משחק שעלה ב D-fend לא עולה ב D-Fend Reloaded

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: משחק שעלה ב D-fend לא עולה ב D-Fend Reloaded

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

תודה. תאכלס, זה ממש לא סיפק את סקרנותי... נו, סקרנותי תאלץ לחכות ליום שבו יהיה לי הפנאי להוריד ולהתעסק עם התכנה הזו. אני אתמודד עם זה. :)
מה שמוזר הוא למה לעזאזל D-Fend Reloaded הגדירה את כונן C בתור מה שהיא הגדירה גם כשאתה בוחר בקובץ הפעלה שלא נמצא שם. אין לזה שום צורך (ומעניין אם המשחק ירוץ אם תסיר אותו...). ועוד מוזר, איך היא מסתירה את שורת הפקודה שמריצה בפועל את המשחק ב-DOSBox (והאם היא מסתירה פקודות נוספות). חשבתי שיש סיכוי טוב שרמז לשתי המוזרויות האלו יימצא בדף ה-Starting, אבל לא. אני חושב שאני יודע איפה כן, אבל אני לא אמשיך לשגע אותך כי לא נצא מזה ככה. :)
Hunter47 כתב:עכשיו זה יהיה תקף לגבי כל משחק שאשים?
לא, ההגדרה שונתה עבור הפרופיל של Psycho Pinball בלבד, וזה בסדר, כי אין הרבה משחקים שזה מפריע להם. הפרופילים הבאים שתיצור יקבלו את ההגדרות שלהם לפי ברירת המחדל שפעלה קודם לכן.
אם תרצה שמה שעשית עכשיו יעבוד כברירת מחדל בפרופילים הבאים שתיצור, זה ידרוש ממך "אומץ" לחפש את הגדרות ברירת המחדל של D-Fend Reloaded ולשחק בהן קצת... אם כל המשחקים שאתה מפעיל דרך D-Fend Reloaded נמצאים בתיקייה C:\Program Files (x86)\D-Fend Reloaded\Games, הייתי מנסה להפוך אותו למיקום ברירת המחדל במקום הנוכחי (שהוא בוודאי C:\Users\<your name>\D-Fend Reloaded\VirtualHD).
Hunter47
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Hunter47 »

חח אוקיי.. :)
אממ... זה לא נראה מוזר דווקא שזה ברירת המחדל? המיקום הזה? C:\Users\<your name>\D-Fend Reloaded\VirtualHD, כלומר זה לא אמור להיות באותה תיקייה שזה הותקן C:\Program Files(x86)\D-Fend Reloaded
אוקיי, אז זאת אומרת שאם יקרה לי שוב מקרה כזה זה הפיתרון שלי, למחוק את השם בהגדרה (של אותו משחק).
שוב תודה על העזרה, עזרת לי מאוד :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה קצת מוזר. אני מניח שהרעיון הוא שהמיקום של המשחקים נמצא בתוך תחום התיקיות האישיות, בעוד שמיקום ההתקנה נמצא בתחום התוכנות המותקנות. אבל גם כל מבנה התיקיות האישיות של Windows 7 ו-XP מוזר (בלשון עדינה)... בקיצור, אל תאשים אותי, לא הייתי חלק מזה. :P
Hunter47 כתב:אז זאת אומרת שאם יקרה לי שוב מקרה כזה זה הפיתרון שלי, למחוק את השם בהגדרה (של אותו משחק).
רגע, זה תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מקרה כזה". אם אתה מתכוון למקרה שבו המשחק דורש להימצא בתיקייה כלשהי ולא בשורש הכונן, אז כן. זה מה שצריך לעשות.
אבל אם התכוונת למקרה שבו המשחק פשוט לא עובד (אפילו שהוא עובד בדרכים אחרות), מה שצריך לעשות הוא לבדוק אם יש תיאור של פתרון והמקום הטוב ביותר להתחיל לחפש בו הוא השאילתא. כל מה שעשינו כאן הוא בסך הכל ליישם את הפתרון של הרצת Psycho Pinball באמצעות D-Fend Reloaded. אבל כל פתרון ודרכי היישום שלו.
Hunter47 כתב:שוב תודה על העזרה, עזרת לי מאוד :)
בשמחה רבה.
Hunter47
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Hunter47 »

חח באסה חשבתי להפיל עלייך את האשמה בלעדית :wink:
אני בדקתי בשאילתא לפני שאני פניתי לכאן, ראיתי ששם לא היה לי פיתרון, וכל הניסיונות האחרים לא עבדו, רק אז ביקשתי פה עזרה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הוספתי התייחסות קצרה למדריך, אתם מוזמנים להכנס ולבדוק אם יצא מובן (אם כי מדובר בהתייחסות קצרה בלבד).
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

נראה טוב.
רציתי באותה הזדמנות להעיר לגבי כמה שינויים נחוצים-בעיני בסעיף המקושר שינוי מהירות האמולציה במדריך ל-DOSBox, אבל זה חוזר לאותו ניטפוק ישן נושן, אז נשאיר את זה להזדמנות אחרת... :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא