-= שיתוף קבצים =-

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

cxzxcxz

בעיה

שליחה על ידי cxzxcxz »

כל פעם שאני מפעיל את טריטרופיה זה מה שאני מקבל :

תמונה[/img]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מוזר, לאף אחד אחר לא הייתה בעיה עם טריטופיה, גם לא לי... אתה יכול לנסות מצב תאימות לחלונות 95 (יש מדריך למצבי תאימות בHELP2), אבל יותר סביר להניח שהבעיה היא התקנה לא נכונה או שאתה מנסה להפעיל את הקובץ הלא נכון.
XXXXXXX

שליחה על ידי XXXXXXX »

Og כתב:מוזר, לאף אחד אחר לא הייתה בעיה עם טריטופיה, גם לא לי... אתה יכול לנסות מצב תאימות לחלונות 95 (יש מדריך למצבי תאימות ב<a href=http://www.old-games.org/help.php target=help>עזרה</a>), אבל יותר סביר להניח שהבעיה היא התקנה לא נכונה או שאתה מנסה להפעיל את הקובץ הלא נכון.
איזה קובץ אמורים להפעיל?!
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לדעתי צריך לנעול את השרשור הזה כבר.

ההודעות האחרונות היו צריכות להכתב או בנושא חדש או בנושא של המשחק, אז אני מציע לפצל, למחוק את ההודעה שלי ולנעול את השרשור הזה כבר..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

בסוף השבוע נחזיר את ההודעה הראשית לסטטוס רגיל (כלומר, לא "דביק") ונעשה את השרשור החדש "דביק"...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כן, אני אתחיל לעדכן את ההודעות הישנות שלי ולהעביר אותן, הגיע הזמן כבר...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

עכשיו, אחרי שהעברתי את צרה צרורה, סיימתי להעביר את כל המשחקים שהעלתי מהשרשור הזה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Gordi כתב:עדכון קטן:

הוספתי לאתר קטגוריה של "שיתוף קבצים", ומוצגים שם כל המשחקים שנמצאים בשרשור החדש.

בנוסף, החיפוש תומך גם הוא בתוספת החדשה, אך התוצאות מוצגות בנפרד מהתוצאות הרגילות.

Keep up the good work בהעלאת משחקים ובהעברת משחקים מהשרשור הישן לחדש...

ואם אתם מאתרים באגים בתוספת החדשה או שיש לכם הצעות - אשמח לשמוע (אפשר בפרטי)...
וואו! כל הכבוד! חיכיתי לעדכון כזה... :thumbleft:
חבל שאיכשהו זה בקושי מורגש באתר. בקושי מבחינים בכל הכלים השונים והחשובים תחת "שונות". (אגב, זה ראוי לציון בפינת החדשות הבקושי מורגשת גם היא... :))

אגב, HOTU+1 צריך להתעדכן לסיומת info.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

צודק, עדכנתי גם את החדשות...
ו-HOTU-1 (HOTU1) עובד כבר עם הכתובת החדשה, איפה נתקלת בכתובת הישנה?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

כאן. (צודק. האמת היא שבכלל לא בדקתי את זה... מעשית.)

לגבי השרשור הזה, עכשיו שהוא במעמד רשמי, מה עושים עם כל העניינים תחת הכותרת "דברים זמניים"? הם לא מתאימים שם יותר...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:לגבי השרשור הזה, עכשיו שהוא במעמד רשמי, מה עושים עם כל העניינים תחת הכותרת "דברים זמניים"? הם לא מתאימים שם יותר...
גורדי צריך להוריד אותם ולעשות אינדקס, כמו בשרשור הישן, כנראה שפשוט לא היה לו זמן לזה היום... סבלנות :wink:
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

יכול ליהיות שרעיון האינדקס כבר לא חשוב כי כבר יש רשימה ממוינת אוטומתית של המשחקים באתר..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

R.G, תודה על ההערה, תיקנתי.
אני באמת חושב שעכשיו שיש רשימה באתר אין צורך ברשימה גם בשרשור הראשי, אני אוסיף כל משחק שנוסף לשרשור החדש גם לאתר וכך תווצר רשימה מעודכנת של כל המשחקים שמוצעים להורדה.

את הדברים הזמניים באמת צריך לשנות, אולי אני אעביר אותם לשרשור הישן ואולי אני אשנה קצת את הניסוח ואשאיר אותם בהודעה הראשית של השרשור החדש, כדי שכל מי שרוצה להעלות משחק יכיר את התבנית הדרושה. אני אחשוב על זה קצת :-)
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: -= שיתוף קבצים =-

שליחה על ידי א ני »

Gordi כתב:הקישור לנושא החדש, למקרה שהוא הולך לאיבוד בפורום:
http://www.old-games.org:/f/viewtopic.php?t=13121
נראה לי שצריך למחוק את זה!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני עדיין עומד על דעתי בנוגע למבנה ההודעות בשרשור. לדעתי ההודעות עצמן בתוך השרשור הראשי צריכות להיות מצומצמות ממבנהן הנוכחי. אי אפשר לרפרף עליו כמו שצריך. העמוד פשוט ענק.
כל הודעה (שנושאה הוא שם המשחק) צריכה להכיל מעין תעודת זהות של המשחק (שם, חברה, שנה וכו'), תמונה או שתיים מייצגות באמת, ופרטי הורדה ספציפיים. כלומר, סוג הורדה (P2M/אתר אכסון) ונתונים להפעלתה (פרטי משתמש וחשבון/לינק). הסבר על P2M בכל הודעה כזו מיותר לחלוטין. זהו. אחר-כך לינק להודעת המשחק האמיתית שתכיל הרבה יותר תמונות, עזרים נוספים, סיקור, פרטי הורדה מפורטים יותר, הוראות הפעלה, ועוד.
זו בכל מקרה דעתי בנושא.

בעניין ההקדמה, לדעתי צריך לעשות שינוי די גדול גם בה. כל ההתייחסות לתוכנות שיתוף קבצים לא ממש רלוונטית. מדובר רק ב-P2M. שאר ההורדות הן בכלל באתרי אכסון. הדיבור על eMule מיותר. אין משחק אחד בשרשור (והקודם) שמתבסס על זה. אגב, כדאי גם לקשר לקטגוריה באתר.
אני עדיין בעד אינדקס בשרשור. זה מרגיש נכון וחשוב... (יש אפשרות ללינק ללא פתיחת חלון חדש דרך הפורום?)

מה עם כל הנושא הזה בתחום ה-ROM?
Gordi כתב:אולי אני אעביר אותם לשרשור הישן ואולי אני אשנה קצת את הניסוח ואשאיר אותם בהודעה הראשית של השרשור החדש, כדי שכל מי שרוצה להעלות משחק יכיר את התבנית הדרושה. אני אחשוב על זה קצת :-)
אני באמת מציע להעביר את זה לכאן, ולקשר להודעה הספציפית תחת הערה / הסבר בעניין העלאות מצד גולשים.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא