בכל אופן, לעניות דעתי-הבלתי-פרפקציוניסטית, אין שום דבר מביש בגירסה הזו.
אבל עוג, פרפקציוניסט ידוע לשמצה, אולי יחשוב אחרת

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחקתי את הערך לחלוטין (כלומר, העברתי אותו לארכיון שאילתא), מחיפוש ברשת אני מאמין שהבעיה כבר לא קיימת היום (כלומר, אף אחד אחר לא הזכיר אותה. ואם היא בכל זאת עדיין קיימת, אולי נוסיף מחדש).Ingsoc כתב:בערך השאילתא של גובלינים 3, אני לא יודע אם הבעיה עדיין רלוונטית (בכל זאת עברו כבר 6 שנים וייתכן שהיא תוקנה בגרסאות דוסבוקס החדשות) אבל מניסיון אני יכול להגיד שהיא לא קיימת ב-ScummVM, כדאי לדעתי להמליץ להריץ את המשחק בה.
LOLGordi כתב:זה בטח יתן לך מספיק בלגאן לשניים-שלושה אוברולים לפחות
בתור מישהו ששיחק דוקא לא מעט במשחק הזה, אני לא רואה כל כך בעיה בניסוח של הערך. נכון שזה נשמע קצת כמו סינית מבחוץ (סיןית, קלטתם? איזה צחוקים וכו'. דוקא בהקשר הזה, "אייקון של סין" לא כל כך זורם טוב, RG), אבל למי שהגיע לשלב הזה בעצמו,Radioactive Grandpa כתב: 3. רואים שהיה לי משהו מאוד קונקרטי בראש כשהגבתי שם, אבל לצערי אני כבר לא זוכר כלום, לא מהשלב ולא ממה שעבר לי בראש... אני מניח שחשבתי שיש בעיה בניסוח ערך השאילתא ורציתי לשאול אותו איך הוא הבין את ההוראות או משהו.
(דום 2 אגב הוא לא מהמשחקים שיש לי הכרות עמוקה איתם. שיחקתי בעיקר בשלבים הראשונים של המשחק. אני בדרך כלל מאבד סבלנות עם משחקים ארוכים שנותנים לך תחושה שאין להם סוף. גם את Shadow Warrior אף פעם לא סיימתי בצורה לגיטימית מהסיבה הזו.)
אלה שני ערכים שונים... אני אחשוב על זה.Gordi כתב:5. אפשר לתת את שתי העצות. תוסיף ערך?
מעולה, אז התוכנית הזדונית שלי הצליחהRadioactive Grandpa כתב:אבל ברצינות גורדי, בלי לפגוע כמובן, הערך עכשיו במצב גרוע יותר מקודם (ועכשיו זה גם ממש מפריע לי...). התיאור מעורפל ביותר וחלקי ביותר, ומכיל גם פה ושם פרטים שגויים או בעייתיים מאוד, כשלעצמם או על רקע הסרטון (שאני לא בטוח שמומלץ להדגים דווקא איתו, צריך לשקול את זה). התחלתי למנות את הבעיות, אבל הבנתי שאני פשוט צריך לשכתב את זה בהזדמנות... אז אני מזכיר לעצמי בכל זאת להקדיש זמן לנושא ולטפל בערך הזה.