מה שמוזר הוא למה לעזאזל D-Fend Reloaded הגדירה את כונן C בתור מה שהיא הגדירה גם כשאתה בוחר בקובץ הפעלה שלא נמצא שם. אין לזה שום צורך (ומעניין אם המשחק ירוץ אם תסיר אותו...). ועוד מוזר, איך היא מסתירה את שורת הפקודה שמריצה בפועל את המשחק ב-DOSBox (והאם היא מסתירה פקודות נוספות). חשבתי שיש סיכוי טוב שרמז לשתי המוזרויות האלו יימצא בדף ה-Starting, אבל לא. אני חושב שאני יודע איפה כן, אבל אני לא אמשיך לשגע אותך כי לא נצא מזה ככה.

לא, ההגדרה שונתה עבור הפרופיל של Psycho Pinball בלבד, וזה בסדר, כי אין הרבה משחקים שזה מפריע להם. הפרופילים הבאים שתיצור יקבלו את ההגדרות שלהם לפי ברירת המחדל שפעלה קודם לכן.Hunter47 כתב:עכשיו זה יהיה תקף לגבי כל משחק שאשים?
אם תרצה שמה שעשית עכשיו יעבוד כברירת מחדל בפרופילים הבאים שתיצור, זה ידרוש ממך "אומץ" לחפש את הגדרות ברירת המחדל של D-Fend Reloaded ולשחק בהן קצת... אם כל המשחקים שאתה מפעיל דרך D-Fend Reloaded נמצאים בתיקייה C:\Program Files (x86)\D-Fend Reloaded\Games, הייתי מנסה להפוך אותו למיקום ברירת המחדל במקום הנוכחי (שהוא בוודאי C:\Users\<your name>\D-Fend Reloaded\VirtualHD).