[הורדה] Road Rash
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] Road Rash
Og, אתה מתכוון למשהו כזה?

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הוא התכוון למשהו כזה.

התחלנו להגזים... (וכרגיל, באשמת חלוציותי)

התחלנו להגזים... (וכרגיל, באשמת חלוציותי)
אני מקווה שלעשרת הקבועים בפורום מותר מדי פעם לעשות קצת צחוקים בלי לעורר את זעם האלים...
אם להודות על האמת, זעם האלים עבר תהליכים רבים עם השנים, והיום הוא הרבה יותר מבין ופתוח.Octarine כתב:אני מקווה שלעשרת הקבועים בפורום מותר מדי פעם לעשות קצת צחוקים בלי לעורר את זעם האלים...
אנצל את ההזדמנות לציין שלא שכחתי את ההבטחה שלי, זה בטיפול.
תודה שאמרת לנו.
-
- משתמש רשום
הפעם זה לא עלי...
לא חבל על הקטילות!?!?!
לא יפה, אנשים רוצים לעזור, אבל הם לא כל כך יודעים כמוכם, ו..
אתם יכולים להסביר: גם שאתם יודעים באיזה ווינדוס זה עובד ובאיזה לא, וגם שאין תועלת בשאלה כמו "יש בזה וירוסים?"
די עם הציניות הזאת, היא הורגת!!!
לא חבל על הקטילות!?!?!
לא יפה, אנשים רוצים לעזור, אבל הם לא כל כך יודעים כמוכם, ו..
אתם יכולים להסביר: גם שאתם יודעים באיזה ווינדוס זה עובד ובאיזה לא, וגם שאין תועלת בשאלה כמו "יש בזה וירוסים?"
די עם הציניות הזאת, היא הורגת!!!
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
קישקוש, אם אתה עוקב, אתה יכול לראות שאני תמיד מנסה לנהוג במרב הכבוד האפשרי לכל שאלה, לא משנה כמה היא אדיוטית. לפחות, אני מאוד משתדל.
אדם נכנס לאתר ושואל האם הורדה ותיקה שחבר קבוע הוא מקורהּ - היא עם וירוסים. לא צריך להבין במחשבים, ואף לא לשים לב לעובדות שציינתי (שהיא ותיקה והמעלה הוא חבר קבוע), כדי לתפוש שהשאלה מיותרת, בלשון המעטה.
זה כמו להיכנס לחנות מכולת ולשאול את הירקן האם הירקות מתוּלעים.
[עריכה]
ולגבי התגובה האחרונה של עוג, זה אתה בחרת לראות בה סרקאזם.
אדם נכנס לאתר ושואל האם הורדה ותיקה שחבר קבוע הוא מקורהּ - היא עם וירוסים. לא צריך להבין במחשבים, ואף לא לשים לב לעובדות שציינתי (שהיא ותיקה והמעלה הוא חבר קבוע), כדי לתפוש שהשאלה מיותרת, בלשון המעטה.
זה כמו להיכנס לחנות מכולת ולשאול את הירקן האם הירקות מתוּלעים.
[עריכה]
ייתכן וOg באמת מודה לאורח היקר על שיתוף המידע החשוב שהוענק לנו.Radioactive Grandpa כתב:
[עריכה]
אבל סתם מעניין אותי, אם הדבר תלוי בשיפוטך, אינך מוצא צל של סרקזם באמירתו?
עריכה :
וכנגד, אם Og באמת הוכיר תודה לאורח שלנו, אשמח אם האורח ימשיך לפרסם בכל אשכול של שיתוף משחק, האם המשחק עובד בWindows 95.
נראה שהדבר מועיל לפורום, תודה מראש.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
למה שאדבר בשמו?
למרות האינסטינקט הראשוני, אין הצדקה להתחייב לפרשנות כזו או אחרת. במיוחד מאחר ולא היתה לזה שום התייחסות בשרשור.
אני מצטרף לקריאה המליצית שלך את כל הפלונים-אלמונים באשר הם לתרום כל מידע חשוב ורלוונטי שברשותם לכל משחק בכל שרשור ובכל רגע...
למרות האינסטינקט הראשוני, אין הצדקה להתחייב לפרשנות כזו או אחרת. במיוחד מאחר ולא היתה לזה שום התייחסות בשרשור.
אני מצטרף לקריאה המליצית שלך את כל הפלונים-אלמונים באשר הם לתרום כל מידע חשוב ורלוונטי שברשותם לכל משחק בכל שרשור ובכל רגע...

-
- משתמש רשום
יש כבוד,
ויש שפה...
אני לא אומר חס וחלילה שאתה משתמש בשפה פוגענית, אבל התבטאות מכובדת לא חייבת להיות קוטלת כל כך...
אני מעריך אותך ואת כל שאר מנהלי/משתתפי האתר הקבועים ועזרתם לי רבות כבר בעצות טובות ומועילות, אך דווקא ההודעה האחרונה שלך היא דוגמא מצויינת. "ולגבי התגובה האחרונה של עוג, זה אתה בחרת לראות בה סרקאזם." נו באמת...
אני בטוח שזה היה רציני...
חוץ מזה תחשוב שאם תעזור בסבר פנים יפות יותר (במובן המטאפורי כמובן) זה יעשה לאנשים את העזרה שלך להרבה יותר גדולה, גם אם זה בעצם בדיוק אותו דבר..
חוץ מזה, אני לא זוכר מי זה היה ששאל על הוירוסים, אבל מנין לך שזה לא המשחק הראשון שהוא מוריד אי פעם מהמחשב? או מניין לך שהוא מקשר בין האתר להורדה עצמה?
אני מאמין שהתשבות הן לא,ולא שוב פעם, אבל זה לא סותר את זה שהשאלה תמימה לחלוטין, ואתם מגיבים אליה קצת ברשעות...
ויש שפה...
אני לא אומר חס וחלילה שאתה משתמש בשפה פוגענית, אבל התבטאות מכובדת לא חייבת להיות קוטלת כל כך...
אני מעריך אותך ואת כל שאר מנהלי/משתתפי האתר הקבועים ועזרתם לי רבות כבר בעצות טובות ומועילות, אך דווקא ההודעה האחרונה שלך היא דוגמא מצויינת. "ולגבי התגובה האחרונה של עוג, זה אתה בחרת לראות בה סרקאזם." נו באמת...
אני בטוח שזה היה רציני...

