רגע רגע רגע... החזק את סוסיך... איזו ביקורת?Gordi כתב:הביקורת על SC2 היא יצירת מופת, אין ספק בכך .....

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
רגע רגע רגע... החזק את סוסיך... איזו ביקורת?Gordi כתב:הביקורת על SC2 היא יצירת מופת, אין ספק בכך .....
משהו שרציתי לומר בקשר לעניין הזה:Gordi כתב:אם תהיה היענות מספיק גבוהה, אני מבטיח לשלב את העסק באתר
Radioactive Grandpa כתב:רגע רגע רגע... החזק את סוסיך... איזו ביקורת?
דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם, מבלי לגרוע כמובן מהסיקור באתר.Og כתב:אני חושב שהוא מדבר על הסיקור באתר, R.G.
להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועותOg כתב:אם יבוא יום, ויוצגו בעמוד המשחק יותר מסיקור אחד (לדוגמה: בסגנון הJQUERY של עמוד החידות - הסיקור הראשון יהיה "פתוח" כברירת מחדל ושאר הסיקורים "סגורים" ויהיה אפשר לפתוח אותם), כתוב אכתוב את סיקוריי.
אה... ובכן, מבלי לגרוע מה"ביקורת" של R.G, כפי שאני מתכנן לומר כשיהיה לי כח לכתוב תגובה בשרשור האמור (אלא אם כן אני אבחר "לשכוח" לעשות את זה...): החוויה של R.G מהמשחק לא הייתה שלמה כפי שהוא חושב (ואעפ"כ, ה"ביקורת" שלו, כהרגלו, אובייקטיבית ואמיתית כמו שרק הוא יודע לכתוב).Gordi כתב:דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם, מבלי לגרוע כמובן מהסיקור באתר.
לא הייתי בטוח איך לקרוא לזה, לא עלה בדעתי שהמילה "ביקורת" תבלבל.
קודם כל LOL על הבדיחה שרק קבועי הפורום יבינו.Gordi כתב:להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועות
תהיתי אם לזה התכוונת... אבל... עזוב ביקורת (איזו ביקורת?..), מי לא אוהב לשמוע מחמאות, אבל יצירת מופת..?Gordi כתב:דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם
אחת ההודעות הראשונות שלי בפורום, לפני מספר שנים, היו בנושא הזה. אז אמרת שתשקול. לדעתי ארבע שנים (או 208 שבועות) זה מספיק זמן על מנת לשנות את השם למשהו שמעט יותר הולם את המצב הנוכחי.Gordi כתב:להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועות
את The Skeptics' Guide to the Universe פותחים עם קטע קצר הנקרא This day in history.Og כתב:(אני לא יכול לחשוב על שם נורמלי שיכול לייצג את ה"מוזיאון" הזה בכבוד)
מההודעה הזו שלך התוודעתי לכך שאני מפספס הודעות מעניינות בפורומים האחרים. אז ככה זה כשאין זמן לקרוא את כל ההודעות :/.Gordi כתב:כלומר, RG כבר התחיל עם SC2, והמשיך עם BC, אבל אם הייתי מספיק להגיב לפני כן, אני מתאר לעצמי שהייתי רוצה לכתוב "אפשר להתחיל כבר עכשיו עם משחקים מפינת שיתוף הקבצים".