הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
יפת - זו בעיה נפוצה, אני אוסיף את זה להודעה הראשית. תודה על ההערה
ולגבי הבעיה שזה לא פועל על כל המסך, זה ככה גם אצלי ואני לא שיניתי את הרזולוציה - נוח לי לשחק ככה מי שזה לא נוח לו יכול לשנות את הרזולוציה
[עריכה]
ההודעה הראשית עודכנה, הוספתי את ההערות של יפת
עוד הערות ( וגם הארות ) יתקבלו בברכה
למדתי בעזרת המדריך המצוין שלך להשתמש בVIRTUAL PC איזה תוכנה מצוינת, אז תודה על המדריך המאוד מושקע וברור
אבל יש לי שאלה לגבי התוכנה, כתבתי לך אותה בשרשור של VIRTUAL PC בבקשה תענה לי...
עריכה
עוד שאלה...
כשהיה לי בעיה עם הדיסק האדום ואיכשהו הצלחתי להפעיל את ההתקנה ובעצם לחלץ את הקבצים אין לי שום בעיה לשחק את זה רגיל על XP, בלי שום בעיה
עכשיו בשביל הדיסק הירוק אני חייב לעשות את זה עם VIRUAL PC הבעיה שVIRTUAL PC מתקין לכונן הוירטואלי, איך אני יכול לחלץ קבצים מהכונן הוירטואלי לכוננים האמיתיים שלי?
לצערי הסיקור יתעכב למחר, מצטער פשוט יש לי מבחן מחר ולא הספקתי לסקר :(
בכל מקרה הורדתי את הדיסק השחור מהקישור של עוג, באמת כל הכבוד עוג
מחר ההודעה הראשית באשכול תעודכן.
אז כשהמשחק של ורדית מתחיל שומעים אותה מדברת ואז מתחילה מוזיקה, אבל משום מה כל פעם שאני זז או יורה המוזיקה מפסיקה לשניה ורק אחר כך חוזרת, זה יוצר מצב של מוזיקה שנשמעת רק בהפסקות בין הלחיצות
לצערי לא הספקתי לגבות את ההורדה... למישהו יש במקרה גיבוי?
בנוסף, נזכרתי שעל מנת להוסיף משחקים לפינת שיתוף הקבצים, קבענו בזמנו שכל הודעה תכיל משחק בודד (לא הצלחתי למצוא את ההודעה בפורום שמכריזה על כך, אבל המנגנון החדש בנוי כך באתר עצמו - לא ניתן להוסיף שלושה משחקים שונים שכולם מקשרים לאותה הודעה).
מסתבר שיהיה צורך לחזור לפורמט המפוצל...