולא כיצד לגרום לכונן להיות ראשון מבחינה לוגית, השיטה הזו תעבוד רק עבור חלק קטן מהמשחקים ואילו השיטה שנמצאת כבר במדריך תעבוד בכל המשחקים, גם בחלונות 7.Gordi כתב:עוג, ברשותך הייתי רוצה להוסיף פסקה למדריך לטיפול בקבצי תמונה אודות שינוי סדר הכוננים עבור חלונות 7 (כפי שעלה בהודעה הזו).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אני לא בטוח שהבנתי מה אמרת כאן. (כלומר, מה שהבנתי מאוד טריוויאלי - לא הבנתי איך זה עונה לענייננו.)Gordi כתב:לרגע ממש הפחדת אותי. שניהם משחקים מתוך פינת שיתוף הקבצים, מה שאומר שמה שמוצג בדף המשחק הוא לא בהכרח מה ששמור במסד הנתונים של האתר.
אתה יכול להשתמש בשלי אם אתה רוצה להיות יותר בוטה עם הגבה...Og כתב:תגיד גורדי, מה קרה לאמוטיקון שזוקף גבה?
אגב, לי דווקא זכור מראה אחר ממה שמוצג בתמונה שלך. אני זוכר שתי גבות ישרות, אחת נמוכה מהשניה בפיקסל אחד.
סליחה על הסטיה מהנושא המסתטה הזה,
מכוון שזו לא פעם ראשונה שאתה כותב את המונח הזה ככה (והפעם גם אחרי שתקנתי שם במרומז), הייתי שמח לדעת מאיפה הבאת את ה"שעתוק" הזה ומה הוא אומר. עד כמה שזכור לי מהמעט שיצא לי להיתקל במונח הזה בהקשרי לשון, הוא מתייחס לניסוח מחדש של משפטים.Og כתב:(ראה כללי התעתיק והשיעתוק)
למרות שלרוב האמוטיקונים שלך מאד מוצלחים, הפעם דווקא אני מעדיף את המקור, לא יודע למה.Radioactive Grandpa כתב:אתה יכול להשתמש בשלי אם אתה רוצה להיות יותר בוטה עם הגבה...
אני דווקא זוכר את האמוטיקון הספציפי הזה וגם ניסיתי לצייר בצייר את מה שאתה מתאר וזה לא זכור לי כמשהו שראיתי. אני גם לא חושב שיש כ"כ הרבה וריאציות, כלומר, לדעתי זה בא כברירת מחדל עם PHPBB.Radioactive Grandpa כתב:אגב, לי דווקא זכור מראה אחר ממה שמוצג בתמונה שלך. אני זוכר שתי גבות ישרות, אחת נמוכה מהשניה בפיקסל אחד.
בשורה התחתונה, אני ממש לא זוכר. גיגול מהיר לא מצא משהו רשמי ולכן להבא אשתמש רק בתעתיק (אם אני אזכור...) אבל קח בחשבון שאם אין תוצאות בגוגל זה לא בהכרח אומר שזה לא קיים. בהחלט יכול להיות שזה בא מאיזה ספר לשון עלום שם מילדותי.Radioactive Grandpa כתב:מכוון שזו לא פעם ראשונה שאתה כותב את המונח הזה ככה (והפעם גם אחרי שתקנתי שם במרומז), הייתי שמח לדעת מאיפה הבאת את ה"שעתוק" הזה ומה הוא אומר. עד כמה שזכור לי מהמעט שיצא לי להיתקל במונח הזה בהקשרי לשון, הוא מתייחס לניסוח מחדש של משפטים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מפני שזו הרי לא אותה הבעה, אני מניח (או שסתם הוא לא נראה משהו בעיניך..).Og כתב:למרות שלרוב האמוטיקונים שלך מאד מוצלחים, הפעם דווקא אני מעדיף את המקור, לא יודע למה.
מן הסתם, אך הנושא הזה לא זר לי (אפשר לומר שיש לי התמצאות לא רעה) והמונח הזה בכלל לא מוכר לי מתחום התעתיקים. למעשה, זכרון מעורפל שיש לי לגבי "שעתוק" חוזר גם הוא ללימודי הלשון בבית הספר.Og כתב:אבל קח בחשבון שאם אין תוצאות בגוגל זה לא בהכרח אומר שזה לא קיים.
התמונה הרביעית באי הקופים שבורה.
בעמוד הסטיסטיקות המשחקים המדורגים מופיעים עם 6 ספרות משמעותיות. לדעתי 3 מספיקות.
(או במילים אחרות: אפשר להשאיר רק שתי ספרות אחרי הנקודה העשרונית)
(או במילים אחרות: אפשר להשאיר רק שתי ספרות אחרי הנקודה העשרונית)
לא ברור למה טומב ריידר נכלל בקטגוריית FPS.
כן, התלבטתי בקשר לזה. נכון שהוא לא מתאים להגדרה היבשה, אבל בעיני הוא מאוד קרוב.
כולם מסכימים עם Ingsoc?
כולם מסכימים עם Ingsoc?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כמובן. אני חושב ש-Tomb Raider הוא אחד ממבשרי ז'אנר ה-Third Person Shooter בגלגולו המודרני, ואני מניח ששני המונחים (FPS ו-TPS) נולדו ביחד בסביבות התקופה ההיא כדי להיבדל זה מזה. זה אבסורד לסווג אותו שם.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
בסדר, בסדר, הסרתיRadioactive Grandpa כתב:זה אבסורד לסווג אותו שם.

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:

אגב, בהנחה שאין לנו מספיק משחקי TPS בשביל ליצור קטגוריה כזו אם בכלל, לא מן הנמנע שתשתמש בקבוצת ה-FPS כקבוצה מקושרת שם ב-Tomb Raider, ע"פ עקרון ה"אם אהבתם את זה, נסו את אלה". הם אכן עשויים להיות הרלוונטיים ביותר (ודאי יותר מהנוכחיים שם כרגע).
בעניין אחר, מזה זמן מה חשבתי לפתוח לי פינת אוטונומיה קטנה בניטפוקיה (בשביל דברים כאלה למשל, וגם כדי שאסחב מהרשימה הקיימת כמה דברים שאכן תלויים בי). אגב, אמנם בד"כ אני עוקב טוב אחרי ההתפתחויות כאן, אבל כדאי שתשים את לבי כשאתה מעלה תקליטור אוסף וכד' כדי שאזכור ליצור תמונת תצוגה מעודכנת.
מקובל?