סיקורי האתר

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: מחפש משחק

שליחה על ידי Gordi »

מעולה, תודה רבה!
החלפתי את הסיקור הקיים עם הסיקור שלך (בשינויים מזעריים), אתה מוזמן לעבור עליו ולוודא שהכל לרוחך.

אז איזה משחק הבא בתור? :>
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

גורדי, תן אולי רשימה של כמה משחקים שצריכים סיקור משופץ...זה ייתן ליותר אנשים הזדמנות להרים את הכפפה לדעתי(מי שמכיר ושיחק במשחקים האלו).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אני אצרף את רשימת 100 הביזיוניים ביותר:

קוד: בחירת הכל

bangbang
barbie           battletech       blakestone
brix             budokan          bugsbunny
california       caligames2       castleadv
checkers         comic            comic2
coolspot         crystal          dd2
duckshot         duke1            duke2
encounter        fallout          fantasticdizzy
fb               fox3             galaga
gauntlet         gob1             gordigeo
grandprix        hapoel           hockey
homealone        inv78            jetpack
jman             jones            jonescru
jonesdoom        karateka         keen7
kingsbeach       kq2              lemm2
links            loderunner       logical
lotus            lsl1             lsl2
lsl5             lsl6             mboy
missatt          monopoly1        montezuma
morelemm         mschom12         nightpin
ntr              offroad          outrun
pac              pang             qg1
racedrive        raptor           rfox
rick1            rick2            risky1
robinhood        robocop          rockford
roller           round42          rtt1
sarge            sensiblewos      shamus
simcity          simp             skate1
ski              sminer           solarwinds
sopwith          sq4              striker1
toyota           tristan          triviaaaa
troy             ulises           willow
xenon            yolkfolk         zone66
zork1            zork2            zork3
חלקם לא לבעלי לב חלש, זהירות.
המחרוזת שצירפתי היא הקוד של המשחק, על מנת לבקר בדף המשחק יש לנווט לקישור באופן הבא:

קוד: בחירת הכל

http://www.old-games.org/games/CODE
כאשר את ה-CODE אתם מחליפים בקוד המשחק.

וכמובן, אם למישהו יש משחק שקרוב לליבו ושהסיקור שלו באתר זקוק לשיפוץ, שירגיש חופשי לשפר אותו גם אם הוא לא נמצא ברשימה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

ואה...כמובן שההמלצה הבאה שלי היא לפרסם את זה בנושא נפרד כדי שכולם יוכלו להיחשף לרשימה ביתר קלות ;)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

הממ... יש שם כמה ששמתי עליהם עין.
אני חושב שאני אתחיל עם QfG1.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

זו אותה רשימה כמו אז? פרמטר ה"ביזיון" נשען על האורך ולא על האיכות?

שמתי לב שלא מעטים מהרשימה הזו ניתן לשכתב על סמך הקיים (ללא כל הכרות עם המשחק) רק כדי להעניק לזה איכות סבירה, או לפחות למנוע מזה את הגוון ה"ביזיוני"... בברבי למשל, נראה שצריך להשקיע עבודה מינימלית משהו כדי לתת לזה סיקור "סביר".

יאללה, בהשראת ההעלאה האחרונה שלך, הנה ספתח, לפיטר פן:

פיטר פן הוא משחק בסדרה "חבורת קופסת הצבע" של Electronic Arts, סדרה של משחקים שהם סיפורים אינטרקטיביים המיועדים לגיל הרך.
המשחק מגולל עלילה פשוטה ובסיסית המתרחשת בתוך עולמו של פיטר פן בארץ לעולם-לא (שואבת מן המקור השראה אך אינה מבוססת עליו), אשר מתחילה כאשר פיטר פן גונב מקפטן הוק מפת אוצר כלשהי, והוק מנגד חוטף את וונדי ו"הילדים האבודים" - חבריו של פיטר פן.

הסיפור מוקרן על גבי קופסת כלי ציור, בתוכה עפרון, מחק, מברשת ותרסיס, שהם מהווים את החלק האינטראקטיבי במשחק. בכל פעם שפיטר פן נתקל בבעיה כלשהי, הוא מבקש את עזרת השחקן, שיעזור לו באמצעות אחד מכלי הציור. השחקן צריך לבחור באחד מכלי הציור הזמינים, ולבצע פעולה פשוטה בבחירתו (צביעת השטח המסומן, או חיבור נקודות בקו). כך למשל, בדרכו לחצות את הנהר, חוסם את פיטר פן תנין; אם נבחר במחק, נוכל למחוק את שיניו החדות של התנין, וזה מחמת הבושה יסתלק לו (האפשרויות קבועות מראש). אין בחירות שגויות, אין אפשרות להיפסל או לטעות - רק כמה דרכים לפתור את אותה הבעיה בכל פעם, והפתרון כמעט תמיד מלווה בהומור. הפעמים בהן נקרא השחקן לעזרה הן מאד תכופות, כך שזה לא סרט עם כמה אפשרויות בחירה במהלכו, אלא עלילה בסיסית שהתערבות השחקן במהלכה היא חלק מאד יסודי בה - השחקן לא מוצא את עצמו בוהה במשך זמן רב במתרחש על המסך ללא פעילות מצידו. עם זאת, הבחירות של השחקן לא באמת משפיעות על מבנה העלילה, אלא רק מעצבות את אותה סצינה מסוימת. מבנה העלילה נשאר קבוע.

