הניטפוקיה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
I can also nitpick...
התאריך של החדשה האחרונה לא נכון.
Re: הניטפוקיה
אמת. עכשיו הוא נכון. תודה 

במסך ההורדה של The Neverhood הקישור "קובץ 1" מקשר לקובץ 2 ולהפך. שאר הקישורים בסדר.
הוספתי, תודה.Ingsoc כתב:למשחקים הבאים חסר את הקישור למדריך שלהם:
שוליית המכשף (גרסא עברית)
האורגים (גרסא עברית)
עולם הדיסק 1 (גרסא עברית)
זה ככה By Design, על מנת לשמור על תאימות עם כיוון הקריאה. מה שכן, הפכתי את הניווט למעגלי, כך שה"קנס" על טעות הוא קטן יותר.Octarine כתב:III. בתפריט, החץ שמעביר לתמונה הבאה הוא החץ הימני. לעומת זה בסיקור החץ קדימה הוא החץ השמאלי. זה לא קונסיסטנטי ומבלבל אותי כל פעם מחדש.
שלושת משחקי סדרים הגובלינים צריכים להיקרא גובלינים (בלי ה' הידיעה) כשמם באנגלית והשם שהם שווקו בארץ, אם ממש רוצים להיצמד לשם בארץ אז צריך לכתוב את שם המשחק הראשון עם שלושה ווים ואת השני עם שניים.
מעיון בקטלוג המשחקים של מחשבת נראה שאתה צודק, תיקנתי.
תודה
תודה

הוספתי בדפי הקטגוריות כפתור "מאפייני תצוגה" ששולט על סוג התצוגה, שפת המשחקים וכמות המשחקים בעמוד.Octarine כתב: 2. פורמט התפריטים החדש של התמונות הגדולות מביא לפחות תוצאות בכל עמוד, מה שהופך את הדפדוף בתוצאות למתיש. הייתי שמח לקבל אפשרות להחליף בין שתי סוגי התצוגות, ו/או אפשרות לקבוע את מספר התוצאות בעמוד.
מה דעתכם?
(על הדרך, ריווחתי קצת את כפתורי הדפדוף).
תוקן, תודה.Octarine כתב:במסך ההורדה של The Neverhood הקישור "קובץ 1" מקשר לקובץ 2 ולהפך. שאר הקישורים בסדר.
Gordi כתב: הוספתי בדפי הקטגוריות כפתור "מאפייני תצוגה" ששולט על סוג התצוגה, שפת המשחקים וכמות המשחקים בעמוד.
מה דעתכם?
(על הדרך, ריווחתי קצת את כפתורי הדפדוף).

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כל-כך שמחתי לראות שהשרשור הזה תפס תאוצה ושאני לא היחיד שהולך למלא אותו... 
אז אחרי שהתאקלמנו מעט הגיע הזמן לממש קצת את הסיבות שלי ליצור אותו.
1.
התמונה השישית כאן (של השלב השמיני, במנורתו של ג'יני), aladdin.6.png, היא אחת מאלו שאמרתי לך לא להשתמש בהן כששלחתי לך את הקובץ.
2. זה אולי קצת לפינת ההצעות, אבל דף התצוגה והחלונית הקופצת (מהאייקון בסרגל הראשי או הלחצן הטקסטואלי בדפי הניווט ברשימת המשחקים) כמעט הפוכים בתפקידים. לדעתי הדף הקבוע צריך להכיל את כל האפשרויות הקיימות ולא רק בצמצום (כלומר גם מס' משחקים בעמ', שפת תצוגה), וגם זה שבו עדיף שיכתבו המשפטים מאירי העיניים "זוהי תצוגת ברירת המחדל למשתמשים בעלי" וגו', ולא בחלונית הקופצת שזה די מעמיס עליה שלא לצורך. בכלל, אמנם בדף הקבוע ישנה המחשה של כל הדברים ביחד שזה אכן נאה ומתאים בו, אבל מעבר לאלו כל ההסברים נמצאים דווקא בחלונית במקום אצלו, והרי החלונית צריכה להיות כמה שיותר מצומצמת ונוחה להחלפה מהירה (למה צריך לגלול תמיד כ"כ הרבה למטה בשביל לאשר שינוי?). זו דעתי.
3. בארכיון החדשות המלא, "חדשות ישנות", אני מציע להפוך את סדר הופעת הערכים.
4. אני חוזר על ההצעה (הלא-כתובה והמרומזת בלבד) לשים קישור למדור העזרה בקישורים העליונים בכותרת הפורום.
ובאותו עניין, שוב הכותרת "מסע אל העבר" לא מקשרת לאתר ב-ProSilver.
ובאותו עניין... חשבתי על זה ש"משחקים ישנים" <שם, שם> גם נשמע פרסומי, גם מנותק מהאתר, וגם כפילות מיותרת (בהנחה שהכותרת כקישור עובדת...). אני מציע או לוותר על זה, או לשנות לטקסט שקוף יותר (תכנית, לא ויזואלית) "אל האתר" למשל <שם...>, או בעצם להשאיר דווקא מהסיבות שבגינן פסלתי (שאם הכותרת מהווה את הטקסט השקוף, זה דווקא ימשוך את הקהל ש"נופל" לתכנים פרסומיים).
5. מציע לשפץ את הניסוח הבעייתי-מאוד של ה"צ'יט" בבונוס על פי הנוסח כאן (אם בכלל מקבלים זאת כצ'יט ולא נדרשים לקושייה שהעלה עוג... כמו שאני מכיר את גורדי, זה ישאר), שהוכיח את עצמו גם כאן.
6. מזכיר שוב את עניין ההתקנה של הקישורים בשאילתא ע"פ התקן של ויקיפדיה (ראה כאן).
7. יש כמה דברים מתסכלים בחיפוש בפורום. אשמח אם יתאפשר לתת להם פתרון:
- גרש מפרק את המלה ומקבל התעלמות. כלומר, אי אפשר לחפש ערכים עם גרש. ומצד שני, חיפוש המלה ללא גרש לא מעלה תוצאות בהן ישנו גרש.
- כשיש ביטוי נפוץ מדי הוא פשוט מתעלם ממנו. זה נורא וזה לא הגיוני. זה הגיוני שהוא לא יוכל לחפש בכל המסד אם הביטוי נפוץ מדי, אבל כשהוא משמש לצמצום תוצאות של חיפוש קיים (או כחלק סימולטני מחיפוש נרחב, היינו הך מבחינה פונקציונלית), אין סיבה שלא ניתן יהיה לבצע זאת, וזה ממש מבאס.
8. באבל בובל עדיין נתקע בשלב 6...
9. המדריך של ScummVM מציע גם את המדריך של אופיר בסופו, אבל הקישור שבור.
10. עדיין חסר ה"אחר" (#) בניווט ע"פ אלף-בית עברי באתר.
11. מה עושים בנוגע לגרסה של WarCraft באתר?

אז אחרי שהתאקלמנו מעט הגיע הזמן לממש קצת את הסיבות שלי ליצור אותו.

1.
כן! מפוברקת! איזה קטע, יפה ששמת לב!Gordi כתב:התמונה של אלאדין מפוברקת?

התמונה השישית כאן (של השלב השמיני, במנורתו של ג'יני), aladdin.6.png, היא אחת מאלו שאמרתי לך לא להשתמש בהן כששלחתי לך את הקובץ.
2. זה אולי קצת לפינת ההצעות, אבל דף התצוגה והחלונית הקופצת (מהאייקון בסרגל הראשי או הלחצן הטקסטואלי בדפי הניווט ברשימת המשחקים) כמעט הפוכים בתפקידים. לדעתי הדף הקבוע צריך להכיל את כל האפשרויות הקיימות ולא רק בצמצום (כלומר גם מס' משחקים בעמ', שפת תצוגה), וגם זה שבו עדיף שיכתבו המשפטים מאירי העיניים "זוהי תצוגת ברירת המחדל למשתמשים בעלי" וגו', ולא בחלונית הקופצת שזה די מעמיס עליה שלא לצורך. בכלל, אמנם בדף הקבוע ישנה המחשה של כל הדברים ביחד שזה אכן נאה ומתאים בו, אבל מעבר לאלו כל ההסברים נמצאים דווקא בחלונית במקום אצלו, והרי החלונית צריכה להיות כמה שיותר מצומצמת ונוחה להחלפה מהירה (למה צריך לגלול תמיד כ"כ הרבה למטה בשביל לאשר שינוי?). זו דעתי.
3. בארכיון החדשות המלא, "חדשות ישנות", אני מציע להפוך את סדר הופעת הערכים.
4. אני חוזר על ההצעה (הלא-כתובה והמרומזת בלבד) לשים קישור למדור העזרה בקישורים העליונים בכותרת הפורום.
ובאותו עניין, שוב הכותרת "מסע אל העבר" לא מקשרת לאתר ב-ProSilver.
ובאותו עניין... חשבתי על זה ש"משחקים ישנים" <שם, שם> גם נשמע פרסומי, גם מנותק מהאתר, וגם כפילות מיותרת (בהנחה שהכותרת כקישור עובדת...). אני מציע או לוותר על זה, או לשנות לטקסט שקוף יותר (תכנית, לא ויזואלית) "אל האתר" למשל <שם...>, או בעצם להשאיר דווקא מהסיבות שבגינן פסלתי (שאם הכותרת מהווה את הטקסט השקוף, זה דווקא ימשוך את הקהל ש"נופל" לתכנים פרסומיים).
5. מציע לשפץ את הניסוח הבעייתי-מאוד של ה"צ'יט" בבונוס על פי הנוסח כאן (אם בכלל מקבלים זאת כצ'יט ולא נדרשים לקושייה שהעלה עוג... כמו שאני מכיר את גורדי, זה ישאר), שהוכיח את עצמו גם כאן.
6. מזכיר שוב את עניין ההתקנה של הקישורים בשאילתא ע"פ התקן של ויקיפדיה (ראה כאן).
7. יש כמה דברים מתסכלים בחיפוש בפורום. אשמח אם יתאפשר לתת להם פתרון:
- גרש מפרק את המלה ומקבל התעלמות. כלומר, אי אפשר לחפש ערכים עם גרש. ומצד שני, חיפוש המלה ללא גרש לא מעלה תוצאות בהן ישנו גרש.
- כשיש ביטוי נפוץ מדי הוא פשוט מתעלם ממנו. זה נורא וזה לא הגיוני. זה הגיוני שהוא לא יוכל לחפש בכל המסד אם הביטוי נפוץ מדי, אבל כשהוא משמש לצמצום תוצאות של חיפוש קיים (או כחלק סימולטני מחיפוש נרחב, היינו הך מבחינה פונקציונלית), אין סיבה שלא ניתן יהיה לבצע זאת, וזה ממש מבאס.
8. באבל בובל עדיין נתקע בשלב 6...
9. המדריך של ScummVM מציע גם את המדריך של אופיר בסופו, אבל הקישור שבור.
10. עדיין חסר ה"אחר" (#) בניווט ע"פ אלף-בית עברי באתר.
11. מה עושים בנוגע לגרסה של WarCraft באתר?
החיפוש של PHPBB פשוט דפוק מהיסוד. אני מאמין שזה לא רק בפורום הזה ולא רק בגרסה העברית.Radioactive Grandpa כתב:7. יש כמה דברים מתסכלים בחיפוש בפורום. אשמח אם יתאפשר לתת להם פתרון:
יכול להיות שיתרה מכך החיפוש בפורום הזה גם לא תקין, לדוגמה, נסה לחפש את המילה "המוהיקנים" (ללא המרכאות).
אין דפים, נכון? אז מה זה?
לא ברור למה המשחק צירעה נכלל בקטגוריה כחול-לבן, פרט לכן שמחשבת (המשווקת של המשחק בארץ) הוסיפה לו מסך עברי עם שמו בישראל ושמה המשחק הוא ללא שום מלה עברית. לדעתי אין שום הצדקה להכלילו בקטגוריה הנ"ל.
ד"א את המסך בעברית אפשר לראות רק אם מפעילים את המשחק דרך הקובץ Gb.exe אולם קובץ האצווה (Go.bat) מפעיל את המשחק דרך Gunboat.exe שלא מראה את המסך העברי.
ד"א את המסך בעברית אפשר לראות רק אם מפעילים את המשחק דרך הקובץ Gb.exe אולם קובץ האצווה (Go.bat) מפעיל את המשחק דרך Gunboat.exe שלא מראה את המסך העברי.
שני דברים:
-בדפי המשחקים, מה הסיבה להצגת מילות המפתח והתגיות אליהן קשור שם המשחק?
-בדפי המשחק אני מציע להציג תמיד 3 משחקים דומים ( אולי אפילו עם thumb nails), וכפתור "עוד משחקים דומים..." שיראה את השאר.
(במקום מה שיש כרגע, שכל המשחקים מוסתרים עד שלוחצים על "הצג מילות מפתח ומשחקים דומים")
-בדפי המשחקים, מה הסיבה להצגת מילות המפתח והתגיות אליהן קשור שם המשחק?
-בדפי המשחק אני מציע להציג תמיד 3 משחקים דומים ( אולי אפילו עם thumb nails), וכפתור "עוד משחקים דומים..." שיראה את השאר.
(במקום מה שיש כרגע, שכל המשחקים מוסתרים עד שלוחצים על "הצג מילות מפתח ומשחקים דומים")
יש בעיות בשרתים של האתר/הפורום?
אני מקבל קצת timeout ביומיים האחרונים, אבל אולי זה רק מהצד שלי.
אני מקבל קצת timeout ביומיים האחרונים, אבל אולי זה רק מהצד שלי.
שמם של משחקי הוגו (אני מתכוון למשחקי ההרפתקה ולא למשחקים עם הטרול המעצבן) שגוי, צריך להשמיט את "'s House of Horrors" משם הכותרת של שני משחקי ההמשך.
כמו כן, שלושת המשחקים נתמכים ע"י ScummVM, חשוב להוסיף פרט זה תחת הסעיף של "טיפים ועזרה טכנית".
כמו כן, שלושת המשחקים נתמכים ע"י ScummVM, חשוב להוסיף פרט זה תחת הסעיף של "טיפים ועזרה טכנית".