חוץ מזה תחשוב שאם תעזור בסבר פנים יפות יותר (במובן המטאפורי כמובן) זה יעשה לאנשים את העזרה שלך להרבה יותר גדולה, גם אם זה בעצם בדיוק אותו דבר..
חוץ מזה, אני לא זוכר מי זה היה ששאל על הוירוסים, אבל מנין לך שזה לא המשחק הראשון שהוא מוריד אי פעם מהמחשב? או מניין לך שהוא מקשר בין האתר להורדה עצמה?
אני מאמין שהתשבות הן לא,ולא שוב פעם, אבל זה לא סותר את זה שהשאלה תמימה לחלוטין, ואתם מגיבים אליה קצת ברשעות...
זה מספיק אוף טופיק לנושא הזה. אם יש למישהו עוד משהו לומר בנושא, הוא מוזמן לפתוח שרשור חדש בפורום דיבור חופשי.
אחרי 5 שנים פחות יום מאז הפוסט האחרון פה
האם יש דרך להפעיל את המשחק האגדי הזה על windows 7 64bit?
תודה

האם יש דרך להפעיל את המשחק האגדי הזה על windows 7 64bit?
תודה
בהנחה שניסית פשוט להפעיל את המשחק ישירות והוא לא עבד, יש לנו כמה פתרונות כללים למשחקי חלונות ששווה לבדוק.
בדוק את המדריכים אודות משחקי חלונות בפינת התמיכה הטכנית.
בדוק את המדריכים אודות משחקי חלונות בפינת התמיכה הטכנית.
אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק... דרוש פה מדריך להתקנה.
אם אני מנסה להריץ את הקובץ ISO עם DAEMON TOOLS ואז מנסה להתקין את המשחק, זה נותן לי הודעת שגיאה של יישום 16 ביט שלא מתאים לגרסאת 64 ביט של ווינדוס שיש לי.
ניסיתי ללכת לפי מה שכתוב פה: http://www.old-games.org/win311.php
אבל ממה שאני מבין זה מיועד למקרה בו אפשר להתקין את המשחק כרגיל - רק לא להפעיל אותו, ואז במקרה כזה מתקינים את המשחק בתקיה של איפה שהחבילת חלונות 3.11 הזאת נמצאת וממנה פשוט מריצים את המשחק. הבעיה היא שאני לא יכול אפילו להתקין את המשחק...
ניסיתי להשתמש בDOSBOX כדי להריץ את קובץ ההתקנה מתוך הכונן הוירטואלי של הDAEMON TOOLS אבל שעשיתי זאת זה עושה כלום... ואני מניח שזה הגיוני שהרי סתם להריץ מדוסבוקס את הקובץ התקנה הזה שמיועד להרצה בWINDOWS 95 למשל, לא אמור לעבוד כנראה...
בקיצור - מה לעזאזל עושים?
ואגב, אם אפשר לקנות את המשחק הזה קומפלט באיזשהוא אתר וזה עובד כמו שצריך אני מוכן לקנות כי אין לי כוח להתעסק עוד עם זה. ניסיתי למצוא בGOG או בSTEAM ואין זה שם.
אם אני מנסה להריץ את הקובץ ISO עם DAEMON TOOLS ואז מנסה להתקין את המשחק, זה נותן לי הודעת שגיאה של יישום 16 ביט שלא מתאים לגרסאת 64 ביט של ווינדוס שיש לי.
ניסיתי ללכת לפי מה שכתוב פה: http://www.old-games.org/win311.php
אבל ממה שאני מבין זה מיועד למקרה בו אפשר להתקין את המשחק כרגיל - רק לא להפעיל אותו, ואז במקרה כזה מתקינים את המשחק בתקיה של איפה שהחבילת חלונות 3.11 הזאת נמצאת וממנה פשוט מריצים את המשחק. הבעיה היא שאני לא יכול אפילו להתקין את המשחק...
ניסיתי להשתמש בDOSBOX כדי להריץ את קובץ ההתקנה מתוך הכונן הוירטואלי של הDAEMON TOOLS אבל שעשיתי זאת זה עושה כלום... ואני מניח שזה הגיוני שהרי סתם להריץ מדוסבוקס את הקובץ התקנה הזה שמיועד להרצה בWINDOWS 95 למשל, לא אמור לעבוד כנראה...
בקיצור - מה לעזאזל עושים?
ואגב, אם אפשר לקנות את המשחק הזה קומפלט באיזשהוא אתר וזה עובד כמו שצריך אני מוכן לקנות כי אין לי כוח להתעסק עוד עם זה. ניסיתי למצוא בGOG או בSTEAM ואין זה שם.