הן הצלילים והן הגראפיקה נעימים למדי. המוסיקה קלילה וקליטה, והאנימציה מאד קריקטוריסטית ועדינה. חלק מתמונות התקריב מאד הרשימו אותי ברמת הפירוט והריאליסטיות שלהן יחסית לאותה תקופה. העלילה הפשוטה להבנה, הרמה הבסיסית של הפעולות המוטוריות שנדרשות לפתרון הבעיות על ידי השחקן, העובדה שלא ניתן לעשות דבר-מה שגוי, והמשחק מתקדם לצד השחקן תוך שמירה על מעורבותו אך לא באופן תובעני - אלו הופכים את המשחק לפעילות מצוינת לגיל הרך, או בליווי הורים (במיוחד לשם קריאת המשפטים שאינם מדובבים - הדיבוב חלקי מאד) או גם באופן עצמאי. אני מאמין שגם יחסית להיצע שיש היום לקהל הגיל הרך והוריהם, מדובר עדיין במועמד ראוי. מנסיון העבר, ניתן לומר שגם ילדים גדולים יותר, המסוגלים למשחקים מורכבים יותר, עשויים להנות ממנו.

אם נהניתם ממנו, נסו משחק נוסף באותה סדרה המבוסס על ספר הג'ונגל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

ושוב אציין שאני בעד נושא חדש במיוחד עבור זה

אחלה סיקור גם כן, אך יש שתי נקודות שהפריעו לי קצת מבחינת הנוסח: הראשונה היא ב"שואלת מן המקור השראה אך אינה מבוססת עליו"-זה נשמע לי קצת מסורבל-אולי עדיף משהו כמו: "שואבת השראה מהמקור אך לא מבוססת עליו"

והנקודה השנייה היא בשורה האחרונה-אני לא בטוח שזה מובן במאה אחוז שהמשחק הנוסף נקרא פשוט ספר הג'ונגל, על פי איך שאתה רשמת את זה, אלא שהוא מבוסס עליו-אולי כדאי פשוט לומר שהמשחק הנוסף הוא ספר הג'ונגל?

כמובן אלו סתם דקויות שאני נתפס אליהן וזו דעתי האישית בלבד :) כאמור-אחלה סיקור.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

תודה רבה על המשוב. את "שואלת" הספקתי לשכתב עוד לפני התגובה שלך. :)
לגבי העניין השני, בסופו של דבר הכיתוב יהפך לקישור לעמוד המשחק כך שלא תהינה טעויות. כתבתי "מבוסס על ספר הג'ונגל" כי כמו שהמשחק הזה לא באמת פיטר-פן (ולפי הממצאים ברשת נראה שהשם המלא הוא "The Paintbox Pals: Peter Pan" או "Peter Pan - A Story Painting Adventure"), אני מניח שגם המשחק השני הוא לא באמת ספר הג'ונגל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

צודק לגבי ספר הג'ונגל. לא חשבתי על הנקודה הזו באמת.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: סיקורי האתר

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:יאללה, בהשראת ההעלאה האחרונה שלך, הנה ספתח, לפיטר פן ...
תודה רבה, עדכנתי את הסיקור באתר.
Radioactive Grandpa כתב:זו אותה רשימה כמו אז? פרמטר ה"ביזיון" נשען על האורך ולא על האיכות?
כן, מדובר למעשה במאה הסיקורים שקבצי הטקסט שמכילים אותם שוקלים הכי מעט (וההנחה הסמויה היא שיש מתאם גבוה בין אורך הסיקור לאיכותו).
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

מישהו הציץ פעם בסיקור של דיוק נוקם 3D? הוא לא מהסיקורים הגרועים ביותר, אבל מכיוון שהוא אחד מהמשחקים היותר מבוקשים באתר אולי כדאי לשפץ את אותו קצת.
עידן כתב:ואה...כמובן שההמלצה הבאה שלי היא לפרסם את זה בנושא נפרד כדי שכולם יוכלו להיחשף לרשימה ביתר קלות
מחזק. הסתבכתי למצוא את זה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Yoyole כתב:
עידן כתב:ואה...כמובן שההמלצה הבאה שלי היא לפרסם את זה בנושא נפרד כדי שכולם יוכלו להיחשף לרשימה ביתר קלות
מחזק. הסתבכתי למצוא את זה.
דווקא...זה הנושא הנפרד :) אבל אולי כדאי שההודעה הראשית תהיה עם הסיקורים שצריך לשפץ, מה שכן.
בלוב

שליחה על ידי בלוב »

Yoyole כתב:מישהו הציץ פעם בסיקור של דיוק נוקם 3D? הוא לא מהסיקורים הגרועים ביותר, אבל מכיוון שהוא אחד מהמשחקים היותר מבוקשים באתר אולי כדאי לשפץ את אותו קצת.
אל דאגה, כבר יש מתנדב.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Yoyole כתב:מישהו הציץ פעם בסיקור של דיוק נוקם 3D? הוא לא מהסיקורים הגרועים ביותר, אבל מכיוון שהוא אחד מהמשחקים היותר מבוקשים באתר אולי כדאי לשפץ את אותו קצת.
בלוב כתב:אל דאגה, כבר יש מתנדב.
כן, הוא דווקא די גרוע, אבל הסיקורים של המשחקים הקודמים בסדרה כבר ממש מביכים ("האמת שהמשחק הוא גם שילוב של דיוק 3D". שילוב של מההה??).
בלוב, סחתיין על הבקיאות! נכון. למה שלא תירשם שנכיר אותך גם?
זו היתה התנדבות נמהרת וחסרת אחריות, ולא הראשונה (ואולי לא האחרונה). מפני שאני לא רואה את עצמי מגיע לזה בחודשים הקרובים, אם מישהו רוצה לקחת את ההזדמנות, הוא מאד מוזמן.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

עידן כתב:דווקא...זה הנושא הנפרד :)
אם אני לא טועה, בשעת כתיבת ההודעה ההיא הפתיל הזה עדיין היה שייך לנושא השני.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא