"מה החבר'ה חושבים על המשחק"

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: "מה החבר'ה חושבים על המשחק"

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Gordi כתב:הביקורת על SC2 היא יצירת מופת, אין ספק בכך .....
רגע רגע רגע... החזק את סוסיך... איזו ביקורת? :scratch:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:אם תהיה היענות מספיק גבוהה, אני מבטיח לשלב את העסק באתר
משהו שרציתי לומר בקשר לעניין הזה:
בעוונותיי, כתבתי חופן סיקורים לאתר.
את כולם, ללא יוצאים מן הכלל, כתבתי בגלל אחת מכמה סיבות:

1. רציתי שהמשחק עצמו יכנס לאתר.
2. חשבתי שמגיע למשחק יצוג בסיקור הולם/הולם יותר.
3. רציתי להסביר לאנשים שלא מכירים את המשחק את ה- Gist שלו (מדובר ב"תיאור" בשת"ק במקרה הזה).

אבל למרות שחלק מהמשחקים שסיקרתי אני אוהב, אפילו אוהב מאד, אף לא סיקור אחד שכתבתי נכתב מהסיבה הכי טובה: כי פשוט בער בי הרצון לסקר את המשחק.
למרבה הפלא, יש כמה משחקים שכן בוער בי רצון עז לסקר (ובמוחי, הפכתי את הסיקור (הארוך במיוחד) שוב ושוב), עבור הסיקור בלבד. דא עקא, לכולם כבר יש סיקורים ארוכים מספיק באתר ולכן נדם notepadי. שני המתמודדים הרציניים ביותר הם SC2 ו-Z (ואולי גם UFO) אבל בטח יש עוד איזה אחד-שניים ששכחתי.

אם יבוא יום, ויוצגו בעמוד המשחק יותר מסיקור אחד (לדוגמה: בסגנון הJQUERY של עמוד החידות - הסיקור הראשון יהיה "פתוח" כברירת מחדל ושאר הסיקורים "סגורים" ויהיה אפשר לפתוח אותם), כתוב אכתוב את סיקוריי.

[חצי עריכה]
אני חושב שהוא מדבר על הסיקור באתר, R.G.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:רגע רגע רגע... החזק את סוסיך... איזו ביקורת?
Og כתב:אני חושב שהוא מדבר על הסיקור באתר, R.G.
דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם, מבלי לגרוע כמובן מהסיקור באתר.
לא הייתי בטוח איך לקרוא לזה, לא עלה בדעתי שהמילה "ביקורת" תבלבל.

Og כתב:אם יבוא יום, ויוצגו בעמוד המשחק יותר מסיקור אחד (לדוגמה: בסגנון הJQUERY של עמוד החידות - הסיקור הראשון יהיה "פתוח" כברירת מחדל ושאר הסיקורים "סגורים" ויהיה אפשר לפתוח אותם), כתוב אכתוב את סיקוריי.
להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועות :twisted:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם, מבלי לגרוע כמובן מהסיקור באתר.
לא הייתי בטוח איך לקרוא לזה, לא עלה בדעתי שהמילה "ביקורת" תבלבל.
אה... ובכן, מבלי לגרוע מה"ביקורת" של R.G, כפי שאני מתכנן לומר כשיהיה לי כח לכתוב תגובה בשרשור האמור (אלא אם כן אני אבחר "לשכוח" לעשות את זה...): החוויה של R.G מהמשחק לא הייתה שלמה כפי שהוא חושב (ואעפ"כ, ה"ביקורת" שלו, כהרגלו, אובייקטיבית ואמיתית כמו שרק הוא יודע לכתוב).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

סליחה על ההודעה הכפולה, שכחתי לומר בקשר ל:
Gordi כתב:להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועות :twisted:
קודם כל LOL על הבדיחה שרק קבועי הפורום יבינו.

שנית, הבעיה העיקרית (אם כי לא היחידה) עם פינת "משחק השבוע" היא, שהיא נמצאת באיזשהו חור שכוח אל בסמטה צדדית באתר. עד כדי כך ש99% מהביקורים בה מבוצעים ע"י Crawlers...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Gordi כתב:דווקא התכוונתי למה ש-RG פרסם
תהיתי אם לזה התכוונת... אבל... עזוב ביקורת (איזו ביקורת?..), מי לא אוהב לשמוע מחמאות, אבל יצירת מופת..? :)
זה היה יותר "שפיכה" שבאה ברצון בעקבות זאת שעוג אמר לי "שפוך", שיתוף חוויה מזווית אמנם אישית (שזה אכן הרעיון שעליו מדובר כאן), אבל שכוּון לאוזניים מנוסות, לא לאוזניים טריות... ממש לא לזה התכוונתי בהקשר של מה שכתבתי כאן (וסליחה אם גרמתי למישהו לחשוב שזו היתה הכוונה בהצעה שלי כאן, הטעות בעוונותי).
הכוונה שלי, אם בכלל נתייחס למה שכתבתי שם בהקשר למה מתאים להצעה המובאת בשרשור הזה, היא אך ורק לתוכן שנכתב לפני התגיות האדומות של הספויילרים. וגם את זה, כדי להתאים למה שהתכוונתי, צריך לכוון לאוזניים הנכונות ולקצץ בהרבה נפח לכדי תוצאה הרבה יותר לקונית. משהו יותר קליל לקריאה, ושיהיה על הספסל לידו הרבה מקום לדעות נוספות.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כן, באיזשהו מקום זה גם עניין של "ביצה ותרנגולת" - הפינה נמצאת בסוף סמטה אפלה וצדדית כי אף אחד לא כותב סקירות עבור הפינה, אף אחד לא כותב סקירות עבור הפינה כי היא נמצאת בסמטה שכוחת אל.
זה קצת כמו מה שאמרת לגבי "אם יבוא יום, ויוצגו בעמוד המשחק יותר מסיקור אחד" - לא בטוח שיום כזה יבוא אם לא יווצר מצב שבו יש יותר מסקירה אחת למשחק.

בקיצור, צריך להקדיש קצת מחשבה על מנת למצוא את הפורמט המתאים לסוג התוכן הזה, משהו שמצד אחד יהיה מספיק מרכזי כדי להגיע למספר גדול של גולשים, להצדיק את ההשקעה, לעודד יצירת תוכן נוסף וכו' וכו' אבל מצד שני לא יראה רע מדי אם תוכן נוסף לא יגיע בכמויות גדולות (כמו שבדר"כ קורה עם תוכן איכותי).

אם יש הצעות, אני כמובן שמח לשמוע...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני מבקש להדגיש את זה שלדעתי דווקא כאן התוכן לא צריך להיות בדגש על "איכותי" (בניגוד לכל מקום אחר ששם אתם יודעים עד כמה אני יכול להיות קוץ-בתחת).
כמו שאמרתי, דעה קצרה ופשוטה, שלא תהיה מחייבת מדי, שיהיה אפשר לנסח אותה בכמה דקות, ולקרוא אותה בדקה (גם מי שקורא לאט כמוני). שיהיה לכל פסקה נעים לעמוד ליד חברתה, לא תאפיל עליה ולא תבוייש ממנה. וגם אנשים שכתיבה היא לא הצד החזק שלהם (ואני לא מדבר על אלו שטענו בשרשור הנוכחי שהם כאלה. אני מדבר על כאלו שכושר הניסוח שלהם הוא לא צד חזק במיוחד), ומשתתפים פעילים פחות בפורום, יוכלו להוסיף את הפסקה שלהם תחת שמם ללא כל חשש ועם ייצוג הולם לעצמם ולדעה שלהם.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Fair enough.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Gordi כתב:להזכירך, פינת "משחק השבוע" לא עודכנה מזה מספר שבועות
אחת ההודעות הראשונות שלי בפורום, לפני מספר שנים, היו בנושא הזה. אז אמרת שתשקול. לדעתי ארבע שנים (או 208 שבועות) זה מספיק זמן על מנת לשנות את השם למשהו שמעט יותר הולם את המצב הנוכחי.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כן, אני יודע, אבל העניין לא מפסיק לשעשע אותי :-D

טוב, נו, אני מבטיח לשקול מחדש את העניין בצורה קצת יותר אובייקטיבית ופחות משועשעת...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

להגנתך, אני רוצה לומר שזה משעשע גם אותי (ובתכלס', אני לא יכול לחשוב על שם נורמלי שיכול לייצג את ה"מוזיאון" הזה בכבוד).
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Game on

שליחה על ידי BluePrint »

Og כתב:(אני לא יכול לחשוב על שם נורמלי שיכול לייצג את ה"מוזיאון" הזה בכבוד)
את The Skeptics' Guide to the Universe פותחים עם קטע קצר הנקרא This day in history.
אפשר, במקום 'משחק השבוע' לקרוא לזה This game in history, שבעברית יכול להיות: 'מה\איך שיחקנו פעם' או 'פעם שיחקנו ב...' ולשנות את הקישור שיביא משחק אקראי מהרשימה ולא רק את האחרון.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אפשר גם לקרוא לזה "משפחת המצליבים" ולשנות את הקישור כך שיביא כרוב, כרובית או ברוקולי לפי מצב הרוח של המשתמש.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

[OT]
Gordi כתב:כלומר, RG כבר התחיל עם SC2, והמשיך עם BC, אבל אם הייתי מספיק להגיב לפני כן, אני מתאר לעצמי שהייתי רוצה לכתוב "אפשר להתחיל כבר עכשיו עם משחקים מפינת שיתוף הקבצים".
מההודעה הזו שלך התוודעתי לכך שאני מפספס הודעות מעניינות בפורומים האחרים. אז ככה זה כשאין זמן לקרוא את כל ההודעות :/.
קראתי את מה שהיה לRG לומר על SC2 כי עוג שם לזה קישור, אבל אני לא יודע למה התכוונת ב"BC". הייתי נחמד אם היה ת'רד המקבץ את הדיונים המעניינים והלא שיגרתיים בפורומים השונים :P.

[/OT]
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא